yolla süperrr ama fazla uzaga gitmeyin Anamur-Alanya arası yolunda bunlardan aşağı kalır yanı yok
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
ya bi yıgın zikzak yapmişlar hem cok para gider hem bide yokus asagi bi vercekler yolusora bin motora,,tak boşaucunada bi rampa sirtada bi parasüt,,,,kral olur mübarek
..::cavit::..
bu yolları listeme dahil ettim yaşarken yapmak istediğim son 10 şey listesinde olacakları kesin
Manzaraları beğendim ama gitmeği düşünmüyorum.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Ben bu yollara giderim be!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Gidilmez mi bu yollar O dağ başında bile asfalt kaymak gibi
walla resimer çok hoş manzaralarıyla beraber inanılmaz yollarda war ama
erzincan elazığ ylunu hiç giden warmı bilmem baş tehlike tırlar
adamlar ölümüne sollamaya giriyorlar karşıdan tırmı geliyor umurlarında değil ya adamların hiç biri gaz kesmiyor çarpışacaklarsa çarpışıyorlar ama gaz kesmek yok way ... dedim walla gözümün önünde tırın teki başka bi tırı solluyor o sırada karşı şerittende tır geliyor şeride ole bi attıki kendini adam arkadaki dereye uçuyordu walla... insanlar psikopata bağlamış türkiyede o yolda motorla sanırım bizi sollamaya bile kalkmazlar direk üstümüze sürerler bişe olsa...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
herhalde sadece fotoğralarına bile bakarken başı dönen yegane üyeyim stelvio geçidi tuttum bu yeri.
Miami Florida Atlanta Georgia Raleigh North Carolina...
en cok yasıyacagım korku 7.resimdeki pulpit kayasının üzerinde yaşıyacagım korku olurdu herlade muazzam ve müthiş bir yermiş...bi ayagın kaysa tamamdır yada kaya bir kaysa offf
sürülmesi en keyif vercek yol bence 1 numara en korkulcak yerde pulpit kayası
en tehlikeli yolda istanbul E-5 özellikle 6 ile 7 saatleri arasında
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
muhteşem yollar (manzara olarak) ben zaten düz yolda da motor kullanamadıgım için şimdi o yollarda motor kullanmak var gibi hayallere kapılamıyorum
bakarken bile öldüm kalp atışlarım hızlandı o yollarda seyahat ettiğimi düşünmek bile istemiyorum
millet şaşırmış yaa, güzelim e5 dururken ne gerek var actiona
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)