Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selam...buyrun mondial'im...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 151RS
    Alıntı Zx10-R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun cok güzel olmuş bende 151 rs war senin şu ışıkların çok hoşuma gitti izin varsa bende yapabilrmiyim yapabilrsem ne yapmam gerekio.. Kendin mi yaptın ?
    beğenmene sevindimevet kendim yaptım. valla yapacağın şey lambaları takıp bütün kabloları akü ve anahtarın kablosunda birleştirmek.ama dikkat et tesisatı komple yakma bu mondiallerin elektrik aksamı açıkcası berbat kolay gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 151 Rs |
    wala belli olmas zaten yakarsam haberin olr benim motor kırmızı - gri ama ben şimdilik sadece motor aLtı mavi ışık taktırmayı düşünüyorum neon diolar herhalde.. yanılmıyosam..
    Sen az çok tahmin edersin kırmızı-gri 151 rs nin aLtına
    Mawi neoN diim
    Kawasaki-Zx10 R

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    hoşgeldin motorunuda güzel yapmışsın eline saglık

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eline saglık güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle ..

Motosikleti
    Kanuni Merlin 150
    Neon değil bunlar let.Neon gibi ışık veriyolar.Neon direk cam oluyor.Hani farlara yuvarlak filan dönüyolar ya işte onlar neon.Neon extra olarak 12volt.elektronik trafo ile aküye bağlanarak yanıyor.Led ise direk aküden 12 volt olarak.Masrafta neonda fazla zaten trafosu 40 50 ytl bilemedin 30 ytl.Neon daha hassas kırılır vs.Led daha kullanışlı o bakımdan bende motorun önüne yapıştırdım.Led,mavi, beyaz, kırmızı olarak.Evet görünürlük olarak süper oluyor.Ama mp3 hoparlör falan abartı diye düşünüyorum.Trafikte sorun olmaması için extara bir anahtarla bu ışıkları açıp kapatabilirsiniz.Farlar ayrı yanar,led ayrı.Ben polis görünce direk kapatıyorum.Reklamcı olunca ledler beleş.Normalde 80 ytl filan oluyor.Güle güle kullan kardeş sonuçta zevk meselesi.

Bu ledlerin metresini 15 ytl ye satıyolar.Benim aldıklarım kaliteli diyebilirim.Daha ucuzada var tabi.Hele bide bunların slikonlu olanları var suya dayanıklı off.Ama onlar daha pahalı.

Motosikleti
    Mondial 151RS
    Alıntı NEONCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neon değil bunlar let.Neon gibi ışık veriyolar.Neon direk cam oluyor.Hani farlara yuvarlak filan dönüyolar ya işte onlar neon.Neon extra olarak 12volt.elektronik trafo ile aküye bağlanarak yanıyor.Led ise direk aküden 12 volt olarak.Masrafta neonda fazla zaten trafosu 40 50 ytl bilemedin 30 ytl.Neon daha hassas kırılır vs.Led daha kullanışlı o bakımdan bende motorun önüne yapıştırdım.Led,mavi, beyaz, kırmızı olarak.Evet görünürlük olarak süper oluyor.Ama mp3 hoparlör falan abartı diye düşünüyorum.Trafikte sorun olmaması için extara bir anahtarla bu ışıkları açıp kapatabilirsiniz.Farlar ayrı yanar,led ayrı.Ben polis görünce direk kapatıyorum.Reklamcı olunca ledler beleş.Normalde 80 ytl filan oluyor.Güle güle kullan kardeş sonuçta zevk meselesi.

Bu ledlerin metresini 15 ytl ye satıyolar.Benim aldıklarım kaliteli diyebilirim.Daha ucuzada var tabi.Hele bide bunların slikonlu olanları var suya dayanıklı off.Ama onlar daha pahalı.
    Güzel açıklama yorum için t.e. kazasız belasız

Motosikleti
    10 yıl sonra
    motorun güzelmiş kazasız belasız kllan aramıza ho geldin
    imza:b::::a:::

Motosikleti
    Chopper
    hayırlı olsun, ankarada yolda giderken bi ışık görürsem kornaya basarım mt olduğunu anla

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    disko disko partizaniiiiiii.....

hep el oğlu mu modifiye yapacak, ellerine sağlık....
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

Motosikleti
    Mondial 151RS
    Alıntı kankenan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, ankarada yolda giderken bi ışık görürsem kornaya basarım mt olduğunu anla
    sağol kardeş genellikle a.paşa-tuzluçayır-cebeci,kurtuluş,ayrancı ve seyran bölgelerindeyim akşam 10:30 gece 3 arası

Motosikleti
    HayaBusa1340 RGsxr1100 turbo gsxr1100
    Ayaklı pavyon:Dama süper olmus:DBendemi yapsam dıcemde sesden zaten duyulmazki:D
    Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    disco disco partizani
    Orgazma Dudak Büktürür

hocam pavyon style olmuş

mrsago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 (12)
    Alıntı salihgureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Panayır eşşeğine donmus bence...Eskiden gercek motorcular vardı buralarda araba alamıyıpta motor alanlar diil
    nedir bu hırs bu celal anlamadımki panayır eşşeği diye bi eşşektemi varmış allah allah.eskiden gerçek motorcular vardı burda şimdide 5 para etmez bi b..tan anlamayan eşşekler var demi de get yaw.......
    ya sev ya terket...

Motosikleti
    Mondial 151RS
    Alıntı mrsago adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nedir bu hırs bu celal anlamadımki panayır eşşeği diye bi eşşektemi varmış allah allah.eskiden gerçek motorcular vardı burda şimdide 5 para etmez bi b..tan anlamayan eşşekler var demi de get yaw.......
    o kelimeyi duyduğumda bende çok bozuldum ama forumda kafadan düzen bozmak istemem- en iyi delikanlılık efendiliktir abimizin görüşüde buymuş mrsago ayara devam kazasız belasız

mrsago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 (12)
    Alıntı monneon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kelimeyi duyduğumda bende çok bozuldum ama forumda kafadan düzen bozmak istemem- en iyi delikanlılık efendiliktir abimizin görüşüde buymuş mrsago ayara devam kazasız belasız
    bu forumda dzen bozmak değildir.bir şeye yorum yapıcaksan efendi gibi yaparsın bu şekilde hakaretle değil sen emek ver zaman harca herif gelsin hem emeğine hem motorculuğuna hakaret etsin yok böyle bişey gece gece sinirim hopladı ya
    ya sev ya terket...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    relaksss.....

2004 ten beri 300 mesaj yazmış ortalığı karıştırmaya çalışmış belli sallamayın,gerçek motorcuymuş pehhh

Tarz meselesi yaptıkların , emğine sağlık
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Mondial 151RS
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    relaksss.....

2004 ten beri 300 mesaj yazmış ortalığı karıştırmaya çalışmış belli sallamayın,gerçek motorcuymuş pehhh

Tarz meselesi yaptıkların , emğine sağlık
    sağol yorum için

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tam apaçi motoru olmuş
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    bmw f650gs
    Alıntı monneon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar..İsmim ONUR...Ankara'da yaşıyorum.yeni üye oldum.ve resim ekleyim dedim...
    2006 mondial 150...

özellikler:
    Pioneer mp3 çalar.
    4 adet pioneer hoporlör.
    4 adet pioneer tveeter.
    22 adet ledli mor lamba.
    Eksoz sacı.
    Lastik yanakları.
    (bunlar motoru aldığımdan beri yaptığım işlemler)

saygılar...

allahtan ankaradasın....
    İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)