tedbır kuldan...
takdır Allah'tan
buyuk gecmıs olsun kardesım kaskını takmalıydın bence bende salak sacma bı surucu yuzunden 6 arabaya carptım werılmıs sadakam warmıskı kaskım kafamda parcalandı yınede bıse olmadı ama unutma dostum kask hayat kurtarır ;)
Tekrar'dan geçmiş olsun arkadaşım eskisinden daha güzel olmuş güle güle eskitmeniz dileğiyle allaha emanet olun...
geçmiş olsun arkadaşım allah korumuş bence masrafları karşılamasın sana yeni motor alsın..
öncelikle çok geçmiş olsun ama kask takmalıydın inş en kısa zamanda düzelirsin ne diyelim
Büyük geçmiş olsun usta...
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
Arkadaşlar adam kaza yapalı aylar yıllar oluyo nerdeyse, motoru yaptırmış onu gösteriyor yanlış anlasılması eski mevzu yani
Bacoman
merhaba;
öncelikle çok geçmiş olun,motor çok güzel olmuş .lütfen kasksız kullanmayalım motoru,
geçmiş olsun
geçmiş olsun.
verilmiş sadakanız warmış. büyük tehlike atlatmışsınız
__SoUnD Of GrEeN HiLL__
eşşek ne biLiR zevk-i sefayı eğeR biLseydi zevk-i sefayı ömRünde 1 kez oLsun çekeRdi kafayı:bounce:
Geçmiş olsun...
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
aynısı dün benim başıma geliyordu ...
geçmiş olsun .
motor güzel olmuş, kasksız binmezsin artık umarım.
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bomba gibi olmuş
Bundan sonra korumasız binmezsin umarım
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
ilk olarak koruma şart kask zaten mutlaka olmalı geçmiş olsun
arkadaşlar geçmiş olsun ikinizinde gerçekten verilmiş sadakası varmış...
korumalarınız eksik anlaşılan kuralına uygun kullanın motosikletinizi ltf...
kazasız belasız güzel sürüşler...
hawalar qüsel olunca kaza haberleri pek bi arttı...bu sabah msj yasdığım 3. kaza topiği...
bu topicteki doblolu arkadaşa selam yolluyorum...yalnız deilsin...istanbulda da senin qibi kararsız armutlar war...!
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
geçmiş olsun doblocuyu mahkemeye verin bide iice dövün
geçmiş olsun
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)