Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

29 ekimde eminönü köprüsü üzerinde yaptığımız kaza

REKLAM ALANI
    StormlorD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya :( (şimdilik)
    çok büyük geçmiş olsun öncelikle.

Grup gezilerini bu yüzden pek sevmiyorum.. Şehir içinde dağılmak lazım bence.. Şehirler arası yolda sorun yaşamazsınız.

saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Virago 250
    çok çok geçmiş olsun.allah tekrarını yaşatmasın
    2 Tekerlekli Huzur..

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Çok geçmiş olsun, motosikeltin arkasında olmamanız büyük şans
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    çok geçmiş olsun. kaza haberini alınca baya bi endişelendik ama can kaybı olmamış olması çok sevindirici...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Çok geçmiş olsun. Kazadan hemen 30-40 sn. sonra ordaydık Erdinç le beraber. Manzara çok kötüydü ama sizlere hiç birşey olmadığını öğrenince çok mutlu oldum. Allah tekrarını göstermesin.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    geçmiş olsun allahtan sende birşey yok nasılsa adam karşılayacak hepsini öpe öpe bu denyolar oldukça daha çok butip kazalar olur allah kimsenin başına vermesin
    Grup sürüşü en güvenli sürüşlerdendir burda grubun değil canavarın hatası var lütfen yanlış yönlendirmeyelim insanları

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Geçmiş olsun. zannedersem eğer heliç köprüsü ise bu kazada emniyet şeridinin olmamasınınde etkeni olabilir. resimlerde anladığım kadarıyla durduğunuz yerde emniyet şeridi niteliğinde bir yer yok. Metrobüs için girilen büyük bir risk bu aslında. Tekrar geçmiş olsun.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    ehliyetiniz varmı??

geçmiş olsun..
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun allahtan sende birşey yok nasılsa adam karşılayacak hepsini öpe öpe bu denyolar oldukça daha çok butip kazalar olur allah kimsenin başına vermesin
    Grup sürüşü en güvenli sürüşlerdendir burda grubun değil canavarın hatası var lütfen yanlış yönlendirmeyelim insanları

Sevgili guguk,

insanlara herhangi bir tavsiyede bulunmadım, dikkat ettiysen şahsi fikrimi belirttim sadece..

Şehir içinde grup sürüşlerinde sürerken 358973 defa arkama bakıyorum, gerek grup içinde yakın takip edenler gerekse , takip mesafesinde sürmeyen araçlar.. profesyonellerin yazılarını okuduysan görmüşsündür mutlaka grup sürüşlerinde daha dikkatli olmamız gerektiği hakkında.

Ana yola çıkıp ortalama 120km trafik hızı olan bir yolda 50 km hızla sürüş yapan bir grup ne kadar güvenli olur sizce?(farz-ı misal) Haliç köprüsü ve galata köprüsü hız yapan sapıklarla dolu. Talihsiz bir kaza olmuş açıkçası

Tekrar belirteyim;

Grup sürüşlerinde daha dikkatli olmamız gerekir, önümüzden çok arkamıza bakmamız gerekir (özellikle grup artçıları). Bu benim şahsi fikrim, kimse benim yazdıklarıma bakıp da motoru bırakmasın

Saygılar sevgiler.

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    Alıntı StormlorD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili guguk,

insanlara herhangi bir tavsiyede bulunmadım, dikkat ettiysen şahsi fikrimi belirttim sadece..

Şehir içinde grup sürüşlerinde sürerken 358973 defa arkama bakıyorum, gerek grup içinde yakın takip edenler gerekse , takip mesafesinde sürmeyen araçlar.. profesyonellerin yazılarını okuduysan görmüşsündür mutlaka grup sürüşlerinde daha dikkatli olmamız gerektiği hakkında.

Ana yola çıkıp ortalama 120km trafik hızı olan bir yolda 50 km hızla sürüş yapan bir grup ne kadar güvenli olur sizce?(farz-ı misal) Haliç köprüsü ve galata köprüsü hız yapan sapıklarla dolu. Talihsiz bir kaza olmuş açıkçası

Tekrar belirteyim;

Grup sürüşlerinde daha dikkatli olmamız gerekir, önümüzden çok arkamıza bakmamız gerekir (özellikle grup artçıları). Bu benim şahsi fikrim, kimse benim yazdıklarıma bakıp da motoru bırakmasın

