arkadaşlar motorumun resimlerini sayfanın alt tarafına doğru koydum,siteye acemilikten kusura bakmayın buyrun bakın.. 2 kişi alanyaya gidip geldik konyadan
arkadaşlar motorumun resimlerini sayfanın alt tarafına doğru koydum,siteye acemilikten kusura bakmayın buyrun bakın.. 2 kişi alanyaya gidip geldik konyadan
Resim ekleme baslığında yazıyor.. Şimdi nerdeydi ben de hatrlayamadım.. Forum da faydalı bilgiler baslığına bi bak ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşım orda hep motorlarla ilgili bilgi verilmiş ya,nerden bulabilirim şu resim koymayı yardımcı olursan çok sevincem
www.imageshack.us adresine fotograflarını yükle daha sonra çıkan sayfada direct link kısmını kopyala ve
[img]...[/img] 3 noktalı kısmın yerine kopyaladığın linki yapıştır, bizde fotograflarını görebiliriz =) (Linki fazla büyük ebatta almamaya dikkat et)
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
aramıza hosgeldın
booş kooooooooooyyyy gitsin
teşekkürler arkım deniycem
banisteraq bu verdiğin sitede gözat dan resmi buluyorum seçiyorum ondan sonra ne yapmam gerekiyo karışık biraz ??
zaten hata verdi kardeş sayfayı bulamadı sonradan
Foruma fotograf eklemek icin asagidaki konuya goz atiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
orti bulamadın mı resm koymayı:D
IF YOU TOUCH MY BIKE,I'LL TOUCH YOUR GIRL:P
orti arıyoz hala yaw:D bu arada o benim lafım olum altında yazan)
ara kocum benmona imza dioz ortk da herkeste var o yazı sahiplenme hemen
ana ortk onlinemisin:D
MUHAHAH gel anlatıım resm eklemei
yok yaparım artk koyarım birazdan
hoşgeldin kazasız sürüşler dilerim
[COLOR="blue"]ruhunu serbest bırak, o gideceği yeri bilir[/COLOR]
Kazasız Belasız Cezasız Sürüşler Dilerim.. Hayırlı Olsun
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
eyw kardeş
vaay motor 100 yapmiiis sefindiiim.. benim 125 cc scooter 90 dioo baska yok
bende konyadayim tanisalim bi gun ;) ;) ;) bi daha ki alanya turuna beraber cikariz ;)
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
hoşgeldin orası bana tanıdık geliyo sanki....ii sohbetler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)