Dün gece dolaşırken böyle bir scooter'a rastladım. Adana plakalı.
Göbekten 2 teker bağlamışlar. (göbekten tekerli de nasıl bir tabirse artık)
Piaggio MP3'ün veliahtı galiba
Dün gece dolaşırken böyle bir scooter'a rastladım. Adana plakalı.
Göbekten 2 teker bağlamışlar. (göbekten tekerli de nasıl bir tabirse artık)
Piaggio MP3'ün veliahtı galiba
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
pu hahahehhahaha ilginççç paylaşım için sağol asm,abi
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Bunu kullanan kişi ayaklarını yere koyamayacak durumda engelli olabilir.
İbrahim Kent
İstanbul /Kanlıca
muhtemelen engelli bir sürücü için hazırlanmıştır. bu yüzden bilip bilmeden geyik yapmayın ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
anaaaaaa hemende kzıyolar ya..
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Evet engelli bi arkadaşın olabilir güzel bi model olmuş
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
mutlaka ihtiyaçtan bu şekil yapılmıştır, pratik zeka ...
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Bu motorun engelli birisinin olacağı hiç aklıma gelmedi.
Hakkaten olabilir.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Muhtemelen sürücünün sol ayağında bir sorun var yani motor durduğunda yere koyup dengeyi sağlayamıyor. sağ ayakta ise sorun yok zira sağda bir telerlek yok . sol ayağı kırık ,geçici süre ile engelli veya kalıcı olarak engelli olabilir hatta sol ayağı hiç olmayabilir. buna rağmen halen motordan vazgeçmemiş birini ben anlından öperim .. sağ ayak bileğim kırıldığında 3 hafta motora binememenin bana verdiği sıkıntıyı bi ben bilirim .3 hafta sonra alçılı ayakla sırtta koltuk değnekleri motoruma binmiştim .. her durduğumda sol ayağa yükleniyodum zaten normaldede motorda denge ayağı sol ayaktır...
bu motorun sahibini cidden tanımak isterim doğrusu ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar gaziantepte motor bayileri bu motorların sıfırlarına kendi yaptıkları çalışmaları uygulayıp satıyorlar çokta güzel oluyor sanki orjinal fabrika çıkışı gibi oluyor üstelik bu uygulamaları dünya markası Honda bayisi bile yapıyor
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Aynısından Ankara Demetevler'de de görmüştüm. Motorun markasına dikkat edemedim ancak gri renkli bir scooter idi.
Ayaklarından rahatsızlığı olan bir insana ait sanırım.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
yine de motosiklet aşkı var içinde baksanıza
evt özürlü bi insanın kesin. BBRR gibi bende alnından öpmek isterim
bu tekerlekler viraja girildiğinde sorun çıkarmaz mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)