Hayırlı olsun...... Güle güle kullan....
Hayırlı olsun...... Güle güle kullan....
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
Allha kazasız,belasız bol kilometreler nasip etsin..hayırlı olsun
hayırlı olsun da sen o motora en fazla 10000 km daha dayanırsın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hayırlı olsun...tam koruma
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
bu kanuniler hoşuma gitmeye başlıyor
Hayırlı ossun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
şu kanuni nin huyunu sevmıyorum caracala da bu motoru racer 200 e de bu motoru arkadasımızın aldıgı bu motorda da aynı motor ayıp ya bi deiğiştir şeklini bari kanunii zzzzzzzz :S
hayırlı olsun kazasız sürüşler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
kaza bela uzak olsun kaskın takılı farların açık olsun . .
5000 km bakımı için ustama götürdüm yağ haricinde bişey deyiştirmedi. usta dedim buji nasıl,çıkardı baktı .bukadar temiz ateşleme yapması çok güzel dedi.buji en son 390 km de deyişmişti.subap lar dedim, şıkır şıkır dedi filtre zaten temizdi. gaz,debriyaj ayarları yapıldı.toplam 20ytl ben bu motoru seviyorum yaa.
kardeş hayırlu uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin kaça aldın motoru + ları - leri nelerdir yazabilirmisin
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)