öncelikle ilgin için teşekkürler,sonrasında da 2005 r1'le ilgili görüşüne aynen katılıyorum.bence çok özel bi makine o ve keşke modelleyebilsem ama daha önce bahsettiğim gibi sorun blueprint elde etmekteinanır mısın suzuki,yamaha ve honda'nın distirbütörleriyle birebir görüştüm telefonla.hatta honda'nın internet iletişimini de denedim ama nafile..suzuki zaten kapalı kutu,yamaha böyle bi çizimi verme yetkimiz yok dedi,honda ise hala dönmedi bi elime geçirsem istediğim blueprintleri çok daha iyisini yapmaya çalışıcam ama zor görünüyo..
sevgili Görkem önerilerin için teşekkürler.beğendiğin sahne benim de en çok içime sinen ama makinem o ayarda render'ı kaldırmıyo ne yazık ki.sanırım sonunda olan o olacak ve ben üşenmeden bi kaç partide o kalitede render alıp ps'le birleştiricem ;)
ve tubejh,makinemin ekran kartı 512 MB ASUS.core duo işlemci var üzerinde ve 2 GB da ram..kendin için düşündüğün makineye baktım.cad kullanımı için iyi.ama tavsiyem herşeyden önce laptop düşünceni gözden geçirmen;pek çok anlamda..sonrasında da eğer max kullanmayı düşünüyosan özellikle ram önemli (en az ekran kartın kadar) ve mümkünse core duo değil quadcore bi işlemci tercih et;)