sana ve arkadaşına geçmiş olsun monneon
sana ve arkadaşına geçmiş olsun monneon
geçmiş olsun. o yokuşu biliyorum çok dik ve uzun 40 km o yokuş için çok fazla frene bassan durmaz zaten. Arabayla bile o yokuşu 30 km üstünde hiç inmedim. hele mamak gibi yerde arabaları bırak yayalar bile yolun ortasında geziyo.
Büyük geçmiş olsun..!!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Kasksız, 2 kişi, yokuş aşağı... Çok korkutucu bir kombinasyon.
Geçmiş olsun.
Üç boyoz bir kola
adam önümüzde gitmiyodu.karşı şeritden bizim şeride fırladı ok.kroki bile çizdik.
ya bizim gibi bi kaç tanesini sallandırıcanki akıllansın bu scooter'cular demi..allah allah arkadaşım eksoz sadece görüntü.yani 1 eksoz 2 folyo var diye çakalmı oluyoruz.çin malı diye 40 km/h'da yasak değil heralde.sen konuyu saptırmışsın.neyse yorum için sağol
allah(cc) büyük lütfüüü yaaa allah kımseye vermesınn .! bence bı sadaka ver başının gözunun sadakası olarak kardesım
Konuyu falan saptırdığım yok...Bak yukarıda yorumuma herkes değil bir çoğu demişim zaten...
Benim scooter kullananlara da dediğim bir şey yok ki...Benim kızdığım ehliyetsiz,korumasız,kasksız ne olduğu belli olmayan scooterlarla hız yapılması...
Eksozun içini boşaltıp yada abart eksoz takıp insanlar rahatsız ediliyor... kabak tüm motorculara çıkıyor...(bakınız bugünkü hürriyet gazetesi kelebek eki Cengiz semercioğlunun yazısı...)
Hız konusuna gelelim...Euro NCAP testleri 64 km sabit hızla yapılıyor ve sonuçları ortada sitesini bir inceleyin derim sadece 64 km hızla olan bir kazada bir arabanın ne hale geldiğine bir bakın...Üstelik bunlar bir araba...sizinkisi ise çin malı bir scooter 2 kişi yokuş aşağı indiğinizde fizik kanunlarına göre sizin hızınız 40 kmden çok çok daha fazla oluyor...
Çakal mı oluyoruz demişsin ben öyle bir şey demedim...Ama dediğim gibi korumasız,kasksız,ehliyetsiz trafikte serseri mayın gibi dolaşanlara da diyecek bir şey bulamıyorum açıkcası...Neyse tekrardan geçmiş olsun...
Geçmiş olsun .
büyük geçmiş olsun...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
geçmiş olsun hep dikkatli olmak lazım
kask Yok,mont yok, Güvenlige dahir hiçbirşey yok.
ancak Motosikletne herturlu süsleme var
Allah korumuş...
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Bence kaza yapan kardeşimiz hakkında yanlış düşünenler var.
hiç bilemessinizki . o motorda süsleme olmasaydı onlarda kask koruma olsaydı belkide doblo direk kafadan girseydi o zaman ne yazacakdınız bunu çok merak ediyom..
geçmiş olsun allah bi daha göstermesin dicenize neler dıyosunuz.
çok geçmiş olsun kardeşim. Allah bida göstermesin..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
çok çok geçmiş olsun kardşeim gerçekten büyük kaza atlatmışsınız...
allah beterini göstermesin
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
Süsleme sanki hayat kurtarıor Öyle bir yazı yazmışsın ki bu anlam cıkıor.
Sonucta Tabikide geçmiş olmuş Allah korumuş.
Ancak gercekten verilmemiş sadakası varmış.
kaskı olsa yüzü soyulmazdı.
montu olsa kol tarafı incinmezdi.....
çok geçmiş olsun kardeş, acil şifalar...
beni anlamak istememişsin kardeşim ne diyeyim.
sadece demek istediğim bi motorda süsleme egzos olması hiç bişeyi değiştirmez..
ama sen bilmiyorum eger şöyle demek istediysen ö dilerim.
o süslemeleri yapmak yerine kask mont alsaydınız demek istediysen o zaman çok ö dilerim..
açıklarsan sevinirim.
evet aynen onu dedim dikkat ettysende.
süslemeler var koruma yok gibisinden yazdım
tmm kardeşim özür dilerim kusra bakma..
barıştıkmı
kib
Hehe Küsmedikki sadece yanlış anlaşılma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)