geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin
geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
hocam ufuktepe mi orası? eğer öyleyse oradaki yollarda mutlaka kask koruma şart. hatta bağlum yolundan yokuş aşağı deli gibi giden ego, dolmuş ve taksilerden ötürü iki kat mont giysen yeridir. Allah beterinden de tekrarından da korusun. sen de muhakkak korumasız iki tekere binme. bir abi-kardeş tavsiyesi.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
geçmiş olsun
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
KASK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KORUMALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM AMA MOTORA BİNİYORSANIZ DA KURALIYLA BİNİN. YAKMAYIN CANIMIZI!!!!!!!!!!!!!!!!
( bilerek büyük harfle yazdım)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama MT'de görmüştüm:
Her sürücü eninde sonunda düşer, gezmek için giyinmeyin, düşmek için giyinin.
arkadasım motorunuda cok begeniyordum yaptıgın işlemler cok gzel abartısız ama şıktı,ilk resime baktım yorum acıklama okumadan drek cıkardım zaten allahtan bişeyin yok umarımda en kötü kazan bu olur,cok gecmiş olsun
hep bu arabaların saçmalığı bende son anda krtuldum çaprmaktan ne sinyal ne bişey zak diye dönüveriyorlar
Geçmiş olsun acil şifalar.Allah beterinden saklasın.İnşallah en kısa zamanda bu üzücü olayı unutur.Hatta
bu olayın izlerinide en kısa zamanda üzerinizden atarsınız.
Çok geçmiş olsun...
geçmişolsun. korumalar yoktu tabii değilmi. özellikle kask. aman dikkat. araçlar bizleri görmüyor.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Çok büyük geçmiş olsun. Maalesef bu tanga tunga araçları ( kangoo - tango - tanga - tunga ) çok seri ve kullananlar da maalesef sabırsız. Yaya karşıya geçerken bile korkuyor insan 2 sn dalgınlıkla adam dibinizde bitiveriyor sonrada Allah korusun...
Allaha emanet olun.
Dostum çok çok geçmiş olsun Allah hepimizi kazalardan korusun özellikle de bu arabalardan
geçmiş olsun.daha da kötü olabilirdi şükrretmek lazım...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
büyük geçmiş olsun...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
geçmiş olsunda kask yok mont yok vs . yok. böyle motosiklete binilirmi.?
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Bende aynı sekilde kaza yaptım 151 rs ile ama motor sapasaglam sen 40 kmh dan baya daha hızlı gidiyo mussundur ama doblo yolun ortasında napıyo hatalı ehliyetin varsa mahkemeye ver ve bi temiz dayagı hak etti adamın suratı musta ile bütünlesmeli bence.......
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Be yaptım birkaç gün önce,lanet olasıca araç kullanıcıları hatta yayalar...yayaya çarpmamak için yere yattım.. adam düştükten sonra bir geçmiş olsun bile demedi,kaçıp gitti...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)