I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Hadi ordan servis kalkıyomus Motorla gidicek durumda olsam servise ne gerek var atlarım ninjetime gelirim... Ama üzerinize afiyet 29 Ekim buluşmasnda manyak gibi üşüdüğüm için çok fena grip oldum o yüzden arabayla gelme durumunda kaldım. Yahu görüyosunuz hasta hasta gelmeye çalıştım ne kadar katılımcı bi üyeyim Ama kısmet değilmiş...
Canım ya çok saol koru beni Yeniyim die neler yapıyo bana bak
motorcu dediğin soğuk havalarda da üşüse bile motorundan vaz geçip 4 tekere binmez ihanet etmez 2 tekere şaka maka arabamı alıp trafikte stress olmaktansa üşümeyi tercih ediorum...
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Valla son 2 senedir gribim ben. Normal midir doktor bey?
= = = Be Aprilia racer! = = =
bu kadarmıydı herşey?
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Adanalıları cok fena madara etmişim be simdi gorunce acıdım keske bu kadar pert etmeseydim
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bir buluşma daha kaçırmışız. Bu gidişle atacaksınız beni aranızdan. Keşke bir mesaj ataydınız ya:(
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
erken derken? biz 1 e kadar ordaydık
yeterim abi aslında da bu adanalılara (tequ&mck) güç yetiremedim şirden yiye yiye yarma gibi olmuşalr
beni tek geç süpriz yaz tekere al
abi telefonun olsaydı arardım valla
٩(●̮̮̃•̃)۶Mali ٩(-̮̮̃-̃)۶ Pıstafa ٩(͡๏̯͡๏)۶ Emin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sus erhan sus bizi rezil ettin adanaya .. o 5 ytl nasıl çıkmaz cebinden yaaaa.................
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
dahal neler duyacaz dur bakalım..................
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)