Sığıyormuş demek.
Sığıyormuş demek.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
arabayamı yazık motoramı ????
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
Nasıl yani??? Arka koltuğuda yatırmış olması gerek... Bu kadar derin bir bagajı yoktur heralde
peki bu skoda octavianın bagaj kapağının sol tarafında ne yazıyo yaw..tekkovim ????????
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
İkisine de yazık hocam.
Bu araçtan bizde de var hocam. (zaten otomobil forumumuzda arkadaşlar bana hitaben eklemişler bu fotoyu )
Bu arabanın (Skoda Octavia) bagaj kapağı camla birlikte açıldığı için yükleme kapasitesi geniş. (kasa tipi "liftback" olarak geçiyor"
Koltuklarda bagaj zemini ile aynı seviyeye gelecek şekilde yatabiliyor. 500 küsür lt. olan bagaj hacmi neredeyse 2 katına çıkıyor böylelikle.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Biraz daha bagajı büyütseler, kamyonet ruhsatı verilir bu araca Yalnız çok beğendim çok güzel bir otomobil...
cıdden amcam sıyırmış galıbaaa:D:D
acaba nereye taşımakta motoru:?:?:?:?:?
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ne yapıyoruz arkadaşlar scooter taşıyacaksak skoda alıyoruz
yurdum insanı işte nolcak ..
benim t1 i alabilecek bir araba önerebilirmisiniz belki lazım olur daha yolda kalmadım ama bigün kitletecem motoru azkaldı
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
bana da hayabusayı sığdırabileceğim bi coupe lazım napcam nerden bulcam
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Yurdum insanına sınır yok....
elinde iki scooter olsaydı ve ikisinde götürmek zorunda kalsaydı, onu da becerir, iki scooterı bu arabaya sığdırırdı abim
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
arabaya yazık yaa... bi nakliyat pikup'ı tutup götürülse daha az zarara yol açarmış diye düşünüyorum...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Burda arabanın bagaj hacmi önemli olan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tabi arabanın bagaj hacmi de önemli
yani motosikleti el arabasında taşıyacağım aklıma gelirdi de, arabanın bagajına koyacağım aklıma gelmezdi
yüklerken tahmin ediyorum da...
-osman abi oraya gazete serdin dimi? yağı benzini neyin akar?
-serdim yeğenim..
-mustafa abi ben burdan çekecem siz yükleyin.
-haydii biir.. ikii.. üç..
-eyvallah beyler, elinize sağlık.
-birader oraya da bişe koy, kaportayı çizmesin. (resimde açık belli, arabanın sol arka farının üstünde)
benim keewayı zorunlu kaldıgım için sahinin bagajında tasımıstım tamirciye kadar
true love..
Drift Religion
record marka station arabanın bagajında 1964 model mz götürmüştüm tamirciye. benzin akmıştı biraz döşemelere, başka bi ziyan yok. tornacı memet abi bide Allah şahit.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)