hepsi çok güzel ama,bir naked sevdalısı olarak XJ6 Diversion çok hoşuma gitti.
r1 hayal kırıklığına uğrattı.oysa hayallerimin motoruydu
Orgazma Dudak Büktürür
r1 kilomu almış gibi yoksa fotodanmı kaynaklanıyor
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
kesınlıkle r1 ın egzozları cok kotu olmus 2008 cok daha yakısıklı
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
wr 125 yaw oyuncak gibi olsada şöyle bir orman arazi yapsam offff,
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
bu fotolar gerçek fotolarmı,? eğer gerçekse r1 tutkunlarına geçmiş olsun,ben bu kadar kötü bi motor görmedim yaa..
r 1 in arkası iğrenç olmuş.daha güzel bişi bekliyordumm...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
r1 e ne olmuş öyle ya güzelim motor ne hale gelmiş o farlar hele o egsoz ne olmuş öyle ilk başta 1000rr çok kötü gelmişti ama bundan güzel olduğu kesin
:bestmt:
eğer spekülasyon değil ( ki skullhunter açtıysa başlığı çok çok büyük ihtimal değil diyerek ama yine de bir ümitle..) ve yeni r1 buysa birisi lütfen KÖTÜ bi şaka desin!Subaru İmpreza'nın geçirdiği iğrenç mutasyon gibi bi şey bu!
[COLOR="Blue"]non compos mentis..[/COLOR]
r1 in egzoslar
Buda asfalt üzerindeki R1...
İşte video...
http://www.yamaha-motor.com/sport/msite/micro_v1.aspx
r1, far kısmı hava girişiyle birlieşmiş fakat sanki parmaklarıyla dudaklarını iki yana açan bir çocukmuş gibi duruyor,ayrıca egzos alt kısmı biraz gizlenebilirmiş.
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
R1'e gerçekten yazık etmişler. Tasarım aynı kalıp(biraz makyajlanabilir ) teknik özellikleri degişse daha iyiydi.
Bu arada R1 biraz şişmanlamış mı
videoda adamlar nasıl gaz açmışlar öyle kafasına geçicek sandım r1 ama ön farlar ve egzoslar hiç güzel olmamış ilk fotoda şaşı gibi duruyo 1000rr bundan 50 kat daha güzel
bence bu sene yamahanın satışları 2006 kawasaki zx10 gibi olacak,ikisinnde arka tarafı birbirinden berbat.
XJ6 resmen Fz6R ın aynısı
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bu resmen R1 ismine yapılan bir hakaret olmuş
saygılar
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
aytskal'ın gönderdiği linki inceleyince ilk verdiğim tepkiyi kısmen de olsa geri alıyorum;özellikle İmpreza mutasyonu gibi demek r1 'e biraz haksızlık olmuş..
Sanırım ilk görüşte çoğunluğa bu kadar antipatik gelmesinin temel iki sebebi var;birincisi beklenmedik far grubu ikincisi de suzuki b-king tarzı şişkin ve abartılı hacimli egzostlar..
Farlara bi sözüm yok;bence şu anki halleri tasarımdaki geçiş dönemi sıkıntısı gibi duruyor.en azından ben öyle olmasını arzu ediyorum.Hava girişine ankastre dominant iki yuvarlak far,birbirine böylesi yakın mesafeli yerleştirilince şaşımsı bi ifade ortaya çıkarıyor.Ki bunun asıl kötü örneği bence kawasaki zx-10 r daki far grubudur.O farlarının motora verdiği imaj kişisel fikrim tam bi felaket!İşte r1'de de benzer durum bi sıkıntı yaratmış gibi..
Egzostlara gelince;kişisel anlamda oldum olası sevmemişimdir zaten bu tip egzosları ki r1 de görmek bende hayal kırıklığı yarattı.Her şeyden önce r1'in çoğumuzda bıraktığı "sanki şişmiş mi bu motor?" etkisinin temel sebeplerinden birisi bu abartılı egzoslar biraz da..İlginçtir,Yamaha'nın resmi sitesindeki 2008 ve 2009 r1 spesifikasyonlarını incelediğimde genişliğinin 5 mm azaldığını gördüm!(2008 model genişlik 28.3 inch = 71.8 cm/ 2009 model genişlik 28.1 inch = 71.3 cm).Özellikle yeni r1'in aksonometrik fotoğraflarına,egzosunu hesaba katmadan görmeye çalışırsanız demek istediğimi siz de fark edeceksiniz.elbette sevenleri de vardır ama tahmin ediyorum bu makineyi alacak çoğu kimse,kaliteli egzos firmalarının yeni r1'e uygun tasarımlarını bekleyip,çıktığı an makinelerindeki orjinal egzoslarıyla yer değiştirtecektir.
Sonuç olarak her ne kadar ilk bakışta hayal kırıklığı gibi dursa da,bence yeni r1 için biraz daha "gözümüzün alışması" için geçecek zamana ihtiyacımız var..
[COLOR="Blue"]non compos mentis..[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)