kusura bakmayın biraz acemice oldu ama arkadaşlar yardım etti saolsunlar fotoları aşağıda görebilirsiniz.
kusura bakmayın biraz acemice oldu ama arkadaşlar yardım etti saolsunlar fotoları aşağıda görebilirsiniz.
güzel paylaşım.resimlerde çok net gerçekten...başarılarının devamını diliyorum...
Orgazma Dudak Büktürür
ya resimleri aynen yukledik ama gözukmuyo napcaz birisi yardım etsin
Fotolar çıkmamış arkadaşım, tekrar yükle...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
10dk nı alır okumak
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
Arkadaslar İmagee yuklemı zaten ama dırek lınkı yapıstırmıs örnegın
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Tebrik ederim.
Ben üşenmeyip, resimlerini düzelttim.
Sen de üşenmeyip, bize biraz kendinden bahsedersen, hepimiz çok memnun oluruz...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
arkadaşım çok teşekur ederim. ben 2 senedir yarışlara girmek için cırpınan bir motosiklet tutkunuyum. bu sene kısmet oldu ve kupamızıda aldık çok cekişmelı supersport A katogorisini bile seyir keyfi olarak geride bırakan bir yarışdı. yarışdan önceki gün sıralamalarda talihsiz bir kaza sonucu parmağımı sakatlamam ragmen idare ettik. ayın 7. de balkan şampiyonası var ordada inşallah 55 numarayla yarışan ercan kardeşimle birincilik için guzel bir cekişme yaşarız ve millete seyri guzel bir yarış cıkartırız. herkesi yarışlara mutlaka beklıyorum teşekürler.
Tebrik ederim abi.Allah kazasız sorunsuz yarışlar yapmayı nasip etsin.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
evet evet yola devam durmak yok tebrik ederim walla böyle gördükce motosiklet sevgisi içimde dahada ateşleniyor bizim buralarda yolda yokki bende söle yapsam )
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
helal olsun Abi Tebrik ederim başarılarının devamını beklioz kazasız belasız cezasız
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
tebrikler...
eminim müthiş bi duygudur inşallah kazasız belasız yoluna devam edip bizimle daha nice resimler zaferler paylaşırsın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Tebrikler kardeşim..
Başarılarının da daim olması dileklerimle aramıza HOŞGELDİN..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Süpersin.... başarılarının devamını dilerim... piste girmek büyük cesaret, çünkü öyle bi an oluyor ki gazı kesemiyorsun.. insanoğlunun içinde bulunan 1. olma hevesi ki bütün yarışçılarda bu var..
en önemli durum; hayatının yanındaki riderlar a bağlı olması, istese senin viraj yolunu keserek motordan düşmeni veya yol dışına yönlendirmesi çok basit bi durumm.. keşke senin gibi bi ustadan yarış anından yorumlar alabilsek..
başarılarının devamını diliyorum..
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
valla bravo ya helal olsun basarıların inşallah her gecen gun artar tebrikler
Çok güzel. Kısıtlı imkanlarla çok yeni başladığın bir sporda hemen derece yapmak zordur. Bravo.
Üç boyoz bir kola
tebrikler iyi bir derece elde etmişsiniz devamını bekleriz Allah (c.c) yolunu açık etsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)