kırmızı çizginin bittiği yerde polis motoru kenara almış.250 usd ceza.nasıl reklamcılık anlayamadım.
kırmızı çizginin bittiği yerde polis motoru kenara almış.250 usd ceza.nasıl reklamcılık anlayamadım.
ço masum bi reklam olmuş kosla ların inanılmaz temzileme gücündeki reklamlar gibi bi kere burası türkiye yollardaki şeritleri bilen yok köyde gezer giib geziyo 4 tekerliler bide bizim meşhur taksici dolmuşcu ve otobüs şöförlerimiz var
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Sanki düz gitse geçemicekmiymiş aralardan da sağa doğru kaymış bu
Fotografta gece çekimlerinde ve uzun exposure süresinde hareketli cisimlerin kendisi gözükmez, üzerindeki ışık, lamba far vs. fotografta ışık hüzmesi şeklinde gözükür. fotoğraf gerçekçi ve çok başarılı bi reklam olmuş.
Not : Resim çizilir Fotoğraf çekilir lütfen fotoğrafa resim demeyin.
Abicim Şu yola bak acaba bizde görebilecekmiyiz bu tarz boncuk gibi şeridinde dizilen aracları Türkiyede.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Resim (resm):
isim Arapça resm
1 . Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâğıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri:
"Konulu resim parçaları kendiliğinden ve doğru olarak yan yana gelivermiş, hikâye ortaya çıkmıştı."- T. Buğra.
2 . Bunu yapmak için gerekli yöntemleri öğreten sanat:
"Türkiye'de resim bir müddetten beri soysuz bir sanat hâline gelmeye başladı."- O. S. Orhon.
3 . Fotoğraf:
"Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı."- A. Gündüz.
4 . hukuk Bazı eşyadan ve işlerden alınan vergi veya harç:
"Osmanlı Devleti'nin birçok vergi ve resimleri bu yüzden doğrudan doğruya yabancı alacaklıların cebine gider."- Y. K. Karaosmanoğlu.
5 . Tören.
Türkçe bilirim az çok. uzun exposure süresi gibi garip bir tamlama kullanmayacak kadar
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
O GİDEN VESPAMIYDI GÖREMEDİMDE
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
süperrrrrrrrrrr
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
koskoca trafikte bir tane vespa .satamıyorlar kardeşim.kim verir o kadar parayı minik tekerlkli scootera.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)