Allah kaza bela göstermesin
duygu neresi tanıdık geldi anlayamadım?
neresi tanıdık geldi duygu? arkadaşım motorum aynı yolda 110 yapmıştı ama 100ken çekebildim resmini 2 kişiydik çok eğlenceli bişey arkadaşlar tavsiye ederim normal mopdifiyesiz bi 100 kh 3. vitesle 80 yapar arkadaşım zorlayarak,4 ile de 90ı rahatllıkla geçer her zaman ama ben motorumu çok iyi açtım performansına bayılıyorum
bu 001 tanışırız tabiki ya motrumu zaferde görürsün genellikle dershaneye gidip gelirim, zaten plaka aklında olur hep ASU
teknoali istersen kapışak yaw 120 yapıyosa seninki geçer beni
ya sorma benim hatun zaten gıcık plakaya sen kendi çapındakilerle kapış yaw en azından hacimsel olarak aynı boyuttaki motorlarla:D
ya sorma benim hatun zaten gıcık plakaya sen kendi çapındakilerle kapış en azından hacimsel olarak aynı boyuttakilerle
hayırlı olsun.motor aşkı başladımı devamı gelir.tahminimce şimdiden bir üst modellere bakmaya başlamışsındır.
hoşgeldin arkadaş .
lifan 100
Aramıza hoş geldin
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
hayırlı olsun ama ben butür motorları pek sevmem rece olcak tarzı
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
ben bu motoru biyerden tanıyorum hatta benim pc de kayıtlı fotoları var
aynı makinadan bendede var şuan satılıkk
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
evet satılık olarak vermiştim bi siteye ordandır senin aklında kalan genç kaptan.
110 yaptığımızda motorun üstünde ikimiz vardık be sen olmasan 120 yapıyodu
plaka çok güzelmiş
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
motor senin deil di tabi ole basıyodun demi
aramıza hoşgeldin ve gezi süper olmuş senın adına sevındım fotograf ısını cozme konusunda
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
teşekkür ederim arkadaşımm
ortkk walla acayip zevkliydiiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)