Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

nejdet gül ziyaret fotoları

REKLAM ALANI
    aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Ziyaret esnasında ve ziyaret sonrasındaki şehir turumuz esnasında çekilen birkaç resim.
    Necdet Abi'nin toprağı bol olsun, Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.

= = = Be Aprilia racer! = = =

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    resimler için teşekkürler tamer
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Videoyu bir türlü ekleyemedim. Teknik bir takım aksaklıklar oluştu. Ama iyi haber şu ki çekilen kısa videoları birleştirdim. Bence çok güzel oldu. Tahminimce bu akşam sizlerle paylaşabileceğim.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    Aprilia RS 125 2010
    paylaşıım için teşekkürler
    :thumright

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    herkese çok teşekkürler necdet abimizi ziyaret edip dualarımızı ettikten sonra
    evine uğramamız ve bayramlaşmamız çok güzeldi ama bir o kadar da içim buruldu
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun necdet abimin
    ziyaretten sonra grup sürüşümüzün aksiliğinden olsa gerek önden giden arkadaşlarımız bizi beklemedikleri için biz halis abiyi takip ederek tam ters bi istikamete dönmüş olduk sora yolda babaçiye adresi sorup tekrar geri döndük
    allah tan yol çıkışında arkadaşlar beklemişde hepten kaybolmadık
    çınaraltındaki muhabbetimizi kısa tutup Tekirdağ MT nin İstanbula gelmesinden dolayı açtığım topiğe sadık kalmak adına rumeli hisarına geçtik ancak Tekirdağ MT boğaz turu ve akabinde istanbul turu yapmaya karar vermiş onu öğrendik ve onlara iyi gezmeler diledikten sonra
    karnımızı doyurmak üzere güngörende ki kebapçımıza gittik (fiyatlara 1 ytl zam gelmiş )
    afiyetle yemeklerimizi yedikten sonra vedalaşıp evlerimize dağıldık
    grup sürüşünü beceremeyen arkadaşlarımızdan dolayı biraz sorun yaşasakda (ki minibüse giriyodum sola geçemediğim için ) genel anlamda kazasız belasız atlattığımız bir organizasyon yapmaya çalıştık
    umarım herkes memnun kalmıştır yanımızda olan ve yanımızda olamayıp kalpleri bizle olan tüm dostlara teşekkürler
    iyiki varsınız

Not: resimler için çok teşekkürler ellerinize sağlık
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    gercekten cok güzel ve anlamlı bi gezi olmuş bu arada sym mio ya bittim çok şekermiş motoru buyutunce beati satmıcaktım satıp mio mu alsam cok tatlı bi motormuş ya

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videoyu bir türlü ekleyemedim. Teknik bir takım aksaklıklar oluştu. Ama iyi haber şu ki çekilen kısa videoları birleştirdim. Bence çok güzel oldu. Tahminimce bu akşam sizlerle paylaşabileceğim.
    akşam bakarız tamer
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    nur içinde yatsın necdet abimiz.

ümmet abi kask nerde yahudemicem cevabı vermişssin

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    reimler cok güzel makinene saglik abi bişey sorcam dün soracaktimda firsat bulamadim aargh ne demek telefuz etmekte zorlandigim nicklerden biride
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Allah tekrar rahmet eylesin,Allah o evdekilere sabır versin bakmaya dayanamadım o teyzenin yüzüne elini öperken "Bari siz kendinizi koruyun"dedi zor tuttum kendimi.

Alper abi ye de ayrıca teşekkür etmek isterim grup sürüşünde gerektiğinde sabırla en arkadan gitti gerektiğinde en önde yol açtı.aargh(Tamer) bu arkadaşta altında CC olmasına rağmen sabırla arkadan grubu topladıAntientel Hasan ıda kınıyorum grup sürüşünde adamı gaza getiriyor ya.
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

Motosikleti
    az kaldı, az...(:
    herkese teşekkür ederim öncelikle, çok güzel bi gündü

ayrıca tekaradan allah rahmet eylesin, evde gerçekten bende çok zor tuttum kendimi ama doğru olanı yaptık

alper abiyede teşekkür ederiz bu güzel gün için...gerçi jubanında dediği gibi grup sürüşünde baya bi koptuk ama bi dahakine daha iyi olması dileğiyle
    [I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Allah rahmet eylesin gerçekten hayırlı bir gezi olmus.
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yüreğinize sağlık arkadaşlar...
    Önceden haberim olsaydı mutlaka gelirdim.
    Allah dualarınızı kabul, sevgili Necdet'in mekanını cennet eylesin...
    9 ekimde tam bir yıl olacak Necdet'imizi toprağa vereli. Hala inanamıyorum, msn i her açtığımda, resimlere her baktığımda O'nu ne kadar özlediğimi anlıyorum; içim acıyor. Seni çok özlüyorum iyi kalpli, güleryüzlü arkadaşım, sırdaşım...

