geçmiş olsun
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM VERİLMİŞ SADAKANIZ VARMIŞ
Biraz geç kaldık ama geöçmiş olsun
geçmiş olsun ama, kask takmamışsınız? hani korumalar?
sürücü isterse cani olsun, öncelikli suçu onda aramam ben şahsen. daha bilinçli olmalısınız. inşallah ders olmuştur. bakkala bile korumalarınızı kaskınızı takıp gidin.
ah be kardeşim şu motora yaptığın masraf kadar üstüne başına koruyuculara yapsaydın ya motor yapılır ama ya daha kötüsü olsaydı? yüzünde sıyrık olduğuna göre kask takmadın demekki yazık günah yani farkındayız bizde motor tehlikeli ama en azından tedbirimizi alalım bi sürü denyo var trafikte. .
geçmiş olsun ama kask sız binme artık rica ediyorum . . .
geçmiş olsun Allah beterinden korusun....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Büyük Geçmiş Olsun Kardeş, Ben Çinçin Tarafında Oturuyorum Aktaşta Seni Daha Önce çok Gördüm Cebecide Siyasalın Oralarda, (Tabi Karıştırmıyorsam) Kasksızdın Aynı Şekilde. Ama Bir Önemi Yok Artık Bundan Sonra Takacağına İnanmışsın Birkere
Sadece sürerim
arkadaşlar skutır üstünde komik duruyor diye çoğu kimseler kask takmıyor ama hata yapıyorsunuz Allah korumuş mala gelsin üzülmeyin umarım artık korumanın önemini acı bir tecrübeyle anladınız
Allah daha büyük kaza vermesin. bir musübet bin nasihattan iyidir. Geçmiş olsun sana bişey olmamış önemli olan bu.
gecmıs olsun allah daha beterınden saklasın kardes sanırım artık kaskını taakarsın kazasız belasız olsun hergununuz
[B][I][MEDIA]N O S C U[/MEDIA][/I][/B]
Geçmiş olsun kardeş acil şifalar kasksız motor kullanmıyalım arkadaşlar
Hissettiğin gibi yaşa...
geçiş olsum arkdaş bende aynı şekilde magırus'a girmişdim
YBR AMA BENİM GÖNLÜMDE FZ6
Geçmiş Olsun
buyuk gecmıs oLsun . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)