hem motora hemde manzaraya hayran kaldım..güle güle kullan. resimlerdeki yer neresi??
hem motora hemde manzaraya hayran kaldım..güle güle kullan. resimlerdeki yer neresi??
ilk göz ağrım: Kawasaki ER6F
ikinci göz ağrım: Honda 600RR
bakalım 3ncü ne olacak? :)
Hayırlı uğurlu olsun....
Saygılarımla...
Yasina gore oldukca cesursun 30 Yasinda bir motor almak her babayigitin harci degil.. Ama gercekten o verdigin para son kurusuna kadar deger bu makina icin.. En azindan resimlerde oyle gorunuyor. Gule gule kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar size..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hayırlı uğurlu olsun daırısı benim başıma kazasız belasız sürüşler...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
off be işte budur makina bayır aşagı komprosore bırak beşikgibi sallasın seni hayırlı olsun
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
keyifli sürüşler kardeşim internette aksesuarlı çok keyifli resimlerini görmüştüm tekrar bulabilirsem fikir vermesi için gönderebilirim tadını çıkart
bende netten bulabildiğim farklı resimleri topluyorum, burda paylaşırsan belki farklı birşeyler görme şansim olur.
canavar canavar maşallah..allah kazasız belasız binmek nasip etsin dostum
hayırlı olsun
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Hayırlı olsun.Çok güzel, taş gibi.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Güzelmiş. KAzasız belasız kullanman dileğiyle . Ne varsa eski motorlarda var (demiyorum yeni nesil motorlarda da güzeller var )
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı sürüşler.
YBR125 '06
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Bu model BMW zincir aktarmalı değildir..Şaftlıdır...
Yanlış bilgi vermeyelim.
Bende birkaç orjinal foto eklemek istedim..
Şu linktede BMW'nin eski-yeni tüm modelleri hakkında bilgi alabilirsin.
.
BMW MÜZESİ'ni ZİYARET EDİN.
.
.
.
.
.
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Kazasız belasız kullanırsın İnşallah
[QUOTE=muratgergerli;1275421]Bu model BMW zincir aktarmalı değildir..Şaftlıdır...
Yanlış bilgi vermeyelim.
tam ben diyecektim murat lafı ağzımdan aldın
hayırlı olsun
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dileğiyle
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
Hayırlı olsun
lifan 100
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)