[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Anaaaa Böcüüü bu ne yawss
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
yeni modeli degil demi bu
Şaka dimi?
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Bu motor Bol D'or yarislarinda kullanilan atalarinin cizgisi korunarak dizayn edilmis.
Biz bunu "cirkin" diye begenmezken , bazi motosiklet tutkunlari tarafindan cok tutuluyor bu tur modeller.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ön bölümü beyzbol maskesi takan film karakteri, sapık katil Michael mayers'a benziyo
eski bi honda klasiğini yenilemişler safkan bi honda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Bence fena değil, sadece günümüz modern motosikletlerine göre biraz daha eski tasarım olarak göze çarpıyor.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Bu akim Ducati de senelerdir var. Sport 1000S modeli eski yaris motorlari tutkunlari icin satisa sunuluyordu. Bence Hondaninda buna katilmasi cok iyi olmus. Eski ile yeni nesil race motorlarinin kombinesi benim hep gozume hos gozukmustur. Boyle bir motorla gezmek hatta bulunursa eski bir deri tulum giymek ayri bir zevk
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
waLLa gözüm daha keskin ve düz hatLı motorLara aLıştığı çin sanırım, bunu garipsedim... Ama Elbette Her kör satıcının, kör bi aLıcısı vardır
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Ondan sonra ne olacak ???
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)