resimler için teşekkürler tamer
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Videoyu bir türlü ekleyemedim. Teknik bir takım aksaklıklar oluştu. Ama iyi haber şu ki çekilen kısa videoları birleştirdim. Bence çok güzel oldu. Tahminimce bu akşam sizlerle paylaşabileceğim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
paylaşıım için teşekkürler
:thumright
herkese çok teşekkürler necdet abimizi ziyaret edip dualarımızı ettikten sonra
evine uğramamız ve bayramlaşmamız çok güzeldi ama bir o kadar da içim buruldu
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun necdet abimin
ziyaretten sonra grup sürüşümüzün aksiliğinden olsa gerek önden giden arkadaşlarımız bizi beklemedikleri için biz halis abiyi takip ederek tam ters bi istikamete dönmüş olduk sora yolda babaçiye adresi sorup tekrar geri döndük
allah tan yol çıkışında arkadaşlar beklemişde hepten kaybolmadık
çınaraltındaki muhabbetimizi kısa tutup Tekirdağ MT nin İstanbula gelmesinden dolayı açtığım topiğe sadık kalmak adına rumeli hisarına geçtik ancak Tekirdağ MT boğaz turu ve akabinde istanbul turu yapmaya karar vermiş onu öğrendik ve onlara iyi gezmeler diledikten sonra
karnımızı doyurmak üzere güngörende ki kebapçımıza gittik (fiyatlara 1 ytl zam gelmiş )
afiyetle yemeklerimizi yedikten sonra vedalaşıp evlerimize dağıldık
grup sürüşünü beceremeyen arkadaşlarımızdan dolayı biraz sorun yaşasakda (ki minibüse giriyodum sola geçemediğim için ) genel anlamda kazasız belasız atlattığımız bir organizasyon yapmaya çalıştık
umarım herkes memnun kalmıştır yanımızda olan ve yanımızda olamayıp kalpleri bizle olan tüm dostlara teşekkürler
iyiki varsınız
Not: resimler için çok teşekkürler ellerinize sağlık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
gercekten cok güzel ve anlamlı bi gezi olmuş bu arada sym mio ya bittim çok şekermiş motoru buyutunce beati satmıcaktım satıp mio mu alsam cok tatlı bi motormuş ya
nur içinde yatsın necdet abimiz.
ümmet abi kask nerde yahudemicem cevabı vermişssin
Allah tekrar rahmet eylesin,Allah o evdekilere sabır versin bakmaya dayanamadım o teyzenin yüzüne elini öperken "Bari siz kendinizi koruyun"dedi zor tuttum kendimi.
Alper abi ye de ayrıca teşekkür etmek isterim grup sürüşünde gerektiğinde sabırla en arkadan gitti gerektiğinde en önde yol açtı.aargh(Tamer) bu arkadaşta altında CC olmasına rağmen sabırla arkadan grubu topladıAntientel Hasan ıda kınıyorum grup sürüşünde adamı gaza getiriyor ya.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
herkese teşekkür ederim öncelikle, çok güzel bi gündü
ayrıca tekaradan allah rahmet eylesin, evde gerçekten bende çok zor tuttum kendimi ama doğru olanı yaptık
alper abiyede teşekkür ederiz bu güzel gün için...gerçi jubanında dediği gibi grup sürüşünde baya bi koptuk ama bi dahakine daha iyi olması dileğiyle
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
Allah rahmet eylesin gerçekten hayırlı bir gezi olmus.
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Yüreğinize sağlık arkadaşlar...
Önceden haberim olsaydı mutlaka gelirdim.
Allah dualarınızı kabul, sevgili Necdet'in mekanını cennet eylesin...
9 ekimde tam bir yıl olacak Necdet'imizi toprağa vereli. Hala inanamıyorum, msn i her açtığımda, resimlere her baktığımda O'nu ne kadar özlediğimi anlıyorum; içim acıyor. Seni çok özlüyorum iyi kalpli, güleryüzlü arkadaşım, sırdaşım...
arkadaşlar harika bi gündü biraz kararsızlıklar yolda ayrılmalar oldu..Ama eminim ki alper elinden geldiğinin FAZLASINI yapmaya çalıştı ve yaptıda..Harika bi organizeyşındı
Dipnot:necdet abilerin evinde teyzemin elini öperken içimi bi hüzün kapladı...
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
sende iyiki varsın dostum
minübüs fena biçiyodu yalnız seni ucuz atlattın-tık
evet hep birlikte kınıyalım hasanı tabi onla gaza gelenleride
Allah sabır versin ailesine çok zor bi durum
çınaraltında Ümmet abimi söylemişti?
taksici dışardaymış mahkemelerede gitmiyomuş sanırım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
evet necdet abinin babası bizden rica etti
kazaya karışan taksi şoförü dışarda serbestmiş
birçok yere başvurmasına karşı bişi yapamayız diyip başlarından savmışlar
bu benim içimi acıtıyor dedi adamcağız
bu olayla ilgili ne yapabiliriz yardımlarımızı bekliyor
ancak ben böyle dava işlerinden pek anlamam
fikri olan var mı acaba
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
maalesef ya..Hiç bi fikrim yok..taksinin plakası ve adamın adı soyadı biliniyomu peki ?
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
benim için anlamlı ve duygu dolu anlardı .
necdet kardeşe allahtan gani gani rahmet diliyorum.
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)