Anadoluda yapılan el yapımı Custom motorsiklet
Reklamlar
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Orange County Chopper'lar 100000USD civarında galiba (Adamların tiplerine baksanız hiç bu kadar kazanıyor demezsiniz, o ayrı). Bizim ustalar kaçtan satsalar kapış kapış gider yurtdışında.
Üstelik bu adamlar sadece monte yaparak hazır malzemel bişiler yapıyorlar. Bizde ise sıfırdan yaratılıyor...tek fark bu...
Reklamlar
-
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
helal olsun gerçekten ellerine sağlık
-
Aslında Motorun Doayeni Biziz
Onların Bizden Değil Bizim Onlardan Farkımız Var.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
-
Helal Ustam sana.. Al benden akıl sana.. Sen sanatkarsın akılda benden.. Değerli ustam; Şaseleri eskimiş ama motorları sağlam motosikletleri bul. Bakımlarını yap. Üzerine her tarz şaseyi giydir. Al sana 100% el yapımı CHOPPER.. ABD de fiyatları 100.000 USD kadar çıkmakta.. Sende 100 deme 15 de! Koy E-BAY'a yada sahibinden .com a sat.. Helal sana ustam... Kıymetlisin.. BU ülkede daha hiçbir şey yapmamış o kadar insan varken.. Bravo..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
sarılı motlu olan motosiklet anatoliantigers üyesi sanıyorum çünkü sitelerinde görmüştüm beraber gezilerede katılıyolar yanlıs bilmiyosamda uşaktaki anatoliantigers üyeleri sarı morlu uşakta yapıld onu biliyorum saygılar ellerinize sağlık
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
-
blck_chopper adlı üyeden alıntı
sarılı motlu olan motosiklet anatoliantigers üyesi sanıyorum çünkü sitelerinde görmüştüm beraber gezilerede katılıyolar yanlıs bilmiyosamda uşaktaki anatoliantigers üyeleri sarı morlu uşakta yapıld onu biliyorum saygılar ellerinize sağlık
Doğru tesbit etmişsin kardeşim. Sarı custom cruiser Olan Anatolian Tigers Uşak Şubesinin ve şefimiz Kenan ustanındır.
-
maltintash adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar!
Discoveryde kanalında sık sık görmüşüzdür ,adamlar motorsikleti montesini yaparken biraz kendilerine ait çizgilerle monte ederler bizlerde hayran hayran bakarız. Valla imkan verilse yurdumun insanının neler yapabileceğini görün.. alın size tamamen el yapımı custom motor. Yapılış aşamalarını görmek istersenizde link e tıklayın
http://www.anatoliantigers.org/gezil...tom/index.html
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
ve sonuç...
1-
2-
Bu motorların tamamı el yapımıdır..Burda emeği geçen Cenk Ustama, Kenan ustama diğer Ustalarıma emeklerinden dolayı ayakta alkışlıyorum
15.05.2009 tarih itibariyle son şekli budur arkadaşlar.. AİRBRUSH maltintash tarafından ( yene ben oluyom) yapılmıştır..
-
Güzel işçilik ve bir sanat eseri ellerinize sağlık.
-
15 Haziran 2009, 00:35
discovery de Uşak Country Choppers izlemek de nasip eder inşallah yaradan.
-
15 Haziran 2009, 00:51
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
discovery de Uşak Country Choppers izlemek de nasip eder inşallah yaradan.
:D:D agzımdan aldın
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
-
15 Haziran 2009, 01:04
ah ah kablo tv , d-smart nelere kadirsiniz bi zamanlar beleş izlediğimiz kanalı mahvettiniz. artı olsa da dandik bi tamirhane gosteren Turk kanalı onu bile izlerim.U.C.C yi gene kesin izlerim
-
15 Haziran 2009, 01:36
ceyhun__22 adlı üyeden alıntı
ah ah kablo tv , d-smart nelere kadirsiniz bi zamanlar beleş izlediğimiz kanalı mahvettiniz. artı olsa da dandik bi tamirhane gosteren Turk kanalı onu bile izlerim.U.C.C yi gene kesin izlerim
katılıyorum valla
-
15 Haziran 2009, 01:49
varsa bildiğiniz kanal yazın da izleyelim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
15 Haziran 2009, 02:11
Hayatımı,Ömrümü,şu işi öğrenip kendi tasarımlarımı yapmaya adamak istiyorum..Malesef olamıyorr...
-
15 Haziran 2009, 10:56
görüntü güzell, fakat motorun üstüne saçtan örtü yapmak akıl işi değil,
motor rüzgar ile sogutuyor kendini, sen üzerine araba kaportası giibi sararsan nereden hava alıcak o kocaman silindirler nasıl soğuyabilecek???
fakat türkiyede de birşeyler yapılıyor bu sebepten tebriklerimi sunuyorum.. emege saygı
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
-
15 Haziran 2009, 11:23
-
15 Haziran 2009, 12:22
BHTYR_VFR adlı üyeden alıntı
görüntü güzell, fakat motorun üstüne saçtan örtü yapmak akıl işi değil,
motor rüzgar ile sogutuyor kendini, sen üzerine araba kaportası giibi sararsan nereden hava alıcak o kocaman silindirler nasıl soğuyabilecek???
fakat türkiyede de birşeyler yapılıyor bu sebepten tebriklerimi sunuyorum.. emege saygı
motoru boksör tipi motordur alt bölümden çok rahat hava akımını almaktadır problem yok yane
-
15 Haziran 2009, 12:50
Bu haliyle kalsa Batman'nın motosikleti olurmuş kesin
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
-
18 Haziran 2009, 00:14
Emeğinize Sağlık AirBrush Çok Gerçekçi Olmuş. Fakat Benim Favorim Airbrush Yapılmadan Önceki Hali
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler