Bunu bilmiyordum sagol bende deneyeceğim ama kilitin kaliteli değil sarı kilitleri öneririm.
Beğenemediniz mi be Bende de aynı kuPLi nin sarısı var Gayet de iyi bence
Kilide 30-40 YTL vereceğime 5 YTL ye işimi hallediyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bncede aynı ısı goruyor nede olsa
Motosiklet delilik..delilik kimseyi umursamamak..umursamamak özgürlük..madness brings freedom :bounce:
34 GS 5603:cherry:
Tekbaşına fazla kullanışlı görünmüyor.
[B]Today is a good day To Die...[/B]
yalnız aradakı fark,
bu kılıt ufak bir elde demir kesme makası ile rahatlıkla kesılebılır,
disc kılıtlerı 10 ytl' ye var,
onu tavsıye ederım,
zaten bu nedenle adı disc kılıdı,
kesılemesın dıye,:d
heee işinizi görmezmi elbette görür,
her hırsız makasla gezecek değilya:D:D:D:d:d
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Ya makasa gerek yokki ufacık bir demir testeresi bile 1 dakikada keser bunu
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
onu dusunursek hırsız ıcın ztn hıc bırsey zor degıl ısterse dısk kılıdınıde her turlu sokebılır caydırma amaclı ıyı ama ..
Motosiklet delilik..delilik kimseyi umursamamak..umursamamak özgürlük..madness brings freedom :bounce:
Bir taşla vursalar kırılır bu . Bence ucuz etin yahnisi olayına girme
Beyler abartmayın yaa.. Adamlar kocaman dükkanların Kepenklerini Bunlarla kapatıyolar... öYLe kolay kırılan bişi deil...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bilirim tabi Ben de bundan kuLLanıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bundan 10 tane asın belki çalmaya niyetli kişi uğraşmaya değmez deyip vazgeçebilir
Çin işine benziyor bu kilit
ya arkadaslar bnce orjin dısk kılıdı de her turlu kırılır :D hırsız ıcın hıcbırsey zor deılkı
inanmıyorumm
süper olmus ya..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Yeri gelmisken bişey soracağım ,
- Disk kilit iyi hosta adam motoru goturmek istese on tekeri almadan gidebilir mi?
bu durumda kilit niye var ki.
- motoru goruyorum herkes on tekerden bagliyor direge falan kolay olduğundan mı yoksa ozel bi nedeni mi var .
Ben kilit alacamda bide sağlam kazıka bağlamak için ne yapmak lazım.
Teşekkürler
Altına bak bakalım made in neresi yazıyor ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)