bırakın şu motor işını dua et o kadarıyla kurtulduguna geçmiş olsun.
bırakın şu motor işını dua et o kadarıyla kurtulduguna geçmiş olsun.
geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
geçmiş olsun... tekrarlanmaması dileğiyle
2 T-K-R SAYGI
kardeşim çok geçmiş olsun...yüzüm sıyrıldı demişin kask yokmuydu
Gerçekten verılmış sadakanız varmış motorun durumuna bakılırsa çok kötü bı tecrübe olmuş sızın ıçın Allah beterınden sakınsın 1 müsıbet 1000 nasıhattan ıyıdır ders almak lazım
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
ah be güzel kardeşim kaskın nerde
geçmiş olsun..
Bacoman
geçmiş olsun kardeşim.. fotolar kötü gözüküyor.. büyük geçmiş olsun
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Geçmiş olsun. Allah'tan fena birşey yok.
Ticari taksi,dolmuş,otobüs vs. neysede son yıllarda ticaretle uğraşanların araçlarına da dikkat etmek gerekir oldu.
Veriyorlar 3-5 zibidinin eline bunları,sonra seyreyle trafiği! (bu araç için konuşmuyorum)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
geçmiş olsun kardeşim
:bestmt:
Kardeşim Allah Seni Sevdiklerine Bağışlamış çook Büyük Geçmiş Olsun Kısa Süre önce Bende Buna Benzer Bir Kaza Geçirdim Nasıl Bir Duygu Olduğunu Tahmin Edebiliyorum önemli Olan Mal Değil Can Motoruna üzülme Senden Değerli Değil Tekrar Geçmiş Olsun
Yamahaşk 😍
Geçmiş Olsunnnnn
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım,allaha şükür ki bu topic i açabiliyosun,gelen mala gelsin boşver...
[B][COLOR="Red"]hayalbuysa [/COLOR][U][B][COLOR="Lime"]608[/COLOR][/B][/U] [/B][B][U][I][COLOR="Blue"]hayabusa[/COLOR][/I][/U][/B]
geçmiş olsun...
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
geçmiş olsun kardeşim...
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Umarım her ikinizde iyisinizdir.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
çok çok geçmiş olsun
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun. Kask ve koruma her zaman takmak lazım.
geçmiş olsun arkadaşlar. buraya yazı yazabildiğin için şükretmeyi unutma. Allah beterlerinden saklasın cümlemizi...
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
kardesim büyük gecmis olsun 4 teker her zaman bizim düsmanımız olmak zorundamı dikkate ALINMIYORUZ.........
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)