arkadaşlar derlerya motora binenin aklı yoktur 44 geldim bu tezi doğrulayım bide bari düya rekoru kırayım diyorum fakat motorum var keewy-150 yeterli rahatlık hız sağlamlık tan dolayı türkiye turu yapmak istiyorum her şey motorun üstünde gecekleşicek uyku yemek özel ihtiyac harici ve bunu kış ayında yapmayı düşünüyorum ama tabiki madiyat olayı alayacğınız duygusl bir konu bunu nasıl başarırım daha fazla ne yapabilirim hem rekorlar kitbına girebilmek acısından hemde bir türk olark türk motorcunun dayanıklığı böle olur detirtecek bir olay alayacağınız istnbul bodrum arası bir kere ihtiyac molası verip hic durmaksızın yol alan biriyim yaz kış senelerce bu güzergahta 2 - kere gidip gelen biriyim bir güzergah cıkarmak lazım durmaksızın yol almak icin gece gündüz uyku zamanında motorun üstünde uyunacak motora bir camera monte edilip hem yol hem kulanıcı olarak beni calı internete devamlı biri beni gözlüyor gibi yapmayı düşünüyorum böle bir olay icin sponsor bulabilirmiyim madi olarak altından kalkamam her türlü reklama acığım.
DİKAT: COK CİTİM GEREKLİ KATKIYI YAPA OLURSA KARLIYIM CIKTIĞIM YOLDAN DÖNMEM YOLDA TEKNİK SORULARLA KENDİM İLGİLENİCEM DIŞARDAN YARDIM ALMAKSIZIN TEK YARDIM TAKIM EDAVAT OLACAK OLARDA MOTORUN ÜSTÜNDE YOL BOYUNCA TAŞIYACAM.