Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

rekor denemesi

REKLAM ALANI
    dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar derlerya motora binenin aklı yoktur 44 geldim bu tezi doğrulayım bide bari düya rekoru kırayım diyorum fakat motorum var keewy-150 yeterli rahatlık hız sağlamlık tan dolayı türkiye turu yapmak istiyorum her şey motorun üstünde gecekleşicek uyku yemek özel ihtiyac harici ve bunu kış ayında yapmayı düşünüyorum ama tabiki madiyat olayı alayacğınız duygusl bir konu bunu nasıl başarırım daha fazla ne yapabilirim hem rekorlar kitbına girebilmek acısından hemde bir türk olark türk motorcunun dayanıklığı böle olur detirtecek bir olay alayacağınız istnbul bodrum arası bir kere ihtiyac molası verip hic durmaksızın yol alan biriyim yaz kış senelerce bu güzergahta 2 - kere gidip gelen biriyim bir güzergah cıkarmak lazım durmaksızın yol almak icin gece gündüz uyku zamanında motorun üstünde uyunacak motora bir camera monte edilip hem yol hem kulanıcı olarak beni calı internete devamlı biri beni gözlüyor gibi yapmayı düşünüyorum böle bir olay icin sponsor bulabilirmiyim madi olarak altından kalkamam her türlü reklama acığım.
    DİKAT: COK CİTİM GEREKLİ KATKIYI YAPA OLURSA KARLIYIM CIKTIĞIM YOLDAN DÖNMEM YOLDA TEKNİK SORULARLA KENDİM İLGİLENİCEM DIŞARDAN YARDIM ALMAKSIZIN TEK YARDIM TAKIM EDAVAT OLACAK OLARDA MOTORUN ÜSTÜNDE YOL BOYUNCA TAŞIYACAM.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    sl 150 nın tıtresımı cekılmez be abı en az 600 luk ıyı bır japon makıne ıle yap o turu yoksa pısman olursun
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Rekor

mühim olan iyi bir makinayla değil olmayacağı yapılamayacağı başarmak hayatımda cok yapılamaz deninen şeyi başardım amacım bu bide özür acık motorum kendim eledim okşadım ola konuşur her şeyi parlaşırım piyasadkiler gibi değildir kızım benim hic yormaz titretmez huyu suyu belidir yeterki kızdırma.))
    http://site.mynet.com/djkoko1964/sw.htm
    pc de bilmem yapamasın dediler bir ayımı aldı ama arştır tarştır uydurukta olsa yayınını kendimin yaptığım bir sitem oldu bu en basıti bana yeterki olmaz densin yapamsın densin.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Dünyali,
    daha önce buna benzer başlıklar açılmıştı.
    Oralarda bir çok arkadaşımız yorum yaptı.
    Onları bir arştırmanızı tavsiye ederim.

Yapmaya çalıştığınız şey, Binlerce Türk ve yine binlerce yabancı tarafından defalarca gerçekleştirilmiş şeyler.

Yani rekor olarak kabul edilecek bir şey değil.
    Yapmak istediğin şeyi onlarca defa yapmış arkadaşlarım var.
    Hatta forumumuz üyelerinden böyle şahsiyetler mevcut.

Daha da fazlasını söylemek gerekirse, Türkiye'nin normal rotaları çoktan tüketildi, millet alternatif rota arayışına girdi.
    Ben bir yol buldum. Değişik! diye yazı yazan motosikletçinin üstüne atlanır oldu.

Hatta sadece Türkiye değil, tüm dünyayı defalarca dolaşan motosikletçilerin, binlerce üyeye sahip üyeleri var.

Bu nedenle bu konuda sponsor bulma ihtimalin hemen hiç yok.

Moralini bozmak istemezdim ama gerçek böyle.

Fakat hayallerinden de vazgeçme.
    İnşallah dileğini bir gün gerçekleştirirsin.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    Alıntı dünyali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar derlerya motora binenin aklı yoktur 44 geldim bu tezi doğrulayım bide bari düya rekoru kırayım diyorum fakat motorum var keewy-150 yeterli rahatlık hız sağlamlık tan dolayı türkiye turu yapmak istiyorum her şey motorun üstünde gecekleşicek uyku yemek özel ihtiyac harici ve bunu kış ayında yapmayı düşünüyorum ama tabiki madiyat olayı alayacğınız duygusl bir konu bunu nasıl başarırım daha fazla ne yapabilirim hem rekorlar kitbına girebilmek acısından hemde bir türk olark türk motorcunun dayanıklığı böle olur detirtecek bir olay alayacağınız istnbul bodrum arası bir kere ihtiyac molası verip hic durmaksızın yol alan biriyim yaz kış senelerce bu güzergahta 2 - kere gidip gelen biriyim bir güzergah cıkarmak lazım durmaksızın yol almak icin gece gündüz uyku zamanında motorun üstünde uyunacak motora bir camera monte edilip hem yol hem kulanıcı olarak beni calı internete devamlı biri beni gözlüyor gibi yapmayı düşünüyorum böle bir olay icin sponsor bulabilirmiyim madi olarak altından kalkamam her türlü reklama acığım.
    DİKAT: COK CİTİM GEREKLİ KATKIYI YAPA OLURSA KARLIYIM CIKTIĞIM YOLDAN DÖNMEM YOLDA TEKNİK SORULARLA KENDİM İLGİLENİCEM DIŞARDAN YARDIM ALMAKSIZIN TEK YARDIM TAKIM EDAVAT OLACAK OLARDA MOTORUN ÜSTÜNDE YOL BOYUNCA TAŞIYACAM.
    önce bi orhan kuralla görüş rekor işlerine Türkiyede o bakıo onun onayı gerekio mesafeyi falan o söyler sana hatta kanımca sen niyetinin ciddi olduguna inandırırsan o sana sponsorda bulur
    ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    zor dıyorum...sponsor bulursan benıde gotur...
    MT ANTALYA

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250 c
    Yapılır ama bunun yerine al motoru ve haritanı bi dünya turuna cık miss gibi benim okul olmasa ve 2000-3000 ytl olsa 1 dk durmam walla....
    :cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
    :bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]

Alıntı DrFirari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapılır ama bunun yerine al motoru ve haritanı bi dünya turuna cık miss gibi benim okul olmasa ve 2000-3000 ytl olsa 1 dk durmam walla....
    2000-3000 kolay da vize işleri almak bir dert okadar a nasıl haledebilecen düya turunu hadi kendi tamiratımı kendim yaparım parca lazım olunca ne olacak bir detylı acıkla senin yerine de gezerim resimleri yolarım o coşkula okul biter katılırsın bana.

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    boşver kardeşim sen kışın ortasında otur sıcacık evınde hiç icat çıkarma. telef olma yollarda.
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    Alıntı voldemort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşver kardeşim sen kışın ortasında otur sıcacık evınde hiç icat çıkarma. telef olma yollarda.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler