nejdet gül ziyaret fotoları
Reklamlar
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
selamlar...
bi ara arkandaydım
başım o andan beri ağrıyo...... ne sesti be kardeşim
yaşlanıyorum galiba!!!
belki beni hatırlarsın;kırmızı zat 150...
hatırlamammı sen yaşlanmıyosun egzos aşırı sesli ama yapmaya mecburdum egzosun içi çürümüştü parçalar sallanıyodu içinde bende mecbur söktüm kısa mesafelerde rahatsız etmiyo ama uzun yolda kulaklıkla müzik dinlemezsen egzosun sesine biraz zor dayanıyosun bugün mesela dönüşte mp3 ün şarjı bitti başım zonkluyo hala
Reklamlar
-
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
motorda mp3 dinlemek tehlikeli değilmi...
son olarak APRANAX FORT iç
baş ağrısı geçiyo.........................
şehir içinde çok az sesle dinliyorum e5 e çıktığımdada zaten sürekli aynalarımı kotrol ediyorum ama yinede tehlikesi yok diyemem
-
Alper öncelikle sana teşekkürler böyle bir organizasyona öncülük ettiğin için ve bizimle olan diğer arkadaşlarada teşekkürler
güzel ve anlamlı bir gündü
benim başım hala agrıyo
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
Allah şu bayram günü ziyaretinizi kabul etsin, gani gani rahmet olsun, ruhu şaad olsun..
-
mrsago adlı üyeden alıntı
tabi ağrır eyüp ün vites değiştirmelerine alışkın değlsin panik atak gibi haşırt diye atılırmı vites yaw benim aklım gidiyo gördükçe
karıştırma o bölümi şimdi
GKN adlı üyeden alıntı
Allah şu bayram günü ziyaretinizi kabul etsin, gani gani rahmet olsun, ruhu şaad olsun..
amin gkn inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Herkese teşekkürler güzel ve anlamlı bir gün geçirdik
Mekanın cennet olsun necdet abi
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
vefalı ve anlamlı bir ziyaret olmuş ümmet abi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
GÜzel ve Vefalı Bİr Bayram Ziyareti olmuş... Bizde Geldik.. İstanbuldaydık.. Rumeli Hisarına cok istememize RAğmen Geçemedik.. Fotoları Atıcam Birazdan.. Allah Kabul Etsin bu arada Dualarınızı.. NEcdet abiyede Allahtan rahmet diliyorum Bir kez daha.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Güzel ve anlamlı bir ziyaret, ayağınıza sağlık.
-
Güzel bir organizasyon. Tebrikler MT...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
Anlamı ve bir o kadarda güzel bi gündü mekanın cennet olsun nejdet abi fotolar icin saol ümmet abi
-
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun.
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Nejdet kardeşimi ziyaretiniz inan beni çok duygulandırdı ve gururlandırdı..
Elleriniz dert görmesin..Allah sizden bu ve öbür dünyada razı olsun..
Yüreğinize sağlık..
Tuğçe'nin
Mio'sunu da böylece görmüş olduk..
Vallla abim gözünden kaçmıoo ee çok şeker ondan
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
allah rahmet eylesin ümmet abi sende olmasan valla ne diyem
-
-
Nur içinde yatsın abimiz...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Bu ziyarette yoktum ama Son zamanlarda tanıma firsatı bulduğumuz Necdet abimizin ziyareti ve her zaman hatırlarda olması güzel bir duygu...
Nur içinde yat Necdet üstad....Allah(c.c.)mekanını cennet eylesin...
Fotoğraflar için çok ça teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler