geçmiş olsun .. allah beterinden saklasın ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
cok gecmıs olsun acıl sıfalardılıyorum,bır daha kasksız yola cıkmayın,beterın beterı var.
çok çok geçmiş olsun.. şu sakat süren araba şöferleri olmasa hiç bi motorcuya bişi olmazz...
Geçiş olsun Allah Bidaha yaşatmasın
Vur pırangalar ayaklarıma Yaklaşmasın sana bedenim tutma ellerimi tenim tenini
hissetmesin bakma Gözlerime yağmur buLutuna döneseler bile Silme defterinden beni silmeki
sana vurulan kaLbim aşkına mahsur kıLınsın ...
geçmiş olsun
Geçmiş Olsun Allah Acil şifalar Versin
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
büyük geçmiş olsun, resimleri görünce irkilmemek elde değil
Geçmiş olsun. Ama sizde de suç var sanki. Takip mesafesi diye bişey var.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
büyük geçmiş olsun kardeş ama kasksız yola çıkma iyi yırtmışsın
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
geçmişolsun ya tıpkı benim kazam gibi oda bu tarz arabaydı sen ucuz yırtmışsın ya bendede karşı şeritten geliyodu bi anda benim şerite girdi yoldan karşıya gecmek istedi kafadan girdim 4 kırıgım oldu platinlerim var:( acısını hala cekiyom motor pert oldu yeni motorumu 3 gün önce aldım eger bi kaza daha yaşatırsa biri bana onu orda komalık yapıcam görmedim fln dinlemicem çok çok geçmişolsun
Geçmiş olsun.
Kasksız çıkman hata ve artçının da (büyük ihtimalle) kasksız olması hata. Diğer korumalardan bahsetmiyorum, aslında onlara da ihtiyaç var ama KASK ana korumadır.
Yokuş aşağı giderken yokuşun açısının sinüsü ile kütlesi ve g ivmesinin çarpımı kadar ek bir kuvvet oluşacaktır. Yani kısaca göstergende hızın 40 olabilir ama frenlerin mesela 60'la gidiyormuş gibi fren sıkmaya çalışacaktır. Yokuş aşağı giderken daha dikkatli ve daha yavaş gitmeliyiz.
Tutanak tutturdun mu?
çok geçmiş olsun en kötü kazan bu olur inş allah acıl şifalar versin
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
geçmiş olsun dostum bir daha kaza yapmaman dileğiyle
[B]MOTOR[/B]
[B] 96[/B]
Geçmiş olsun 1 hafta önce bende benzer bi kaza geçirmiştim. Full korumalarım sayesinde sıyrık bile almadım. Motor neredeyse pert sayılırdı. Aman haa arkadaşım koruma, koruma, koruma.....
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
Geçmiş olsun.
Koruman olsaydı çiziklerin değil, sadece ağrıların olurdu, değil mi?
Geçmiş olsun
lifan 100
Öncelikle geçmiş olsun...Fakat dikkat ettiğim bir şey var arka plaka kıvrılmış eksozun içi boşaltılmış..Üstünüzde hiç bir koruma(kask bile) yok..Çin malı ne olduğu hala belli olmayan bir scooter ile yokuş aşağı 40 km ile iniyorsunuz..Bu kaza çok ama çok ucuz atlatılmış bir kaza..Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz anladık ama başkalarını da mı düşünmüyorsunuz...Orda doblo'nun atladığı gibi çocuklu bir kadında atlayabilirdi önüne? Minübüsçü,otobüsçü,taksicilerden çekindiğim kadar siz modifiyeli scooter sürücülerinden de çekiniyorum...Neredeyse hepsinde ehliyet yok koruma yok kask yok hız çok..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)