Geçmiş Olsun
Geçmiş Olsun
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Geçmiş olsun
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
gecmıs olsun dıcem ama sızde ne kasak ne koruyucu varmıs anlasılan ..dahha dıkkatlı ve onlemlı ..sehırde bukadar eskıya varken..gecmıs olsun tekrar
kardşe öncelikle çok geçmiş olsun,
seninkine benzer bir kazayı nisan ayında ben yapmıştım:
maltepe minibüs caddesinde merkez camisine gelmeden önceki ışıklarda kartal yönünde ilerlerken, karşı yoldan gelen siyah camlı bir mitsubishi lancer aramızda 10 mt kala yasak yerden u dönüşü yaptı ve yolu tamamen kapadı, allaha şükür müthiş bi refleks eseri motoru yere yatırdım yan yatarak sürüklendim öyle çarptım. Hızım 50km idi. Koruma demiri üzerinde sürüklenip aracın sağ arka kapısına sol omzumu ve başımı çarptım.
Aracın kapı sacı yerine tamponun köşesine çarpmış olsaydım büyük itimal travma geçirebilirdim. Allah'a şükür ki korumalarım tamdı ve HİÇBİRŞEY olmadan ayağa kalktım. Etrafıma toplananlar öldüğümü sanmışlardı ilk 3-4 dakika şokun etkisiyle kalkamamıştım.
Motoru yatırmasaydım yolcu camından içeri girecektim ve büyük ihtimalle yolcu ölecekti...
Bana çarpan arkadaş "beni görmediğini, bankaya yetişmeye çalıştığını" vs. söyledi. Hasarımı ödedi %100 suçlu idi çünkü. Uzun farım yanıyor üstümde fosforlu yelek ve adam görmüyor!!! niye? çünkü FİLM CAM yaptırmış...
film cam'ın niçin yasaklandığını anladınız mı şimdi? diye sordum. Adam 439875 kez özür diledi evime kadar bıraktı..
FİLM CAMLI ARABALARA DİKKAT EDİN...
kavşaklarda 10000 kat dikkatli olun.
burada benim de suçum var aslında:
50km gibi bir süratle şehir içinde gitmek riskli, ayrıca aynalarımı sık kontrol etmem dolayısı ile ön tarafa dikkat edemedim.
Ama hiç kimse de karşı yoldan geldiği süratle sinyal vermeden u dönüşü yapan aracı tahmin edemez...
Uzun lafın kısası
KORUMALARINIZ TAM YOLA ÇIKIN..
KASK HAYAT KURTARIR AMA TEK BAŞINA YETERLİ DEĞİLDİR..
çok geçmiş olsun, kötü olmuş
geçmişş olsun dostum bu kendini bilmez dünyada tek idare edebildikleri şey araba olan cahil ve yoz bir kafa hacmine sahip kimseler yüzünden tr de yollarda deil motorla gezmek yürümek bile zorlaşmaya başladı hakketen ucuz kurtulmuşsun tekrar tekrar geçmiş olsun tüm motor severlerin yolu ve bahtı açık olsun kazasız belassız sürüşler...
Arkadaşlar çok geçmiş olsun. Mübarek günün yüzü ümmetine kurtulmuşsunuz. Araç sizi ezebilirdi de. Ülkemizdeki eğitimsiz ve yeteneksiz sürücüler sayesinde her an bu gibi olaylarla karşılaşmak mümkün.Bende Türkiye' de çok kazalar atlattim. Bu nedenle daima çok temkinli olurum. İnşallah bu son olur..
geçmiş olsun kardeşim aman dikkat etmek lazım
gecmiş olsun abi ilsallah sende bişi yoktur.
MuraD THSDLN
Burdan otomobil sürücülerine söylüyorum !!
Şu motorsikletleri görün artık !!
( çok çok geçmiş olsun.. Bundan sonra kaza bela gelmez İnşallah )
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Büyük geçmiş olsun.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Öncelikli olarak geçmiş olsun...
Daha yazının sonuna gelemedim ama şu kısımdan bir alıntı yapma gereği hissettim.
İnşallah tutanak tutturmuşsundur, yoksa yaparız ederizlere pek itibar etme bence.
2 sene önce motoruma park halindeyken çarpıp, şase maşe herşeyi yamultmuşlardı.
Hatta, riva da paralı plajda, plajın parkında oldu bu olay.
Adamlar yaparız ederiz, mekan sahibinin de tanıyorum bu arkadaşı mert delikanlıdır vs.vs. laflarına inanarak tutanak tutturmadık.
Sonra ne mi oldu,
100 YTL kırılan arka çanta,
100 YTL rivadan, servise kamyonet parası,
400 YTL kadar da servis parasından
sadece 70 YTL tahsil edebildim.
Her aradığımda, işte şu gün vereceğiz, bu gün vereceğiz vs.vs. oyalamalar
En son, bir de motoru oraya koymasaydın demezler mi (koyduğum yer de otopak )
Sonunda ben, terbiyesiz ve şerefsizlerle işim olmaz diyerekten noktayı koydum kapadım telefonu.
Kısaca böyle durumlarda bir süre sonra sinir sağlığı maddi sağlıktan öne geçebiliyor.
Aslında o sıralar şehir dışına taşınma işim olmasa hallederdim ben o olayı ama (adresi vardı bende) şehir dışına taşındığım için uğraşmak istemedim.
Pahalı bir arabası vardı, elbet paramı alamasam bile o paranın ondan çıkmasını rahatlıkla sağlayabilirdim istesem ama karşımdaki adi diye benim de adilik yapmamı gerektiren bir durum yok ;)
Büyük geçmişler olsun Allah daha büyüklerinden korusun. Dr nin dediği gibi verilmiş sadakanız varmış .
çok geçmiş olsun acil şifalar
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Böyle bir durumda dahi resim çekebildiğinize göre sizi tebrik etmek gerek.Cidden çok enteresan.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Kardeş verilmiş sadakan varmış.Büyük olay atlatmışsın.Geçmiş olsun. İnş. yüzünde kalıcı bir hasar yoktur gerisi boş.
Motorun şase düzelecek ön takım komple değişecek.O motor fabrikadada yapılsa yol tutmaz artık.Grenajlar falan İşçilik parasıyla 2. el motor fiyatına gelir.Kazalı motor alan motorcu çok.İyi fiyat verirler adama kabul ettirebilirsen satın motoru,üstünü tamamlayıp sana başka motor alsın.Arayı soğutma cebine patlar yoksa.Tecrübelerle sabit.
Tekrardan çok geçmiş olsun
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
ÖNCELİKLE YORUM İÇİN SAĞOL K_R_A_L
motor bayağı toplandı.şase sağlam.kaportalar alındı-maşa alındı gidon alındı farlar alındı aynalar göstergeler alındı.yalnız hiçbiri monte edilmedi maşa yanlış alınmışyarın değişince parçaları oturtucaz...beklediğimizden az masraf çıktı.şu an masrafım 200'ü geçmedi...tekrar sağol
şaşırma...Rapor tutarız falan filan diye diğer sürücü çekmiş.aynı günün akşamında bana bide diyoki kardeş resimler bende Bluetooth ile atıyımmı koptum o an
geçmiş olsun kardeşim
uzaklar yolcusu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)