benim para istememin bi özelligi vardı . aldım darbuka solo yaptım orda .. ya sen ... ya sen naptın ... adam itina ile zurnayı uzattı azına .. bi üfledin mi . nefesin bile 50 ykr be :D :D :D cimri adam ..
benim para istememin bi özelligi vardı . aldım darbuka solo yaptım orda .. ya sen ... ya sen naptın ... adam itina ile zurnayı uzattı azına .. bi üfledin mi . nefesin bile 50 ykr be :D :D :D cimri adam ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ne zaman yapıyoruz sucuk ekmek.....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
O zurnacı tarzın bozuk toka tak dedi bana!
İyiki para vermemiş Erhancım hııııh
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
bu arada cerrrahı sen nasıl bı yaratıksn bıze yettıgını soluorsn sen kendıne yetmıorsn kı kım oldunkı sen turbe yesılınle bızımle boy olcusecksn senın beynının nerde oldugnu solerdm ama patron banlar bırde ımam takılıon ama taksımın ara sokaklarındakı pencere muhabbetlerını gorduk sende gel dedı sende hemen gıttın nasıl kıydın benzıne de karsıya gecebıldn sen kı arabanın akusu bıtmesın dıe sabahları yokus asssagı ıtıp calıstıran bı ınsansn
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
aargh
abi caddebostan bayrağını sen mi devraldın artık
olm bir tane sozun dogru durust degil tutarlı degil...
kabul et benim yanımda ezikligini
efendimin senin iste niye bu kadar kasıyorsun bırak gevsek bırak yorma beynini bu kadar
olmuyor işte kapasiten yetmiyor
Allah herkese esit vermemiş bu akıl ve beyin denen seyi işte
Senin gibi orda burda icip bayılıp parkta bahcede yatmıyorum
Birde şu şişeyi eğzına denk getirebilsen içmeyi de be ce re ceksin ya neyse
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
resimler güzel yaw
arkadaşlar bir daha sizi dinlemiyeceğim önden gidip yemek yiyecem
bekle bekle gitmezsiniz açıktık dedik gene gitmezsiniz. kardeşim oradan geçenler acıyıp simit verecekti neredeyse
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
tek mangal bile yetmiyor bize çift yakıyoruz artık jess
bu arada telim çalınmadan en son çektiğim resimlerdi bunlar anılarım depreşti
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
5 ekim lan 1 ay önce ne mazisi
bak kardeşineeeeeee
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)