Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
anlamıyom böyle herifleri.Bu kadar mı cahiliz biz ya adam yere düşünce minicik çocuğun ölebileceğini hesap edemiyo mu?
facebook.com/kaskafa
Ne olcak canm adam markete gdiyo işte
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
adamın bakışa dikkat
Orgazma Dudak Büktürür
başlığı görünce gözümün önünde canlandırmaya çalıştım. bir kullanan+ 2 adet artçı+ bir adette deponun üstüne yolcu =4 eder. kalan bir kişi nereye bindi diye düşünürken foto açıldı sepetli motora kaç kişi biner o ayrı bi metematik sorunu tabi
fotodaki amcam kendine güveniyo demekki tüm ailesini bindirmiş
son nokta budur yaaaa koptuum
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
bu çoçukların ne günahı var bes doğrusu bunun gibileri bitmez her gön karşılaştığımız manzaralar
ya zaten oralar yazlık memleket. gittikleri de gerçekten kısa mesafeler. bende çok gördüm bu tür aileleri ama geçim sıkıntısı ve çifçilik az oldugunda ya böle motorlara biniyorlar ya da bisikletlere hor görmemek lazım. gittikleri mesafe en fazla 3-4km o da bahçeye
motosikletin şakası olmaz biliyorum ama küçük ilçelerdeki bu tür haraketler bana o kadar korkutucu gelmiyor biraz fazla tepki gosteriyoruz sanki hem trafik hem hız olarak o kadar ölümcül değil ve bu insanlar buna mecbur 5 kişi binmesini geçtim herkese koruma alcak olsa araba fiyatına gelir.
İki kişinin bindiği motor değildir.
allah yardımcısı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Kazaya Davetiye.......................................... ..
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Emniyette falan değiller. Arkadan bir araba gelse ve hızlı bir şekilde çarpsa ne olur sizce? Ya da kafa kafaya bir araba ile çarpışsa?
Düşünmek bile istemiyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
sanki biraz abartmışlar hadi 2 kişi bilemedin 3 ama 5 de olmazki abicim aile boyu ))
ne güzel binmiş işte alla alla biz pinokyoya 7 kişi biniyorduk.. 8 i çok denedikde hep 8 inci düşüyordu )
motora binende, yorumunu yapanda herkes haklı.tuhaf kısacası
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
az önce evime gelirken yine böyle bir aile gördüm 100 cclik scooter üzerinde kendilerini rezil edeceklerine yürüyerek gitsinler daha iyi polis bunlara ceza vermiyormu sizce ?
[B]Today is a good day To Die...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)