Motosikleti
    bianchi falcon 125 cc'cik
    arkadaşlar harika bi gündü biraz kararsızlıklar yolda ayrılmalar oldu..Ama eminim ki alper elinden geldiğinin FAZLASINI yapmaya çalıştı ve yaptıda..Harika bi organizeyşındı

Dipnot:necdet abilerin evinde teyzemin elini öperken içimi bi hüzün kapladı...
    **Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010

Motosikleti
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese çok teşekkürler necdet abimizi ziyaret edip dualarımızı ettikten sonra
    evine uğramamız ve bayramlaşmamız çok güzeldi ama bir o kadar da içim buruldu
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun necdet abimin
    ziyaretten sonra grup sürüşümüzün aksiliğinden olsa gerek önden giden arkadaşlarımız bizi beklemedikleri için biz halis abiyi takip ederek tam ters bi istikamete dönmüş olduk sora yolda babaçiye adresi sorup tekrar geri döndük
    allah tan yol çıkışında arkadaşlar beklemişde hepten kaybolmadık
    çınaraltındaki muhabbetimizi kısa tutup Tekirdağ MT nin İstanbula gelmesinden dolayı açtığım topiğe sadık kalmak adına rumeli hisarına geçtik ancak Tekirdağ MT boğaz turu ve akabinde istanbul turu yapmaya karar vermiş onu öğrendik ve onlara iyi gezmeler diledikten sonra
    karnımızı doyurmak üzere güngörende ki kebapçımıza gittik (fiyatlara 1 ytl zam gelmiş )
    afiyetle yemeklerimizi yedikten sonra vedalaşıp evlerimize dağıldık
    grup sürüşünü beceremeyen arkadaşlarımızdan dolayı biraz sorun yaşasakda (ki minibüse giriyodum sola geçemediğim için ) genel anlamda kazasız belasız atlattığımız bir organizasyon yapmaya çalıştık
    umarım herkes memnun kalmıştır yanımızda olan ve yanımızda olamayıp kalpleri bizle olan tüm dostlara teşekkürler
    iyiki varsınız

Not: resimler için çok teşekkürler ellerinize sağlık
    sende iyiki varsın dostum
    minübüs fena biçiyodu yalnız seni ucuz atlattın-tık

Alıntı Juba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah tekrar rahmet eylesin,Allah o evdekilere sabır versin bakmaya dayanamadım o teyzenin yüzüne elini öperken "Bari siz kendinizi koruyun"dedi zor tuttum kendimi.

Alper abi ye de ayrıca teşekkür etmek isterim grup sürüşünde gerektiğinde sabırla en arkadan gitti gerektiğinde en önde yol açtı.aargh(Tamer) bu arkadaşta altında CC olmasına rağmen sabırla arkadan grubu topladıAntientel Hasan ıda kınıyorum grup sürüşünde adamı gaza getiriyor ya.
    evet hep birlikte kınıyalım hasanı tabi onla gaza gelenleride

Alıntı frantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar harika bi gündü biraz kararsızlıklar yolda ayrılmalar oldu..Ama eminim ki alper elinden geldiğinin FAZLASINI yapmaya çalıştı ve yaptıda..Harika bi organizeyşındı

Dipnot:necdet abilerin evinde teyzemin elini öperken içimi bi hüzün kapladı...
    Allah sabır versin ailesine çok zor bi durum

çınaraltında Ümmet abimi söylemişti?
    taksici dışardaymış mahkemelerede gitmiyomuş sanırım
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    evet necdet abinin babası bizden rica etti
    kazaya karışan taksi şoförü dışarda serbestmiş
    birçok yere başvurmasına karşı bişi yapamayız diyip başlarından savmışlar
    bu benim içimi acıtıyor dedi adamcağız
    bu olayla ilgili ne yapabiliriz yardımlarımızı bekliyor
    ancak ben böyle dava işlerinden pek anlamam
    fikri olan var mı acaba
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    bianchi falcon 125 cc'cik
    maalesef ya..Hiç bi fikrim yok..taksinin plakası ve adamın adı soyadı biliniyomu peki ?
    **Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010

Motosikleti
    Alıntı frantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maalesef ya..Hiç bi fikrim yok..taksinin plakası ve adamın adı soyadı biliniyomu peki ?
    elbette faili meçhul bi olay değil bu
    [/B]

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    benim için anlamlı ve duygu dolu anlardı .
    necdet kardeşe allahtan gani gani rahmet diliyorum.
    emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

CBR-125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F4i
    Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim için anlamlı ve duygu dolu anlardı .
    necdet kardeşe allahtan gani gani rahmet diliyorum.
    emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
    Aha Cem Abi Burdasın Bizde teşekkür ediyoruz abi herkese. Ya şey diyorum hazır havalar halen güzel iken bir buluşma daha ?? Nasıl olur ?? Organizatörlerimiz bol bol var nasılsa ayarlarlar mı acaba ?
    CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler