Şahan, Etiler'de takıldığı trafikte objektiflere yakalandı. [/QUOTE]
Ne anladık bu işten?
Şahan, Etiler'de takıldığı trafikte objektiflere yakalandı. [/QUOTE]
Ne anladık bu işten?
adamın parası var almış hayırlı olsun inşallah kaza görmesin.
fiziksel durumu bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum
:bestmt:
şahanı çekiyomu bu makine :D
zevkler renkler tartışılmaz derlerde görüntü kirliliği yarattığı kesin...
boğazından kesse 1 senede heralde 2 tane daha alır bundan :D
Benim için en önemli şey hız... O 10 Saniyede ben özgürüm...( cehenneme git toretto...:cat:)
Valla Ben onu bunu bilmem,sırf son filmi yüzünden ver veriştir yapıyosanız pek hoş olmadı."Dikkat Şahan çıkabilir programında saçmalayanları şeyin şeyine sokup çıkarıyodu valla.Espri yapmak zeki adam işidir.Bu arada parada kazansa fenamı olur?
Yalnız aldığı makine jetsky'ye benziyor daha çok.İnşallah iki teker'e terfi eder dombili arkadaşımız.Dombili demişken Mete kardeşimide anmadan geçemeyeceğim.Neredesin be kekocan?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
3 tekerden motor mu olur motor dediğin 2 teker olur bu daha çok çocukluğumdaki 3 tekerli plastik bisikletimi hatırlattı bana hiç unutamam o bisikletio da yakında bıkar o aletle trafikten değiştirir(en azından ben öyle yapardım)
zenginin malı züğürdün çenesini yorar
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
dananın kuyruk sokumuyla gerdan yagından yaptırdıı o veletii :D
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış
Motorada benzese bari............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Recebin motoruuu
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Turkcell reklamlarına çıkmasın bununla bu şişko ya????? :D :D :D
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
zevksiz
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Kazasız belasız.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Para B.. HAyırlı olsun.... Ama onu o almadıkı nıye kızıyoruz gıtmeyın Recep İvedik e almasın demı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
eftelyanın hepinize selamı var, eceliniz yoldaymış yakında geliyomuş , duyrulur
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)