Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

29 ekimde eminönü köprüsü üzerinde yaptığımız kaza

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    cok gecmıs olsun arkadaslar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mesrur özgök - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NT 700 deauville
    geçmiş olsun arkadaşlar.

Motosikleti
    RAMZEYQM250 2010

29 ekimkaza

arkadaslar öncelikle tüm arkadaslara kaza anında ve sonrasında bizi yanlız bırakmadıkları için çok tesekkür ederim.gerçekten hiç birimize kaza anında birsey olmaması büyük bir mucize.ancak bir yandanda bizim en büyük şanssızlığımız ise motorun tam köprü üzerinde bozulması oldu bence.herkesinde bildiği gibi köprü üzerinde emniyet şeridi bulunmuyor.gerçi bu bize çarpan kör arkadas kesin emniyet şeridindede bize çarpmayı başarırdı ya orasıda ayrı mesele.ancak tuhafıma giden trajik ve aynı zamanda komik bir nokta var.biz orda madurdurumdayız ve kazanın şoku içerisindeyiz polisin ise bize dediği sizsuçusunuz barada emniyet şeridi yok durmak yasak ve diğer dediğide bizimkaza mailine 10 metre kala ikaz ve uyarı işaretleri koymamız gerekiyormuş.tamam bu dedikleri bir yandan doğru.ancak kaçırdığı bir nokta bir hem motorlarda bu tip uyarı ve ikaz için kullanılacak teşhizatların bulundurulması mecburiyeti yasal olarak yok.ayrıca orada emniyet şeridi olmasa bile biz mecburiyet karşısında orada durmusuz zaten motorlarında dörtlüleri yanar vaziyette idi.işte nediyelim burası türkiye her an hersey olabilir haklı yerde haksız oluveriyorsun böyle hele birde motor sürücüsüysen.tümarkadaslara ve bu güzel organizasyonu düzeleyenlere çok tesekkür ederim.bir dahaki29 ekimi iple çekiyorum.durmak yok yola devammmmmm......

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    kaza yapan tüm arkadaslara gecmiş olsun, ayberk abi özellikle senle tanısmayı validenin elinden öpmeyi cok istedim ama şehitlikteki o keşmekeşte nasib olmadı, ardından kazayı öğrenince sok oldum. cok cok gecmiş olsun son kazanız olur inşallah,
    ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    kaza resimlerini daha yeni görüyorum hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Cruiseratom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Coming Soon:::.. Meslek: Barmen
    Çok büyük geçmiş olsun herkeze. Kimsenin yaralanmaması çok güzel bir haber. Umarım bu en son kazanız olur.

Motosikleti
    Artık Yok...
    ben biraz olaya farklı yaklaşıcam

biraz şans faktörüde var bulunduğunuz kaza yaptığınız nokta istanbuldaki kaza oranlarında en fazla olan kara noktaların en başında olan bir yer yani aslında pek motor yada araba olması önemli değil haliç köprüsü üstünde çok duran arabalara zamanında böyle vuranlar oldu

ayrıca hatırlayanlar varsa arabasının tekerleği patlayıpda aynen böyle haliçde kenera çekip reflektörleri falan koymasına rağmen tekerleği değiştirirken arabayla adamı altına alıp götüren şöför vardı birisindede gene arabası arıza yapan bir adam tam kapıyı açıyor kapıyla beraber adamı götürüyor diğer araç yani o nokta çok sorunlu bir yer tam kara bir nokta çok tehlikeli

insanların çok süratlendiği ve emniyet şeridinin olmadığı bir yer araç bozuldumu illa şeritte durucak zaten kazaya sebeb olanda bu şeritte durması bazıları sollamaya çıkıyor bazılarıda sağlıyor o köprüde kapışanlarda çok oluyor kazaya davetiye çıkaranda bu zaten

zamanında köprü yapılırken emniyet şeridi gibi bir kültür olmadığı için hiç düşünmemişler esas sorun aslen bu
    orda emniyet şeridi yada cep falan olsa bu kazaların hiç biri olmaz

gene geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Kazalarda, sonradan ispatlamak için böyle fotoğraf çekmek lazım.

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nahzuvay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaza yapan tüm arkadaslara gecmiş olsun, ayberk abi özellikle senle tanısmayı validenin elinden öpmeyi cok istedim ama şehitlikteki o keşmekeşte nasib olmadı, ardından kazayı öğrenince sok oldum. cok cok gecmiş olsun son kazanız olur inşallah,

sağolasın nahzuvay... o gün sağa baktım sola baktım...çok fazla tanıdık göremedim. sağolsun servan tanıdı benide o geldi....o kadar yazışıp görüşemedik.

artık başka bir toplantıda görüşürüz,ama orda annem olurmu bilinmez....

kendine iyi bak........

Alıntı Cruiseratom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun herkeze. Kimsenin yaralanmaması çok güzel bir haber. Umarım bu en son kazanız olur.

arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim...

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Kazalarda, sonradan ispatlamak için böyle fotoğraf çekmek lazım.

çekin kardeşim çekin....

polis otosunun plakasını bile çekin.....en azından bişey olduğunda ''şu plakalı ekip vardı'' dersiniz.....

Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben biraz olaya farklı yaklaşıcam

biraz şans faktörüde var bulunduğunuz kaza yaptığınız nokta istanbuldaki kaza oranlarında en fazla olan kara noktaların en başında olan bir yer yani aslında pek motor yada araba olması önemli değil haliç köprüsü üstünde çok duran arabalara zamanında böyle vuranlar oldu

ayrıca hatırlayanlar varsa arabasının tekerleği patlayıpda aynen böyle haliçde kenera çekip reflektörleri falan koymasına rağmen tekerleği değiştirirken arabayla adamı altına alıp götüren şöför vardı birisindede gene arabası arıza yapan bir adam tam kapıyı açıyor kapıyla beraber adamı götürüyor diğer araç yani o nokta çok sorunlu bir yer tam kara bir nokta çok tehlikeli

insanların çok süratlendiği ve emniyet şeridinin olmadığı bir yer araç bozuldumu illa şeritte durucak zaten kazaya sebeb olanda bu şeritte durması bazıları sollamaya çıkıyor bazılarıda sağlıyor o köprüde kapışanlarda çok oluyor kazaya davetiye çıkaranda bu zaten

zamanında köprü yapılırken emniyet şeridi gibi bir kültür olmadığı için hiç düşünmemişler esas sorun aslen bu
    orda emniyet şeridi yada cep falan olsa bu kazaların hiç biri olmaz

gene geçmiş olsun

aslında bu mevzuyu mutlaka ''karayolları bölge müdürlüğü'' biliyordur....

ama köprü üstü olduğu için yol yok; genişletemiyorlardır....ama mutlaka bir çaresi vardır....

emniyet şeridi olmayan yol olurmu ya??????

hangi çağda yaşıyoruz?

Motosikleti
    RAMZEYQM250 2010
    arkadaslar herkese göstediğiniz ilgiden dolayı tesekkür ederim.gerçekten çok ucuz atlattık,allah kimsenin basına vermesin.

arkadaşlar buarada bayrama az kaldı bayram için bir program yokmu.

Motosikleti
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın nahzuvay... o gün sağa baktım sola baktım...çok fazla tanıdık göremedim. sağolsun servan tanıdı benide o geldi....o kadar yazışıp görüşemedik.

artık başka bir toplantıda görüşürüz,ama orda annem olurmu bilinmez....

kendine iyi bak........

benimde misafirim gelmişti bide hastanede işim cıktı şehitlik ziyaretinden sonra acele ayrılmak zorunda kaldım, başka zamana inşallah abi, validenin elinden öpmek içinde inşallah ziyaretcin oluruz bi gün

Alıntı nahzuvay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde misafirim gelmişti bide hastanede işim cıktı şehitlik ziyaretinden sonra acele ayrılmak zorunda kaldım, başka zamana inşallah abi, validenin elinden öpmek içinde inşallah ziyaretcin oluruz bi gün

o halde buyrun gelin çiğ köfte yemeye....

hatta toplanıpta gelin....neşeli olur....

Motosikleti
    o halde buyrun gelin çiğ köfte yemeye....

hatta toplanıpta gelin....neşeli olur....
    ALLAH razı olsun, seve seve abim inşallah bakalım gün ola hayrola bakalım ne zaman gelebilecez :D

ben herzaman buralardayım....istediğiniz zaman buyrun

gece 01:00'a kadar açığım.....

beklerim!!!!!!!!!!!!

Motosikleti
    ben herzaman buralardayım....istediğiniz zaman buyrun

gece 01:00'a kadar açığım.....

beklerim!!!!!!!!!!!!
    ayvallah abim, ufak bi organizasyon düzenleriz inşallah yakın zamanda

az önce sigorta şirketinden haber geldi...
    otomobil sürücüsü 8'de 8 suçlu bulunmuş
    sigorta firması'da servisleri arayıp ''işlemlere başlayabilirsiniz'' talimatı vermişler...

artık geriye sadece ''ödeme'' günü kalıyor.
    bakalım ödemeleri ne zaman yapacaklar?

caracalstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    normalde izmirim tam 35 şimdilik istanbul...
    Motosikleti
    honda cbf 1000fa
    biz ön taraftaydık göremedik kazayı geçmiş olsun tekrar haberımız vardı

teşekkürler dostum;
    allah kimseye yaşatmasın...

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    az önce sigorta şirketinden haber geldi...
    otomobil sürücüsü 8'de 8 suçlu bulunmuş
    sigorta firması'da servisleri arayıp ''işlemlere başlayabilirsiniz'' talimatı vermişler...

artık geriye sadece ''ödeme'' günü kalıyor.
    bakalım ödemeleri ne zaman yapacaklar?
    Hadi hayırlısı bakalım Ayberk umarım kısa zamanda motoruda hallederler.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Ayberk konuyla pek alakası yok ama malum can boğazdan geliyo, senin dükkan açık mı?

Bizim Magma(mustafa) yeşilköye gelcekte, gelmeden sana uğrayıp çiğköfte alsa diyorum, acaip canım çekti be yavvv.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)