[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
o polis motoru motoguzzi değilmi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Vay vay vayyy...resimler süper valla tam arşivlik,bayıldım
Ellerine sağlık.nereden buldun bunları acaba,bizde incelesek..
PAYLAŞIM İÇİN teşekkürler şimdi tüerkiyedeki bu kask takmama hastalığını anlıyorum atalarımız sağolsun
arabam var ehliyetim yok,,,,,,,,,,,motorum olacak yine ehliyetim yok,,,,,,,,,,,inşallah ağustosta hepsi olacak
paylaşım için teşekürler, ama koruma diye bir şey yokmuş o zamanlar, gördüğüm birtek deri mont var
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
abiler zaten şakasına söyledim ama heralde şimdiki durumdan haberleri varsa kemikleri sızlıyordur bu büyüklerimizin neyse topiğe saygısızlık yapmayayım millet yorumlara devam
arabam var ehliyetim yok,,,,,,,,,,,motorum olacak yine ehliyetim yok,,,,,,,,,,,inşallah ağustosta hepsi olacak
evet bir donem polislerde moto guzzi vardi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
çok havalı bee .. hele o matrix ceketli amcam (töbe töbe adam rahmetli olmuştur belki.) olayın son noktası.
iide hiçbirinde kask yok.ozamanlar kask buluşu gerçekleşmedi sanırım
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
yün bere gibisi var mı? hele birde deri ceketin içine gazete kağıdı tamamdır...
Nazar boncuğuda kem gözlerden korur daha ne istiyorsunuz,atnalı falan ha unuttum birde muska taktınmıdı tamamdır,maddi manevi tam korumalısın
çok teşekkürler fotoraflar için. bmw'nin eski modelleri gibi duruyorlar
Dostum süper fotoğraflar..
Eline emeğine sağlık..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
güzel paylaşım teşekkür ederim.
resimler çok güzel paylaşım için saol
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
nostaljı gercekten...................
MT ANTALYA
gerçekten çok kıymetli ve arşivlik resimler teşekkür ederim. Sakıncası yoksa çalıom.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
polis motoru güzel bişeye benziyo ama sürücüsü polisten başka herşeye benziyo
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)