Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yarı Custom Regal Raptor

REKLAM ALANI
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynaları aykan motordan , buradan bir çok ürüne sahip olabilirsiniz.

http://www.aytanmotor.com/index.php

far ' ı sirkeci özen motordan aldım.( internet sitesinde , farın resmi yok ) yanlız ucuz değiller,

Highway hawk aşırı kaliteli bir marka , bazen bu kalite sorun oluyor , el ile amatör ekipmanla ,kemeye biçmeye çalıştığınızda başınıza kullanlılan metalin et kalınlığı dert açıyor.

mesela regal raptorda ön kısımda bulunan tüm elektirk kabloları orjinal farın içinde toplanır. ancak Highway hawk'ta bunları gizleyecek kadar bir boşluk yok. farın içinde toplama çalışmalrımda bu kabloların geçeceği kadar genişlikte , el dremeli ile bir kare kesim yapmak inanın, beni çok zorladı.kesimi güç bela yaptım ama kablolar sığmadı , kablolar, mecburen krom kaplısını uydurana kadar siyah bir plastik kutunun içinde toplandı.

ancak far o kadar randımanlı bir far ki , ilk kullandığımda şaştım kaldım. regal kullanıcılar bilir. regal farı kısa olarak yakıldığında ortalama 15 metre gibi bir mesafeyi yol seridini ortalayarak aydınlatır. yanı yolun en ortası parlak iken yanlara ve geriye doğru ışık kaybı olur. hiç aydınlatması olmayan yolda bu sizi zorlar. hızlanmaya çekinirsiniz. ancak bu far 3 şeridi aynı anda aydınlatıyor , hiç bir çukur tümsek gözünüzden kaçmıyor. ayrıca sis farı takmaya ihtiyaç duymuyorsunuz

aynaların ufak olması sizi yanıltmasın , yuvarlak aynaya göre yanlardaki extra çıkıntılar sayesinde ,sadece sol aynayla normal her iki aynadan görebildiğimden fazlasını görüyorum.ama alışması uzun sürüyor.( bir kaç gün )

Higwway hawk'ın tüm ürünleri geelde honda , yamaha , harley davidson gibi markalra tam uyumlu üretiliyor.şansıma ayna veya far montajında bir uyumsuzluk yaşanmadı.gidon için çok ümitliydim ama olmadı. ( ama kafayı takarda , yaparsam şasırmayın.inadım inat )

http://www.motorturk.com.tr/aksesuar.html buradan çoğu custom malzemeye ulaşmak mümkün.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Süper olmuş eline sağlık.

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Deli çerkes şuraya bir bakarmısın yardım edebileceğini düşündüm.http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post1871081
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

O konuyu büyük bir merakla takip ediyorum zaten , ancak proje sahibi custom işinin tam merkezinde , ayrıca işinin ehli birisi , dolasıyla kendisi bu proje için ne gerekiyorsa , en iyi şekilde yapacaktır. bitmiş halini herkez gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum.bu proje custom çalışması yapmayı düşünenler için iyi bir rehber olacaktır.

Bu arada kendi motorumun sağında solunda , bir kaç değişiklik daha yaptım ama önemsiz gördüğüm için resim çekip yayınlamıyorum.depoya air brush yaparsam resim ilave ederim.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Evet deli çerkez abi dediğin gibi custom toplayayım derken saçı başı yolmamak içten değil, ki allahtan benim saçım yok Aslında böyle bi makinayla her zaman gezmeyeceksin, Şööyle ayda bir çıkartıp turlayacaksın, sonrada garaja kapatacaksın, Şehir efsanesi olucaksın
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Deli çerkes...

Motorunun son durumu nedir????

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu hali daha güzel olmuş

Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deli çerkes...

Motorunun son durumu nedir????
    Motorun muayenesi 15 nisanda doluyor. Tüv türkün de ne kadar sıkı olduğu malum. bütün airbrush çalışması yapmak istiyordum ancak muayeneden geçene kadar elimi sürmeyeceğim.

Arada bir kaç değişiklik daha yaptım.seleyi ve çantalarımı değiştirdim. çantalar ardçı rahatı düşünülerek bizzat kısa tutuldu. içinde aliminyum çıtalar var esneme veya sarma yapmıyor. eski sinyaller çantaların içindeyken , çantaları deri ile değiştirince mecburen 2 custom sinyal de ilave ediverdik.bu arada çantayı tutan demirleri , plaka altından kalın bir boru ile birleştirdim. tampon gibi oldu.arkadan çarpmalarda bir nebze koruma sağlar hale geldi.
    yedek selemde var. bunu gerçek deri kaplatıp yazlık olarak kullanayım diyorum.
    lazerle belki şekilde yaptırırım , yeni aynalar aldım ama takmadım.üzerindekinin aynısı , üzerindekisini siyaha boyamıştım . kışın kullanırım diğerlerini yazın.depo altında iki tarafında da kırmızı şerit ledler var. motor bloğu temizken , kromdan yansıması felaket vahşi gösteriyor ama motoru aylardır hiç yıkamadığımdan şu an kullanırken belli olmuyor.bunları beyaz ile değiştireceğim.

Muayeneden geçersem depoya ve çamurluklara basit kurukafa atmayı planlıyorum.Metali lazer ile kesecek ve perakende çalışacak bir yer ulabilirsem , çamurluklar ve özellikle jantlar için fazla masraf çıkartmayacak cinsten bir kaç uygulama daha düşünüyorum. ama şimdilik muayenenin bitmesini bekliyorum.

oumar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW - F650
    vay canına aynalar ve elcikler çok güzel... ellerinize sağlık
    ooops!
    KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
    ..:: 35 EA 5130 ::..

Mesajı değiştirmeme sistem izin vermediği için buraya ilave yapayım.

Jantlarım zaten aliminyum alaşım olduğu için krom tutmuyor diye mat siyaha boyamıştım.eğer ince paslamaz çeliği lazer ile kesebilecek birilerini bulabilirsem , janta yapışacak şekilde tribal desenler kestirmek istiyorum. aşağı yukarı şöyle bir şey olmasını bekliyorum

belki ön ve arka çamurluklara uyumlu mahmuzlarda olabilir.

Fikir çok ama muaeyeneden geçmeden pekte uygulamayı düşünmüyorum.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    zevkinize ve emeğinize sağlık çok keyifli bi raptor çıkmış ortaya.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gerçekten harika olmuş çok beğendim elinize emeğinize sağlık
    özenle yapılmış ve yapılacağı kesin

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DELİ ÇERKES...
    Eline,yüreğine,cebine,motoruna sağlık... gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuş....

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Çok Beğendim. Ellerine Sağlık. Bu imkanlarla daha iyisi yapılabilirmi sanmıyorum.

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Üstad emeğine sağlık harika Bir fikir de benden olsun geç kalmadıysam sisy bar biraz daha yükseltilebilir,Arkasına da güzel bir krom kuru kafa.
    Bu arada Dön şu topiklere artık da bize de biraz yardımın dokunsun sizlerden fikir alarak makinelerimizi aldık aklımızda yüzlerce proje var...
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...14-spyder.html

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    bu adamın motorunun son durumu hakkında bilgisi olan var mı?
    harley is making love with davidson

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)