Saygılar sevgiler.
    biz 29 ekimde fenerbahçe stadından şehitliğe kadar kortej halinde geldik ve tüm güvenlik önlemleri alınmış önden arkaya arkadan öne sürekli ve gerekli kontroller görevliler tarafından yapılmıştır. bu yüzden giderken herhangi bir olay cereyan etmemiştir. dönüşte kortej zorunluluğu olmadığından münferit gruplar oluşmuştur. bu kazada dönüş esnasında meydana gelmiştir. grup sürüşü gerekli önlemler alındıktan sonra ve bilinçli bir şekilde artislik hareketlerden kaçınıldığı sürece dünyanın en güvenli ve zevkli sürüşüdür.
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı showdownKing adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ucuz atlatmak bu olsa gerek neyseki cana gelmedi geçmiş olsun
    teşekkür ederim;allah'a şükür herkes iyi...sadece benim ağrılarım devam ediyor. hepsi o kadar...

Alıntı onurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun arkadaşlar
    teşekkür ederim...
    allah razı olsun...

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Ayberk.
    teşekkürler aYe...

aman dikkatli olun...allah'a emanet olun

Alıntı GozgurS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun, Allah daha büyük kazalardan hepimizi korusun... Anneninde günü zehir olmuştur şimdi. Ama gelmeside çok iyi oldu. Şehitlikte okunan yasinler ve edilen dualar o gün hepimizi korudu.

esasında anne'm o gün çok mutluydu...sizleri gördü,tanıdı,birşeyler paylaştı...kaza için diyecek bişey yok; kader diyorum sadece.
    allah beterinden korusun hepimizi...
    daha öncede yazmıştım; dua'lar sayesinde ayaktayız....

iyi günler...

Motosikleti
    [2003 Burgman AN 650] [1997 Goldwing GL1500 SE]
    cana gelmesin.. geçmiş olsun!
    [B]llıı.. [COLOR="Blue"]Live[/COLOR] 2 [COLOR="Red"]Ride[/COLOR][/B] :bounce: [B][COLOR="Red"]Ride[/COLOR] 2 [COLOR="Blue"]Live[/COLOR] ..ııll[/B]

Alıntı StormlorD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok büyük geçmiş olsun öncelikle.

Grup gezilerini bu yüzden pek sevmiyorum.. Şehir içinde dağılmak lazım bence.. Şehirler arası yolda sorun yaşamazsınız.

saygılar.

allah razı olsun; teşekkür ederim temennilerin için...

grup gezileri biraz daha dikkat istiyor...sonuçta ekip ruhu ile hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum...

Alıntı mr_muzip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok çok geçmiş olsun.allah tekrarını yaşatmasın

amin dostum...
    allah kimseye yaşatmasın...

Motosikleti
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz 29 ekimde fenerbahçe stadından şehitliğe kadar kortej halinde geldik ve tüm güvenlik önlemleri alınmış önden arkaya arkadan öne sürekli ve gerekli kontroller görevliler tarafından yapılmıştır. bu yüzden giderken herhangi bir olay cereyan etmemiştir. dönüşte kortej zorunluluğu olmadığından münferit gruplar oluşmuştur. bu kazada dönüş esnasında meydana gelmiştir. grup sürüşü gerekli önlemler alındıktan sonra ve bilinçli bir şekilde artislik hareketlerden kaçınıldığı sürece dünyanın en güvenli ve zevkli sürüşüdür.

selamlar,

ilgin için teşekkür ederim öncelikle.

benim bahsettiğim grup sürüşleri bahsettiğin sürüşlerden değildi koordinasyon eksikliğinin olduğu grup sürüşlerinden muzdarip olduğumdan dolayı duyduğum endişeyi belirtmek istemiştim sadece

Tabii ki gerekli önlemlerin alındığı, grup öncüsünün, artçısının görevlerini eksiksiz yaptığı bir sürüş en zevkli sürüşlerdendir

Yanlış anlaşılmaları önlemek adına açıklama yapmayı gerek duydum.

herkese keyifli sürüşler.

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    çok geçmiş olsun herkese.valla ben beni sıkıştıranın geçerken aynasına bi tekme atıyorum basıp gidiyorum arkamdan baka kalıyor

Motosikleti

selamlar,

ilgin için teşekkür ederim öncelikle.

benim bahsettiğim grup sürüşleri bahsettiğin sürüşlerden değildi koordinasyon eksikliğinin olduğu grup sürüşlerinden muzdarip olduğumdan dolayı duyduğum endişeyi belirtmek istemiştim sadece

Tabii ki gerekli önlemlerin alındığı, grup öncüsünün, artçısının görevlerini eksiksiz yaptığı bir sürüş en zevkli sürüşlerdendir

Yanlış anlaşılmaları önlemek adına açıklama yapmayı gerek duydum.

herkese keyifli sürüşler.

Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun, motosikeltin arkasında olmamanız büyük şans

merhaba morrigan...

motorun arkasında ben yoktım ama sağ tarafta bariyer arasında annem vardı....nasıl olduda kurtuldu bilmiyorum ama annem orada sıkışa bilirdi....sonuçlarını düşünmek bile istemiyorum...

kendine iyi bak...

çok geçmiş olsun. kaza haberini alınca baya bi endişelendik ama can kaybı olmamış olması çok sevindirici...

teşekkür ederim...

allah razı olsun...zaten tek tesellimiz can kaybının olmaması...

Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. Kazadan hemen 30-40 sn. sonra ordaydık Erdinç le beraber. Manzara çok kötüydü ama sizlere hiç birşey olmadığını öğrenince çok mutlu oldum. Allah tekrarını göstermesin.

allah o gün bize yardımcı olanlardan razı olsun...
    esasında manzarayı sen kaza anında görecektin

yardımlarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

teşekkür ederim...

allah razı olsun...

Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. zannedersem eğer heliç köprüsü ise bu kazada emniyet şeridinin olmamasınınde etkeni olabilir. resimlerde anladığım kadarıyla durduğunuz yerde emniyet şeridi niteliğinde bir yer yok. Metrobüs için girilen büyük bir risk bu aslında. Tekrar geçmiş olsun.

Sağlıcakla.

teşekkür ederim...emniyet şeridinin olmaması zaten saçma...ama polis aynı düşünmüyor!!! ikaz işaretlerin ve üçgen'in nerde diye soruyor... o an benim üstümde reflektörlü sarı yelek vardı!!!!!

artık metrobüs'te ne olur bilemem ama kazaların çoğalacağı bence kesin...

Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyetiniz varmı??

geçmiş olsun..

tabi ki var........

daha motor almaya kara verdiğim an ehliyetimi aldım...32 yaşındayım;çocukca hareketler yapmam,canımı ve malımı tehlikeye sokamam.

kanun'lar bu tip konularda oldukça NET!!!

Motosikleti
    Hyo GT250R
    Geçmiş olsun arkadaşlar,ucuz atlatmışınız.

Alıntı tryphon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cana gelmesin.. geçmiş olsun!
    teşekkür ederim...
    allah razı olsun...

Alıntı matpcy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun herkese.valla ben beni sıkıştıranın geçerken aynasına bi tekme atıyorum basıp gidiyorum arkamdan baka kalıyor

valla bigün yolda görürse yada yakalarsa sana tekme atmasın

haklıyken haksız durumuna düşmek; ve sonuçlarında ise kendini haklı çıkara bilmek inanın ki çooook zor....

Alıntı cmüco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun arkadaşlar,ucuz atlatmışınız.

teşekkürler dostum...

allah kimseye yaatmasın...

arkadaşlar;
    o gün kazada benimle beraber...

MUHARREM
    BERNA
    MEVLÜT

adlı arkadaşlarımızda vardı... mevlüt'ün motoru PERT durumda,berna'nın koruma demiri eğildi ve 2-3 yerde çizik var sanırım.ayrıca kendisinde bolca MORLUKLAR varmış. muharrem arkadaşımızında bayaa bi masrafı varmış; onunda koruma demiri,arka frenle alakalı parça ve motorda da bir takım sorunlar çıkmış.....bende ise halaa devam eden sırt ve boyun ağrılarıyla beraber,motorumun komple grenajları ve eksoz'u değişecek...motorda birşey varmı şu an bilmiyoruz...

sigortadan haber beklemekteyiz...

bu sayfaya yazmış olduğunuz tüm iyi dileklerinizi ve temennilerinizi arkadaşlarım adınada kabul ediyorum...
    esasında onlarda okusalar da yorumlara katılsalar...ben bu fotoğrafları ve sayfayı kendi adıma açmadım...sadece paylaşmak istedim, o gün o an'ı bizler hep beraber yaşadık...

hapinize teşekkürler...

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    geçmiş olsun sizde birşey olmaması sevindirici umarım en kısa zamanda motoru yaptırır binersin. en kötüsü annenle birlikte bu kazayı atlatman. umarım ondada birşey yoktur. annene selamlarımızı söylersin. teyzenin ellerinden öpüyoruz
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)