selam...buyrun mondial'im...
Reklamlar
-
31 Ağustos 2008, 04:15
Zx10-R adlı üyeden alıntı
motorun cok güzel olmuş bende 151 rs war senin şu ışıkların çok hoşuma gitti izin varsa bende yapabilrmiyim
yapabilrsem ne yapmam gerekio.. Kendin mi yaptın ?
beğenmene sevindimevet kendim yaptım. valla yapacağın şey lambaları takıp bütün kabloları akü ve anahtarın kablosunda birleştirmek.ama dikkat et tesisatı komple yakma bu mondiallerin elektrik aksamı açıkcası berbat kolay gelsin
Reklamlar
-
31 Ağustos 2008, 04:28
wala belli olmas zaten yakarsam haberin olr benim motor kırmızı - gri ama ben şimdilik sadece motor aLtı mavi ışık taktırmayı düşünüyorum neon diolar herhalde.. yanılmıyosam..
Sen az çok tahmin edersin kırmızı-gri 151 rs nin aLtına
Mawi neoN diim
-
31 Ağustos 2008, 13:22
hoşgeldin motorunuda güzel yapmışsın eline saglık
-
31 Ağustos 2008, 13:52
Eline saglık güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle ..
-
31 Ağustos 2008, 14:11
Neon değil bunlar let.Neon gibi ışık veriyolar.Neon direk cam oluyor.Hani farlara yuvarlak filan dönüyolar ya işte onlar neon.Neon extra olarak 12volt.elektronik trafo ile aküye bağlanarak yanıyor.Led ise direk aküden 12 volt olarak.Masrafta neonda fazla zaten trafosu 40 50 ytl bilemedin 30 ytl.Neon daha hassas kırılır vs.Led daha kullanışlı o bakımdan bende motorun önüne yapıştırdım.Led,mavi, beyaz, kırmızı olarak.Evet görünürlük olarak süper oluyor.Ama mp3 hoparlör falan abartı diye düşünüyorum.Trafikte sorun olmaması için extara bir anahtarla bu ışıkları açıp kapatabilirsiniz.Farlar ayrı yanar,led ayrı.Ben polis görünce direk kapatıyorum.Reklamcı olunca ledler beleş.Normalde 80 ytl filan oluyor.Güle güle kullan kardeş sonuçta zevk meselesi.
Bu ledlerin metresini 15 ytl ye satıyolar.Benim aldıklarım kaliteli diyebilirim.Daha ucuzada var tabi.Hele bide bunların slikonlu olanları var suya dayanıklı off.Ama onlar daha pahalı.
-
NEONCU adlı üyeden alıntı
Neon değil bunlar let.Neon gibi ışık veriyolar.Neon direk cam oluyor.Hani farlara yuvarlak filan dönüyolar ya işte onlar neon.Neon extra olarak 12volt.elektronik trafo ile aküye bağlanarak yanıyor.Led ise direk aküden 12 volt olarak.Masrafta neonda fazla zaten trafosu 40 50 ytl bilemedin 30 ytl.Neon daha hassas kırılır vs.Led daha kullanışlı o bakımdan bende motorun önüne yapıştırdım.Led,mavi, beyaz, kırmızı olarak.Evet görünürlük olarak süper oluyor.Ama mp3 hoparlör falan abartı diye düşünüyorum.Trafikte sorun olmaması için extara bir anahtarla bu ışıkları açıp kapatabilirsiniz.Farlar ayrı yanar,led ayrı.Ben polis görünce direk kapatıyorum.Reklamcı olunca ledler beleş.Normalde 80 ytl filan oluyor.Güle güle kullan kardeş sonuçta zevk meselesi.
Bu ledlerin metresini 15 ytl ye satıyolar.Benim aldıklarım kaliteli diyebilirim.Daha ucuzada var tabi.Hele bide bunların slikonlu olanları var suya dayanıklı off.Ama onlar daha pahalı.
Güzel açıklama yorum için t.e. kazasız belasız
-
motorun güzelmiş kazasız belasız kllan aramıza ho geldin
-
hayırlı olsun, ankarada yolda giderken bi ışık görürsem kornaya basarım mt olduğunu anla
-
disko disko partizaniiiiiii.....
hep el oğlu mu modifiye yapacak, ellerine sağlık....
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
-
Ayaklı pavyon:Dama süper olmus:DBendemi yapsam dıcemde sesden zaten duyulmazki:D
Suzilerimsiz Asla gsxr1100Turbo &Gsxr1100&HayaBusa1340R:cat:
-
disco disco partizani
Orgazma Dudak Büktürür
-
-
salihgureli adlı üyeden alıntı
Panayır eşşeğine donmus bence...Eskiden gercek motorcular vardı buralarda araba alamıyıpta motor alanlar diil
nedir bu hırs bu celal anlamadımki panayır eşşeği diye bi eşşektemi varmış allah allah.eskiden gerçek motorcular vardı burda şimdide 5 para etmez bi b..tan anlamayan eşşekler var demi de get yaw.......
-
-
monneon adlı üyeden alıntı
o kelimeyi duyduğumda bende çok bozuldum ama forumda kafadan düzen bozmak istemem-
en iyi delikanlılık efendiliktir
abimizin görüşüde buymuş
mrsago ayara devam
kazasız belasız
bu forumda dzen bozmak değildir.bir şeye yorum yapıcaksan efendi gibi yaparsın bu şekilde hakaretle değil sen emek ver zaman harca herif gelsin hem emeğine hem motorculuğuna hakaret etsin yok böyle bişey gece gece sinirim hopladı ya
-
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
relaksss.....
2004 ten beri 300 mesaj yazmış ortalığı karıştırmaya çalışmış belli sallamayın,gerçek motorcuymuş pehhh
Tarz meselesi yaptıkların , emğine sağlık
sağol yorum için
-
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
monneon adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar..İsmim ONUR...Ankara'da yaşıyorum.yeni üye oldum.ve resim ekleyim dedim...
2006 mondial 150...
özellikler:
Pioneer mp3 çalar.
4 adet pioneer hoporlör.
4 adet pioneer tveeter.
22 adet ledli mor lamba.
Eksoz sacı.
Lastik yanakları.
(bunlar motoru aldığımdan beri yaptığım işlemler)
saygılar...
allahtan ankaradasın....
İki şeyin değirini elden gitmeden takdir etmek zordur; sağlık ve gençlik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)