Deli Mengi Evlendi ( Transalp Gelin Motosikleti )
Reklamlar
-
Günlerden pazar hatta tarih ise 18 ekim 2008 di,
evet bugün abimin nikahı vardı, yusuf abimin nikahı vardı, kendisi tc plakalı transalp tutkunu ve tekerini günaydoğu yollarında eskitmiş eski bir motosiklet sürücüsüdür, kendisini abim kadar sever ve sayarım,
ne diyorum evet bugun nikah için sabah saat 08 de ayaklandım, zira tekirdağdan arkadaşım gelecekti eren, bizi görmeye ama işinde nikah yoktu onun için, hamdi gelecekti hatta gelmiş olmalı dünden,onu da alıp nikaha beraber gidecektik bana artçı olacaktı, hatta afyondan gelirken kaskımı ve montumu da alıp gelelcegim demişti bana, motosikletci işte kasksız ve montsuz gezmem diyor,
Neyse sabah eren ile köprüde buluştuktan sonra yaşar'ı da alıp ben, eren, yaşar ve kuzen 4 cbf 150 çıktık yola ilk önce hamdiyi alıp yusuf abinin mekanına yola koyulduk, eve vardıgımız da kimsecikler yoktu, daha sonra turgut ile görüştük biraz sonra da yusuf abi gelin arabası ile geldi, bizde hemen peşine takılıp kornalar eşliginde gelin hanımın evine doğru yola çıktık.
eve vardıgımızda yolu bir müddet sonra trafige kapadık.
birazdan yola çıkacagız
işte gelin ve damat geliyor.
8 araba ve 6 motosiklet eşliginde nikah salonuna vardık, ama bizi görmeyen duymayan kalmadı.
nikah salonundan kareler.
salondan çıkma vakti geldi, gelin arabası kapıda bekliyordu, gelin arabaya bindi yusuf abi direksiyon başına geçti, bizde motosikletlerimiz başına geçip kontak açtık, fakat ortada bir sorun vardı, gelin arabası çalışmıyordu malesef.
bir kere düz yolda vurdukduk çalıştı fakat tekrar stop edince bu sefer çalışmadı.
araçlar gitmişti sadece motosiklet kalmıştı ki aramıza gelen transalp'lı bir abimiz yusuf abi'ye ne yapacagınız sordu,
abi motosikletin nerde kapıda:
tamam ver anahtarını biz gidiyoruz:
al.
yusuf abi aldı transalp'ın anahtarını,yasamin abla ile gidecekler, fakat herkez tedirgin gelinlik ile nasıl bineceker diye.
o kadar korkulacak bir şey yokmuş da bindiler ve gittiler.
çıktık yola gidiyoruz, mekan kadıköy'de bir cafe, fakat kadıköyde bütün yollar kapalı miting varmış, ama bize değil biz çıktık yola 12 motosiklet gidiyoruz mekana
bizi gören yunuslar bile şaşırdı.
kadıköyde girmedigimiz sokak kalmadı, ama bizi görmeyen, duymayan da kalmadı yani.
geldik mekana herkezin gözü bizde, gelin motosikleti olurmu diye bakanlar tabi.
güzel bir gündü, hatta güzel bir konvoy'du,
yusuf abi bir yastıkca kocayın.
allah mesut bahtiyar etsin.
size bir öbür boyu mutluluklar dilerim.
ardından biz acıbademdeki yalçın arkadaşımızın yanına uğrayıp ordan da evin yolunu tuttuk.
Reklamlar
-
vayy be helal olsun gelin ablayada damat kardeşimizide ben şaka sandım ama hakkaten binip gitmişler :D fakat cihan abi manikürcü pedikürcünün önünde sizn ne işiniz var hiç yakıştı mı şimdi ? :D
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
Çok değişik ve güsel bir evlenme motosiklet üzerinde gelinlik ile gitmek süper olsa gerek arkadaşlar paylaşım için sağolun allah bir yastıkta kocatsın çiftleri bu arada 4 motosikletli ne güsel yerde durmuşsunuz heheh
-
sametrix adlı üyeden alıntı
vayy be helal olsun gelin ablayada damat kardeşimizide ben şaka sandım ama hakkaten binip gitmişler :D fakat cihan abi manikürcü pedikürcünün önünde sizn ne işiniz var hiç yakıştı mı şimdi ? :D
orası yalçın arkadaşımız dükkanın yanı ve nikahtan çıktıktan sonra gittik arkadaşın yanına, kapalı oldugu için o dükkanın önüne çektik.
-
yürekten mutluluklar, umarım çılgınlıkları bir ömür boyu sürer
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
-
Allah mesut etsin
abi helal olsun herkes yapamaz bunu birde o trafiğe rağmen iyi ulaşmışsınız
ayrıca cbf ler çok güzel duruyor ...........
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
allah mesut bahtiyar eylesin...maaşallah tüm kadıköy'ü dolaşmışsınız...
en güzel anı işte; bu siteye koyarakta ebedileştirdiniz...ne mutlu sizlere...
-
kask yok kask şaka filan bi yns gelip ceza yazmadı mı
-
ahmet93 adlı üyeden alıntı
kask yok kask şaka filan bi yns gelip ceza yazmadı mı
yanında bile geçtik, ceza yazmaya kalksa 12 motosiklete de yazdırırız valla, ya hep ya hiç.
işin geliyorsa derdik.
-
damat beyy kasklarr nerdeee
hayırlı uğurlu olsun... allah bir yastıkta kocatsın
-
Allah mutlu mesut eder inşş..
transalp gelin motoru güzel miş gercekten.. inş motorcu bebeleri olur..
tekrar mutluluklar..hemde bir ömürboyu..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
-
Vay be!
İşte budur beee. Resimler mest etti yeminle. Kask olsaydı daha da süper olurdu.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Evlenen çiftimize mutluluklar diliyorum.
Gelin ve damat motosiklete binerken Cenker arkadaşımızı da gördüm galiba.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
allah mesut etsin yusuf kardeşi,çok isterdim orada olabilmeyi ama malesef denk getiremedim
-
serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı
Evlenen çiftimize mutluluklar diliyorum.
Gelin ve damat motosiklete binerken Cenker arkadaşımızı da gördüm galiba.
evet cenk abimiz de ordaydı
-
motoruda süsleme olsaydı az daha ilqinc olurdu Gelin MOTOSİKLETİ
Allah bi yastıkta kocatsın...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
-
dit dit diiit diiiiiiiiit ya bende olmakisterdim orada çok hoş olmuş süpersiniz yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim darısı bekarlara bende dahil
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
süper olmuş tebrikler
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)