2009 Honda CBR600RR ABS
2009 Honda 1000RR Fireblade ABS
2009 Honda CBR600RR ABS
2009 Honda 1000RR Fireblade ABS
ekzozları hosuma gittii hepsi çok güzel motorlar
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
alan var alamayan var göstermeyin şunları
facebook.com/kaskafa
Dağılın len burası cocuk parkımı
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
SS motosikletlerde abs konusu çok tartışıldı ve sonuç olarak honda her iki modelinede abs ekledi. İlerleyen yıllarda bunun nekadar başarılı bir uygulama oldugunu hep beraber görecegiz.
Paylaşım için tşk.
2 hafta Önce Bu makineden Gördüm Siyah Fireblade Sesi braz standarttan farklı gedi..
zaten Tipinden bahsetmiyorum ama sesi Biraz 4 silindir sesinden çok F16 Kalkış sesi gibiydi Yok ama şaka bi yana Öyle... :D
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
yeşil ile mavi 600rr süper olmus. tsklerr..
süper abii Honda Hayat Onda
HONDA yaptıysa vardır bi bildikleri
:bestmt:
repsol makyak olmuş
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
Nihayet SS alabileceğim. Aslında ABS'li SS'lerin önce Suzuki tarafından çıkarılmasını arzu ederdim, ama olsun bir de Honda'yı deneyelim. Bugüne kadar SS almamamın sebebi ABS olmaması idi.
Üç boyoz bir kola
600RR ın kuyruğu yine öyleee
repsol-repsol-repsol başka diyecek birşey yok...
600RR ın renklerine bittim yanlız...
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
normalde fireblade hastasıyım ama 600rr daha güzel olmuş renkleri falan çok güzel
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
acaba imza toplasak şu 1000RR ın uretimine son verirlermi :D :D:D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
harbiden yaaw..şu motorun ön grenajını batırdılar..DÜÜZELTİİNN ŞU ÖN GRENAJIIII ESKİ HALİNE GETİRİN BEE motorun herşeyi çok güzel bi tek şu grenajı iğrenç bi de bu yenileri çok yağ yakıyo diye duymuştum..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
2008 1000 RR alana 1000 litre yag bedava
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
600RR çok çekici
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)