Polisin yanında teker, saksıdan kask..
Reklamlar
-
13 Temmuz 2008, 23:32
ankarada tunalı'nın aşağısında 3-5 motorcu abiyle takılıyordum...motorlu polis geldi...gençler bu aletler gidiyomu dedi...falan filan işin sonunda bizim abilerden birinin motoru aldı bi koydu gaza yüreğimiz ağzımıza geldi bi anyayı bi konyayı gördü.. 5 dak sonra geldi... güzelmişde bi daha töbe dedi...
anı işde...
Reklamlar
-
14 Temmuz 2008, 00:21
yapmayın arkadaslar sakıncalı hareketler bunlar.....
-
14 Temmuz 2008, 12:03
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
emin tekere kalkan sana ne kadar çok benziyor
benim zaten
RoLa adlı üyeden alıntı
emiiin olm başka işinmi yok yaaa
can sıkıntısı ne yapayım
GKN adlı üyeden alıntı
bizdekiler farklı ama, geçen aynı pozisyonda beni gören bi sivil 'neden bağırtıyosun arkadaşım' die bağardı..
birden moralim bozuldu, o kadar tekere aldım adamın umrunda deil tek derdi egzoz.. bi daha teker meker yapmam ben polislerin yanında
vay bee, bende olsam moralim bozulurdu, o kadar emek harca teker yap, sonrada niye bağırtıyosun arkadaşım desinler, olacak iş değil
-
14 Temmuz 2008, 12:25
tubis adlı üyeden alıntı
Sizi pistlerde görelim arkadaşlar. Şehir içi tek teker yapmaya müsait değil.
ne güzel bir cevaptır bu !!! anlamayanın olmadıgından eminim, arkadaslar daha gecen gün bi konu actım belirttim özellikle şu aralarda motor kazaları pik yapmıs durumda hemen hemene hergün bi motor kazası geliyo hastaneye dikkat edin!!!! sadece bi iki örnek veriyorum :
cuma çapada taksiyle çarpışmış omzu kırılmış olan motorcu
cumartesi şişli etfalde motor kazasında ayağı kırılmıs olan motorcu,
gene cumartesi vakf gurebada motordan düşmüş iki genç motorcu (birisi bayandı)
dün akşam taksim ilk yardımda kafasına 12 dikiş attığım motorcu,
gecen hafta sürat yüzünden kaza yapmıs ve bitkisel hayata girip organlarını bagıslayan 2 (iki) motorcu...
kendinize hisseyide cıkarın artık arkadaslar...
-
14 Temmuz 2008, 12:41
Benim de polisin yanında çeşitli atraksiyonlarım mevcut ama böle tekere alacak kadar large değilim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
14 Temmuz 2008, 13:12
JAKELOS adlı üyeden alıntı
özel tarif yapam madde yok. teklikeli araç kullanmak ve trafiği tehlikeye sokmak altında kesiliyor.
hatta arkdaşdan bulursam burdan yayınlarım " jakasatmak" yazıyordu ceza üzerinde
kaç satmış?,evraka onu yazan memur aynı modda devam etmiyordur umarım
-
14 Temmuz 2008, 21:41
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
fotoya bakılacak olursa bu arkadaş isveçteki ghost rider
-
16 Temmuz 2008, 11:03
-
23 Temmuz 2008, 22:00
Adam phtoshopta vectrayı polis arabası yapmış bizi yiyor saksıda türk işi
-
23 Temmuz 2008, 22:05
s.a beyler ben aranızanı yenı katıldım ben ankaradan mobılet almak ıstıorum nereden veya satan varsaederım haber versın lutfenn....ilginiz için tesekkur
s.a beyler ben aranızanı yenı katıldım ben ankaradan mobılet almak ıstıorum nereden veya satan varsaederım haber versın lutfenn....ilginiz için tesekkur .
-
23 Temmuz 2008, 22:22
makina r1.burda olsa tehlikeli motor kullanmaktan ceza yersin yada motorunu bağlarlar.yada memur beylerin hoşuna gider megafondan tebrik ederler
-
Avrupanın Gözünü Seveyim Ben Baksana Adamlar Gıkını çıkartmıyolar
-
Selimin söylediği gibi Makina R1 oysa Ghost rider gsxr kullanıyor. Vectra da photoshop değil ayrıca orası da isveç değil. Başka =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
ayrıca araba Vectra değil Astra
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Karşıdan gelen bir polis aracı daha var, onuda bir motosiklet tekerle geçiyor.
Yahuu Devil, mesaj sayımı arttırcam diye hortlatmadığın başlık kalmadı, sakin ol arkadaşım, yönetimden rica ederiz sana 1000 mesaj yazmışsın gibi puan verirler.
-
Ben daha orta olkula giderken bir tane motosikletli polis ön kaldıra kaldıra gidiyordu başında kask yoktu sadece güneş gözlüğü vardı ön kaldırdıktan tahminimce 4 saniye sonra asvaltla bir yakın ilişkisi oldu :D Aklıma geldikce hala gülerim
-
bozkurt35 adlı üyeden alıntı
Adam phtoshopta vectrayı polis arabası yapmış bizi yiyor saksıda türk işi
Astra o
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
arada bir ön tekeride kullanalım sonra hep arka lastik yıpranıyor
-
bir pazar gunu polısın yanindan tekerle gecdigim için
takip sonucu beni yakaladilar
adamlarla akraba cıkıcakdik az kalsin işde goruntuler pacayi zor yırttik
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)