bu gelsin türkiyeye ben türkiyeden giderim
bu gelsin türkiyeye ben türkiyeden giderim
vay iddalı olmuş bayaa bn sevdim.. ama bundan pideci motoru olmazki
Tr de imaj tazelemek gerek bu kasa için
Bir naked çı olarak motorun hızlıdan ziyada güçlü görünmesini isteyenlerdenim
buna dayanarak genel konsept bayaa iyi gibi... ama motor kısmı bayaa ufak vede boş kalmış sanki bi tasarım hilesi ilee daha dolu gösterile bilse imiş o bölge daha bi iyi olurmuş sanki...
sonuç olarak şu ankinden çok çok daha başarılı duruyor
125cc eksikliğini anladılar galiba artık...
Motor çok güzel ama eminim buna aynı güzellikte bi fiyat çekerler sadece bakmakla kalırız.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
bir motosikletin havası cakası hızından performansından fazla olursa o motor gereksiz bir motordur
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Gerçekten güzel bir çalışma ve çokta güzel bir seçenek 125 likler arasında fakat ben değil bunu almayı düşünmek hayal bile etmek istemiyorum
Çekecekleri fiyat şimdiden tırstırıyor beni
İnşaallah Türkiye'ye gelir ve de abuk sabuk bir fiyatı olmaz.makul bir fiyatı olursa ilk alacaklardan biri olurum.
Off çok iyi ya zaten fz1-6 hayranıyım onun neredeyse aynısı kırmızısı cok guzel.. Kırmızı olsun 5 para fazla olsun
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
arkadaş bu motorların bayan versiyonu yok mu?şöyle biraz daha tipli ne bu böyle notherdam ın kamburu gibi....
SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...
[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:
Yamaha her zaman ki saçma bir fiyat politikasıyla girerse bu alet satılmaz ... Ama çok hoş çok beğendim ...
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
makine tarafından bakınca zayıf atlar gibi 1000liğin yanında kaburgaları sayılan at gibi :D
Arka fren kampana.Bu olmamış işte:
Türkiyeye gelmicek arkadaşlar haberiniz olsun......
Gelse ve Güzel Bir Fİyatıda olsa iyi olurdu... hazır motoru satıcakken ona yönelirdik en azından.. 250 Cc Liği Keserdi Beni Sanırım =)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Fazer modeli de olcamı
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Bu motor sanırım ülkemize gelmeyecek.Daha önceden de konusulmuştu...
Satılık Asya125t-Spidi mont
Keşke gelse zaten 600lük motorların yüksek lütre tüketimine param yetmez. :D Hemen gelsin.
zaten gelmezki gelsede pahalı olur bu yüzden biz hiç heveslenmeyelim yine aynı tas aynı hamam ilk seçeneker ybr 125 ve cbf 150 hepsi bu :D başkada seçenek yok
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Evet yine 5,500 Euro ve üzeri olacaktır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)