başlıgı açanın croscu nickli olması enteresan bir ironi olmuş
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
ne alaka arkadaşlar
hayabusa bi croscunun hoşuna gidemezmi??
senin yazdığın saçmasapan bi comment olmuş
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Bir motor bu kadarmı estetik fakiri, bu kadarmı hantal gorunusu ve bu kadarmı itici gorunusu olabilir hiç anlamıyorum.
Bunu tasarlayan adamları cok ama cok merak ediyorum....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ohooo croscu sen böle her modele bi başlık açıcaksan işimiz var...
bumu itici :D
sen galiba hiç gercek hayabusa görmedin evet burdakilerin cok güzel oldugu söylenemez, ama raceler arasında ennnnnn babası hayabusa duruşu yeter ya
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
inanilmaz itici bir goruntusu var " fikrim bu yonde "
First Day Of My Life
en baştaki nedir ebruli filan mı o
facebook.com/kaskafa
sanat harikası
bencede.........................
Şimdi ben bir endurocu olarak karnıyarık yiyemem mi ?
Sana katılıyorum my friend
Erhan bas git len Hayabusa hantal fakat aşırı oturaklı ve çekici duran bir makine.Siz daha çok keskin çizgili tasarımlardan hoşlandığınız için sana öyle geliyor.600 yada 1000 RR mı hayabusa mı desen tabiki hayabusa..
Buradakilerin güzel olduğu söylenemez derken ? Ciddi değilsin dimi ?
Tam anlamıyla 10 numara olmuş.. Fabrika çıkışının bundan daha güzel olduğunu söylemek.. Ne bilim..
Ayrıca hayabusa bir race deil sport touring canavarıdır
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hayat buysa hayabusa abiiii
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
sport turingmi :d ben super sport biliyodum ama sen turing diyosan olabilir :D
nasıl arkadaşlar hayabusa begenmiyosa bende yukardakileri begenmedim (ortadaki haariç ) fabrika çıkışı daha güzel, ss binsem hayausa binerim cok keskin hatları yok ama acayip ihtişamlı
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)