motosikletle çok güzel maceralar yaşamış. fotoğraflara ve yazılanlara bakınca gıpta etmemek elde değil
motosikletle çok güzel maceralar yaşamış. fotoğraflara ve yazılanlara bakınca gıpta etmemek elde değil
İşte maceranın diğer adı Nasuh MAHRUKİ,eline sağlık kardeşim çok güzel bir biyografi arşivi.
hoş ve gayet işe yarar şeyler yola çıkmadan böyle kılavuz olabilecek yazılara bakılmalı
birtane bmw r 1200 lt gördüm acaba oda kiralıkmı
vay bee fena yardırmış dünyayı paylaşım için teşekkürler
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
çokk güzel hocam çokk ii olmuş.tüm iki teker sevdalılarına böyle bi gezi nasip olsun inşallah
sadece;
NASUH MAHRUKİ...
daha ne denebilirki...
lakabı; ''kar leoparı''
abıcım süper ya gezmek kadar üzel bısı varmı ya am motorla gezıcen
Adrenalin , tutku, motor aşkı .....v.b. hepsi var helal valla Allah her motosiklet severe böyle dünya turu nasip etsin....
aaaaaaaaaaaaaaaa siz beni delirtmeyemı calısıonuzz yaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D
kawasaki ex 500 üm ewrım gecırıp kawasaki ex 500 street fighter topgun oldugu zaman bende turkıye gezısı planlıorum ınşalla :D
tebrik ederim --- TÜRK bayrağıyla gezmenin gururu ayrı oluyordur be iyi yolculuklar dilerim tüm gurbetteki kardeşleriize abilerimize
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
[/QUOTE]
bayrağımızı şanla şerefle taşıyan bir insan, kendini tebrik ediyorum...
tarihte bayrağımızın her dalgalandığı yerde huzur olmuştur. nasuh kardeşimz de bu gururla göğsünü gere gere ne güzel geziyor..
Nasuh Mahruki = Güzel İnsan Seviyoruz kendisini.
benim iç dünyam fotoğraflara yansımış helal olsun ahh ahh imkan olsada bizde yapabilsek şöyle
Yamahaşk 😍
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bana Nasuh demeyin. İskender Iğdır ın vebali hala boynundadır. Ne kadar çevresi ve kendisi de inkar etse de. En az benim kadar üzüldüğünü biliyorum iskender abi nin ölümüne. Çok yakın dosttular çünkü. Ancak bu hatalı olduğu, bu pırıl pırıl adamın yok oluşunda temel sorumlu olduğu gerçeğini değiştirmez. Dağcı olan, konuyu bilen anlar ne demek istediğimi
O yazılan tavsiyelerin yanında birde mangal gibi yürek lazım Nasuh Mahruki dede o bence fazlasıyla var helal olsun.Çok güzel fotoğraflar ama Şanlı Türk bayrağı olan fotosu en beğendiğim,Everest sanırım orası.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Ahhh.. Ahhh.. Ne kadar güzel....
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)