cok gecmıs olsun arkadaslar.
cok gecmıs olsun arkadaslar.
arkadaslar öncelikle tüm arkadaslara kaza anında ve sonrasında bizi yanlız bırakmadıkları için çok tesekkür ederim.gerçekten hiç birimize kaza anında birsey olmaması büyük bir mucize.ancak bir yandanda bizim en büyük şanssızlığımız ise motorun tam köprü üzerinde bozulması oldu bence.herkesinde bildiği gibi köprü üzerinde emniyet şeridi bulunmuyor.gerçi bu bize çarpan kör arkadas kesin emniyet şeridindede bize çarpmayı başarırdı ya orasıda ayrı mesele.ancak tuhafıma giden trajik ve aynı zamanda komik bir nokta var.biz orda madurdurumdayız ve kazanın şoku içerisindeyiz polisin ise bize dediği sizsuçusunuz barada emniyet şeridi yok durmak yasak ve diğer dediğide bizimkaza mailine 10 metre kala ikaz ve uyarı işaretleri koymamız gerekiyormuş.tamam bu dedikleri bir yandan doğru.ancak kaçırdığı bir nokta bir hem motorlarda bu tip uyarı ve ikaz için kullanılacak teşhizatların bulundurulması mecburiyeti yasal olarak yok.ayrıca orada emniyet şeridi olmasa bile biz mecburiyet karşısında orada durmusuz zaten motorlarında dörtlüleri yanar vaziyette idi.işte nediyelim burası türkiye her an hersey olabilir haklı yerde haksız oluveriyorsun böyle hele birde motor sürücüsüysen.tümarkadaslara ve bu güzel organizasyonu düzeleyenlere çok tesekkür ederim.bir dahaki29 ekimi iple çekiyorum.durmak yok yola devammmmmm......
kaza yapan tüm arkadaslara gecmiş olsun, ayberk abi özellikle senle tanısmayı validenin elinden öpmeyi cok istedim ama şehitlikteki o keşmekeşte nasib olmadı, ardından kazayı öğrenince sok oldum. cok cok gecmiş olsun son kazanız olur inşallah,
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
kaza resimlerini daha yeni görüyorum hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Çok büyük geçmiş olsun herkeze. Kimsenin yaralanmaması çok güzel bir haber. Umarım bu en son kazanız olur.
ben biraz olaya farklı yaklaşıcam
biraz şans faktörüde var bulunduğunuz kaza yaptığınız nokta istanbuldaki kaza oranlarında en fazla olan kara noktaların en başında olan bir yer yani aslında pek motor yada araba olması önemli değil haliç köprüsü üstünde çok duran arabalara zamanında böyle vuranlar oldu
ayrıca hatırlayanlar varsa arabasının tekerleği patlayıpda aynen böyle haliçde kenera çekip reflektörleri falan koymasına rağmen tekerleği değiştirirken arabayla adamı altına alıp götüren şöför vardı birisindede gene arabası arıza yapan bir adam tam kapıyı açıyor kapıyla beraber adamı götürüyor diğer araç yani o nokta çok sorunlu bir yer tam kara bir nokta çok tehlikeli
insanların çok süratlendiği ve emniyet şeridinin olmadığı bir yer araç bozuldumu illa şeritte durucak zaten kazaya sebeb olanda bu şeritte durması bazıları sollamaya çıkıyor bazılarıda sağlıyor o köprüde kapışanlarda çok oluyor kazaya davetiye çıkaranda bu zaten
zamanında köprü yapılırken emniyet şeridi gibi bir kültür olmadığı için hiç düşünmemişler esas sorun aslen bu
orda emniyet şeridi yada cep falan olsa bu kazaların hiç biri olmaz
gene geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Kazalarda, sonradan ispatlamak için böyle fotoğraf çekmek lazım.
sağolasın nahzuvay... o gün sağa baktım sola baktım...çok fazla tanıdık göremedim. sağolsun servan tanıdı benide o geldi....o kadar yazışıp görüşemedik.
artık başka bir toplantıda görüşürüz,ama orda annem olurmu bilinmez....
kendine iyi bak........
arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim...
çekin kardeşim çekin....
polis otosunun plakasını bile çekin.....en azından bişey olduğunda ''şu plakalı ekip vardı'' dersiniz.....
aslında bu mevzuyu mutlaka ''karayolları bölge müdürlüğü'' biliyordur....
ama köprü üstü olduğu için yol yok; genişletemiyorlardır....ama mutlaka bir çaresi vardır....
emniyet şeridi olmayan yol olurmu ya??????
hangi çağda yaşıyoruz?
arkadaslar herkese göstediğiniz ilgiden dolayı tesekkür ederim.gerçekten çok ucuz atlattık,allah kimsenin basına vermesin.
arkadaşlar buarada bayrama az kaldı bayram için bir program yokmu.
ben herzaman buralardayım....istediğiniz zaman buyrun
gece 01:00'a kadar açığım.....
beklerim!!!!!!!!!!!!
az önce sigorta şirketinden haber geldi...
otomobil sürücüsü 8'de 8 suçlu bulunmuş
sigorta firması'da servisleri arayıp ''işlemlere başlayabilirsiniz'' talimatı vermişler...
artık geriye sadece ''ödeme'' günü kalıyor.
bakalım ödemeleri ne zaman yapacaklar?
biz ön taraftaydık göremedik kazayı geçmiş olsun tekrar haberımız vardı
Ayberk konuyla pek alakası yok ama malum can boğazdan geliyo, senin dükkan açık mı?
Bizim Magma(mustafa) yeşilköye gelcekte, gelmeden sana uğrayıp çiğköfte alsa diyorum, acaip canım çekti be yavvv.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)