slm arkadaşlar
şant jeridini aldım uygulamasını bilmiyordum yinede bi deneyeyim dedim sizce olmuşmu arkadaşlar?
ben
slm arkadaşlar
şant jeridini aldım uygulamasını bilmiyordum yinede bi deneyeyim dedim sizce olmuşmu arkadaşlar?
ben
ANKARA MT
JANTLAR GÜZEL OLMUSTA DİĞER TARAFTAKİLERİ CIKARIRSAN DAHA İİ OLUR BENCE DİĞERLERİ YAKISMAMIS BİDE TANK PAD TAKARSAN DAHA GÜZEL OLUR KIMIZI Bİ TANE BULURSAN SÜPER OLUR
bence güzel olmuş..................
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
kardeş guzel olmus jantlar yanlız kırmızı degılde turuncu mukemmel olurdu devır saatındekılerı depodakı fılan sök bence benım motor kırmızı renk bende y
aptım cok hos oldu yınede ybr yakısıyo ona kazasız surusler dılegıyle
ruzgara karsı esmeyı bılemezsen motora bınmedıysen yasıyorum dıyemezsin
sen beğendiysen bende çok beğendim
10 numara olmuş dostum bende motoruma yaptım 1 haftada söküldü bunlar bant şeklindemi?
motorun görüntüsü boyleydi tabi artık değil bu şeritler kalıcıysa bilgi verirmisin teşekkürler
süper olmuş bu arada ybr temiz duruyo 2005 model gibi kaç model
gösterge ile far çevresine yapmasan daha güzel olacakmış ama!!yinede güzel olmuş emeğine sağlık
yakışmış hakkaten
2005lerin orjinalinde depolarında beyaz yamaha yazıyor 2005 model R1'lerde de orjinalmiş sanırım bu 2006 olabilir
arkadaşlar motorum 2007 modeldir.şuan depodakini söktüm bence böyle daha iyi oldu yeni fotolar eklicem tankpadde alıyorum..bugün arkadaşla kesikköprü barajına gittik yol cok toz ve taşlıktı arkadakiler söküldü.
goldenhead,evet bant şeklinde ama ortada cift taraflı bant var ben onları kaldırıp japon yapıştırıcısı kullancam daha saglıklı olur diye
işte son hali,
ANKARA MT
depoda beyaz yamaha yazısı varmıydı? tankpad ne kadar ? özelliklerini anlatsana biraz. onun da resmini görmek isteriz
kardeş sende hyosung gt250 yok mu ne uğraşıyon o zaman YBR ile onu sadece yıka sil benzin doldur bin sengt250 ye takıl bence
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Bence güzel olmus uydurmussun hani
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet guzel olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)