Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Yarı Custom Regal Raptor

REKLAM ALANI
    blacktulip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    az kaçar,çok yakar.
    bence ayaklıklar daha güzel olabilirdi abi
    3 ayrı noktada ayak dururken rahatsız etmiyor mu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

çok güzel olmuş. kazasız belasız sürüşler ..

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emeğinize sağlık regalden bu kadarı beklenilmezdi..

sizin ordaki çöp konteynırları ne kadarda güzelmiş öyle..

Zaten onlarda Custom Konteyner.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    eline sağlık motosikletle uğraşmak bi sanattır
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Sağlık nedenlerinden dolayı ,yarım kalan motorumun renginide değiştirip mat siyaha çevirdim.motor bloğu üstünde kırmızı aydınlatma var. hava filitresini açığa aldım.hızlı kullanma huyum olmadığı için performans farkını belirtemeyeceğim ama egzost sesi iyice değişti.

Cuma günü, gidon T gidona dönüşecek.ne alakadır ama çinlinin attığı kromun benzerini yapacak istanbulda usta bulamadığım için tam kafamdaki şekilde Highway Hawk marka bir gidon alacağım.ama alıp takmak o kadar kolay değil. ölçülerle oynamam lazım. yine torna işi yine ustalarla dalaşamaca, off ya offf.siz siz olup akıl sağlığınız için custom işine bulaşmayın arkadaşlar.( siz bana bakmayın, ben bu saatten sonra iflah olmam)

Şimdi sele ve airbrush (veya sticker , duruma göre artık ) işi kaldı.yanlız bu seferde param bitti.bakalım sonuçta ortaya nasıl bir şey çıkacak ben bile bilmiyorum.arkadaşlar aklınıza gelen bir şey varmı. ? sizce başka neler yapılabilinir ?

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    gerçekten çok güzel olmuş.. elinize sağlık.. keyifli sürüşler.. ( maşallah )
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Çantalar dışında her şey çok hoş

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    maşşalah abi süper yapmışsın çantalarda keşke biraz püskül olsaydı.
    Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu

guv_09guv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ PHANTOM 180
    EKZOSTAKI YAZI ORJINAL OLMUS

ELLERINE SAGLIK GUZEL
    GVNGRSY

ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    abi naçizane fikrim mümkünlüğünü bilmemekle birlikte plakanın şekliyle ynamandır. motorun çizgilerine yakışacak bir dizayn belki süper olabilir.
    motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    Eline sağlık,süper olmuş dikkat çekici...Bende bişeyler yapmak istiyorum ama malüm maddiyat ve zaman istiyor...
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çerkes abim ellerine sağlık, gerçekten mükemmel olmuş.. Gidonu t gidon yaptığından eminim çok daha güzel olacak. Yapılacak herşeyi yapmışsın zaten.. İmkan var mı bilmiyorum ama, şaseyle oynamadan arka lastikler kalınlaştırılabilir mi? Kalınlaştırılsa bile motor çekişini, (kalkışı kesinlikle etkileyecektir de..) ve dengeyi etkiler mi ? Merak ettim
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Çantalar kendi orjinal çantası , bende püskül veya deri çanta sevmiyorum.mat ve krom olsun istedim.fakat en ufak tozlanmada felaket kirli gözüküyor. deri çantanın bakımı zor.zaten bende çantaları hınca hınç doldururum.deri çanta belli birt süre sonra şekil değiştirmeye çökmeye başlıyor.bundan dolayı tercih etmedim.

Regal ile bu kadar uğraşmamdaki asıl amaç aslında benim shadow alma buna sağlam bir custom çalışması yapma düşüncemdir. regal şu an kobay gibi. malzeme bulmak dert. bulsanızda uymuyor , bunu nasıl adapte ederim diye başlıyorsunuz ince hesaplar yapmaya , usta yok bulsanızda aleti edevatı yetersiz.yanı kısaca iş başa düşüyor.

Plakayı küçültmeyi bende düşündüm , hatta bir ara sipariş bile verdim.fakat daha küçük plakayı trafik şube damgalamıyor , orjinal plakayı yanınızda taşımak gerek.aydınlatma tertibatıyla oynamak gerek ( Allahtan regalin elektrik tertibatı basit , kolaylık la sağa sola çekebiliyorsunuz ) ancak yanımda plaka taşıyacaksam hiç elleşmem daha iyi.

Egzosttaki yazı karbon yakma yöntemiyle yazıldı. seyrederken işlem çok uyduruk geldi. bu yazı hemen çıkar dedim.ama olay şu : egzostlarım paslanmaz çelikten , karbo içerikli letraset benzeri bir sistemde yazı yazılıyor sonrada özel bir lazerle metalin üstüne yakarak yapıştırılıyor.ne yaparsanız yapın çıkmıyor. 20 ytl gibi bir masrafı var.aslında kurukafa yaptıracaktım ama usta sadece yazı yazabiliyor bende nickname mimi yazdırdım.

arka lastik kalınlaştırmasını hiç düşünmedim ancak düşünen bir arkadaş için araştırdım.arka çatal yeniden yapılacak , dişli sistemi kayış tahrikle değiştirilecek , ama kim yapar ? kaça yapar ? buna değer mi ? motor bunu kaldırırmı denemek lazım, yapabileceğini iddia eden bir yer buldum ancak eleman bana güven vermedi zaten 250 CC bir motor için bu masrafı yapmam.

bir airbrush ustasıyla bir sticker yapımcısına teklif attım , bakalım ne olacak ..

cuma günü aşadaki gidonu takmayı düşünüyorum.

Bunun ölçüleri tutmazsa , şunu tam ortadan büktürüp , fazlalıkları kesip ( umarım buna gerek kalmaz ) uydurmaya çalışacağım ,

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    parlak kırmızı renk daha güzel duruyormuş sanki
    güzel bakan , güzel görür.

izmirli_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    gercekten süper olmus abi ellerine sağlık
    İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Baba çok güzel yapmışsın motoru ellerine sağlık. 3 sene önce ben de kullandım kısa bir süre bu motoru. Frenleri biraz zayıf geldi bana. Bir de motordaki civatalar vibrasyondan ötürü belli bir süre sonra gevşiyordu. Sende de böyle bir sorun var mı? Varsa hallettin mi? Nasıl hallettin?
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Elinize sağlık, güzel olmuş.
    Özellikle aynalar çok şık.

Hazır gidon işi yattı , bugün bir boşluk bulup kızıltıprağa gidip gidonu aldım almasına ancak gidon kalınlıkları tutmuyor. elciklerin girdiği kısmı presste 3 mm kadar düşürmek mümkün bu seferde gidonun motntaj yapıldığı ayna diye tabir edilen yerin deliklerinin konumu tutmuyor.frezede bunlarıda genişletmek lazım .uğraşacak zamanım yok bu aralar. mecburen gidonu iade ettim.
    Artık class modelinden çıkma bir gidon bulana kadar bekleyeceğim.

Motorun üzerindeki kendi civatalarını 3 kere söküp takın 4. kez takamazsınız . yalama olur. civataların tamamını paslanmaz çelik civatalarla değiştirdim.nasıl sıktıysanız öyle kalıyor.

Not: kırmızı hali elbette daha güzel görünüyordu ama sıkıldım kırmızı halinden.rutuj yapmaya kalktığınızda rengi tutturabilmek çok çok zor. mat siyaha rutuh atmak daha kolay.

willy_chorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr sattım kısmetse z 750 veya fazer s2 abs
    ayna ver farı nerden aldın abi
    [B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü

Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    aynalar cok guzel :D

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)