Çok geçmiş olsun , Allah kazadan beladan daha beterinden korusun
Çok geçmiş olsun , Allah kazadan beladan daha beterinden korusun
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Allah' ım, kazasız, belasız, cezasız sevdiklerime sevenlerime kavuşabilmeyi nasip et"
biras geç oldu ama..
o yerde yatan arkadaş ne durumöda şimdi..en çok ona üzüldüm yerde yaaa :(
ewet geçmiş konuyu öne getirdim k.bakmayın ama üzücü bi olay mrk ettim :(
çok çok geçmiş olsun... ALLAH korumuş..........
17 KE 795
offf çok kötü yaaa Geçmiş olsun arkadaşlar ucuz atlatılmış bi kaza.....
kaza haberlerı üzücü oluyor arkadaşlar yenı aldığımız kaza haberlerıne üzülürken üzüldüğümüz eskı kaza haberlereıne tekrar üzülüyoruz eminim o arkadaşlarımızın durumları bu gün itibarı ile iyidirler belkı kötü bir anı olarak onlar bıle o günü hatırlamak istemeyebılırler
buyuk gecmış olsun
geçmiş olsun aynı benim gini bi kaza yapmışsın
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
arkadaşım geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeş motor fena dağılmış :(
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
çok çok geçmiş olsun, bu düşüncesiz insanlardan çekilen korku nedir resmen terör rüzgarları esiyor,...artık rahatça 40 ın bile üzerine çıkamıyorum ,adamlar lak diye arabanın burnunu çıkarıyor bazıları yetmezmiş gibi yol boşmuş gibi davranıp yola giriyor, bende sizinkine benzer bir kaza geçirdim 1 ay kadar önde adamlar hiç kaile almıyor lak diye dönüyor, bizdekinde ben kardeşimle sol şeritten gidiyorduk 50-60 arası bi hız vardı sanırım ,gerizekalı adam sağ şeritte önümüzden u dönüşü yaptı,o salağın yüzünden bizde duramadık aracın arka tarafına daldık olan benim ayağa oldu, neyse arkadaşlar gerçekten sadece bizim dikkatli veya korumalı olmamız yetmiyor ,eğitim şart
If you want peace, prepare for war
Geçmiş olsun, Allah bidaha yaşatmasın....
By Hirkil
geçmiş olsun kardeşim. benim oturdugum yere cok yakında olmuş, Allah başka kaza bela vermesin.
[B]KAWASAKI ZX-[COLOR="SeaGreen"]6R[/COLOR]
[/B][B][COLOR="Gray"]2005-06[/COLOR][/B]
Öncelikle geçmişolsun fazla düşünüp bu kazayı üzme kendini, bitti gitti önümüze bakıcaz Bizi öldürmeyen her darbe daha güçlükılar bunu unutma .
dün gece nöbeti için iş yerime gidiyorum 100 lük mondial cup ... otobanda araba park yerine gireyimde bi sigara içeyim dedim...yavaşladım sağa yanaşıyorum bi anda yerde buldum kendimi...ölüyorum sandım o kadar yavaşken nasıl düştüysem nefes alamadım bi süre telefonu arıyorum 112 yi aricam ama nefes alamıyorum neyse sonra almaya başladım nefes .hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. doğacak oğlum yetim kalıyor diyede çok korktum valla. gelelim niye devrildiğime. abiler yolun sağ tarafına yeni asfalt dökmüşler ne uyarı levhası nede bi ışık zifiri karanlık. otobandada malum 15 cm yüksek oluyo yeni asfalt. ön teker oraya değer değmez devirdi bizi... yarım saat orda sızlandım durdum ne gelen oldu ne giden ambulansta gelmedi çok iyi tarif etmeme rağmen. kollarımda yanıklar var sürtünmeden ve omuzum boynum acayip aprıyor film filan çektiler bugün bişey yokmuş kas gevşetici iğne yapıp yolladılar. yavaş düşmeme rağmen bu şekil olduysam hızlı olsam ne olurdu acaba. kask olmasa kafamda patlardı heralde. motorcu arkadaşlar arabalara göre 10 kat daha dikkatli gitmeli demekki... motorda çizik bile yok beni şaşırtanda bu her taraf plastik heralde bastığım demirin üstüne düştü motor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:27 AM ----------
dün gece nöbeti için iş yerime gidiyorum 100 lük mondial cup ... otobanda araba park yerine gireyimde bi sigara içeyim dedim...yavaşladım sağa yanaşıyorum bi anda yerde buldum kendimi...ölüyorum sandım o kadar yavaşken nasıl düştüysem nefes alamadım bi süre telefonu arıyorum 112 yi aricam ama nefes alamıyorum neyse sonra almaya başladım nefes .hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. doğacak oğlum yetim kalıyor diyede çok korktum valla. gelelim niye devrildiğime. abiler yolun sağ tarafına yeni asfalt dökmüşler ne uyarı levhası nede bi ışık zifiri karanlık. otobandada malum 15 cm yüksek oluyo yeni asfalt. ön teker oraya değer değmez devirdi bizi... yarım saat orda sızlandım durdum ne gelen oldu ne giden ambulansta gelmedi çok iyi tarif etmeme rağmen. kollarımda yanıklar var sürtünmeden ve omuzum boynum acayip aprıyor film filan çektiler bugün bişey yokmuş kas gevşetici iğne yapıp yolladılar. yavaş düşmeme rağmen bu şekil olduysam hızlı olsam ne olurdu acaba. kask olmasa kafamda patlardı heralde. motorcu arkadaşlar arabalara göre 10 kat daha dikkatli gitmeli demekki... motorda çizik bile yok beni şaşırtanda bu her taraf plastik heralde bastığım demirin üstüne düştü motor.
geçmiş olsun..İnşallah çabuk toplarsınız kendinizi
tekrar tekrar geçmiş olsun Allah kimseye vermesin :(:(
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)