Linkleri kontrol etsen veya nasil resim eklenir basligini okusan iyi edersin
Saygilar.
First Day Of My Life
yaw bu makinaları çok merak ediyorum nasıl gidiyor kaç km yapıyor dengesi nasıl gidişi nasıl vb... bide şarj olayını nasıl yapıyorsun bayaa bildiimiz fişemi takıyosun
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
çanakkalede benim kayınpederde var bi tane çok komik gelmişti bana bi deneme sürüşü yapınca. vızzz diye bi sesi var sinek gibi ama çok eğlenceli gelmişti. tam şarjla 15-20 km gidiyomuş ama eskiden 30 km falan yapabiliyomuş.
merak ettiğim konu şu: çanakkalede polisler plakası niye yok diye sorun çıkartıyormuş ama trafik de bisiklet sınıfında görüp ruhsat ve plakaya ihtiyacı yok diyorlarmış. sende de plaka falan di mi? hiç polisle falan bi münasebetin oldu mu?
Senin İçin Ekledim.
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Rengide guzelmis yahu
First Day Of My Life
60 mı basıyo.Vayyy ben en fazla 25km hız yapıyorlar diye biliyordum.
Kaça almıştın bunu?Birde markası ne?
Kullanırken kask takıyonmu
Çok sessiz bunlar ya. Bisiklet bile daha çok ses çıkartıyor.
Ayrıca plaka'sının olması lazım diye düşünüyorum. Biri alıp kaçtı veya çalındı plakadan bulunma olasılığı var.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Yeni modelleri yapıyor.1400ytl aldım ama eski modeliydi yenileri cıktı onun motorunu buna taktık.Markası biselect.kask kullanmıyorum şehir içinde kullandığım için
Bu biraz ses cıkartıyo okadar sessiz değil
Dışarda bırakmadığım içinde bişey olmaz devamlı dükkanda dışarda bırakmıyorum asla
Ya abi belli mi olur ekmek almaya gidersin inersin bakmışsın motorun yok . Çok kötü bir devirde yaşıyoruz aman dikkat.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)