Ramzey Modifiye( plakaLı )
Reklamlar
-
ReBeR adlı üyeden alıntı
sizin gibi aptallar yzünden motosiklet kullananları artık hiç adam yerine koymuyorlar. altınızdaki dandik 1500 liralık motorların orasını burasını kesip aynalarını sökünce bir halta benzediğini sanıyorsunuz. aslında komik ve aptal gözükmekten öteye gitmiyorsunuz. o aynalar yüzünden geberip gitseniz umrunda değil ama başkalarına sebep olacaksınız ne yazık ki!
Orasını Burasını Kesmek
Aynaları Sökmek
vs..vs...
Bunları hiç ergin birinin yaptığını gördün mü çocuklara aileleri 1500 TL lik motor alıyor diye aşağılayamazsın bunların eline 15000 TL lik motor verseler yine aynı şeyleri yaparlar. Önemli olan beyninin içindeki düşünce polislerin yaşları küçük olan motorculara göz yumması böyle sonuçlar meydana getiriyor. Zaten aynasını söken, amortisöre profil takan ancak bisikletten motora geçiş bunalımları yaşayan çocuklardır . İnsan düşünür ben bu aynayı sökersem arkamı nasıl görürüm diye bunu düşünmeyen beyinden herşey beklenir, bende senin dandik tabir ettiğin motordan kullanıyorum ancak sade ve bana yetiyor senin gibi insanlar hakaret ediyor diye 1000rr mi almak lazım alma gücüm olmadığını sanma o zaman bende senin motora dandik derim seni kırarım. ben kırılmadım ama sitedeki ve yazdıklarını okuyan maddi durumu iyi olmayan motosiklet sahiplerini kırıyorsun özellikle yetişkin olanları
Reklamlar
-
[COLOR="Black"][B]Efsaneler Ölmez Sadece şekil Değiştirir[/B][/COLOR]
-
eskisinden daha ii olmuş plaka gelmiş ve yıldızlar kaybolmuş tak artık şu aynalarida kardeşim
-
özellikle (plakalı ) diye niye demek istedin orasını anlayamadım..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
1- aynası yok.. Motorda bence ayna şart.
2- renk uyumu güzel ama önde güzel durmamış..
-
Bu da benimki ama çamurluk yüzünden
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ...
www.facebook.com/ugurbas
-
Ayna tak kardeş, arkandan Allah korusun kim geliyormuş bakman görmen lazım güvenliğin %75 oranında kayboluyor. Eğer 180 derece rahat rahat arkana bakabiliyorsan birşey demem. Başka araç sürücülerine pek bir zararın olmayabilir ezer geçerler ama motosikletliye çok zararın olur.
Arkadan çarpan/çarpıp kaçan, hatalı sollayan bu kadar hayvan varken motordan yakışıklı olsun diye aynaları sökmek çok anlamsız.
Kazasız belasız sürüşler.
-
İğrençç..
-
dostum güzel olacak diye aynaları söküyorsunuz ya bence daha boş duruyor motorun kafa ve çirkin oluyor. Herkes güvenlik açısından bakmış olaya doğru sonuna kadar haklılar ama güzellik açısından da iyi olmuyor emin ol. Aynalı daha güzel.
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
motor güze lolmus emeğinize sağlık .ya anlamdım sizene adam aynayıda söker plakayıda kıvırır kardesim açıkca söylüyorum moderatörlerde umrumda değil motorda ayna bizm görüşmz berbat iğrenç gözüküyo bnm motorumun plakasıda öyle niyemi hem daha güzel duruyor hemde polisler göremiyor.yakında facebookta grupta açcam aynayla motora binenleri kınıyoruz grubu. en az 1000 kişi katılcak buradan hadi bakalım bu kdr ön yargılı olmayın adamın zevki bu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 PM ----------
ayrıca egzosta harika güzel uzatılır bunla
yarın öbür gün bi polis seni çevirip aynaların nerde dediğinde aynayla motor kullananları kınıyoruz dediğinde polisin yazıcağı cezayı merak ediyorum doğrusu...
-
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
-
Güle güle bin kardeşim Allah kaza bela vermesin
-
önceLikLe GüLe güLe KuLLan Kardeşm HayırLı oLsn.. Amörtisör oLayı gerçekten ii oLmuş hoş gözüküor da Bunda pek bi renk uyumluluğu yok. Tek Renk düşünseydn daha ii olabilirdi yada bordo yerine fıstık yeşiLi gibi.. Ayna Tipi bozuor diosan sende GüzeLinden bi SinyaLLi ayna aL onu da bi iki süsLe çok daha güzeL oLur (bence). ÇamurLuktaki küçük beyaz şeritler yakışmış gerçekten.Bnm Tek anlamadığım nokta "Gerizekalı"nın birinin "1500 TL lik motorlara binen aptallar" gibi ifade kullanması... Sen kimsin ki Aptal diosun bunlara? Herşey özenmekten geLir,Adamın zewki böyledir.. Sen nasıL Kaskınla ii durmadığını düşündüğün haLde Sırf şu trafikten ceza yimiyelim die takıosan adam da aynısını düşünmüş olup cezayı göze aLıp aynaLarı sökmüştür ne var bunda? Onu da geçtim Bu Motor Ramzeyin 100Cc motoru değiLde ApriLLa feLan oLsaydı Sen bunu diebiLecekmiydin? Bana göre AptaL Sensin. Hemde En AptaL..
[B][COLOR="DarkOrange"]Hayatın "Tadını" Çıkarıcam Derken,"Bokunu" Çıkarma..:bounce:[/COLOR][/B]
-
ortamı gerecek hareketlerden kacının,bır kısı hata yapmıs olabılır,sızde anlatmak ıstedıklerınızı en guzel sekılde argo kullanmadan ıfade etmeye bakın.herkesin soyledıgı gıbı bende ayna dıyecegımtakabılecegın bırcok ayna modelı varken neden?.birtane olsada tak
su egzoz'a takıldım .soba borusu gıbı egzoz'lardan takmayın arkadaslar
hem cevrenıze verdıgınız rahatsızlık cabası hemde o guzellıkte bır motosıklete yakısmıyor ınce bır boru tak onun yerıne ınan daha hos duracaktır
saygılar
-
ayna nerede arkadaş ? neden inat ediyorsunuz ? yada nasıl kullanıyorsunuz bu şekilde
-
bence güzel olmuş ayna için bişey demiceğim sn demekki öyle rahat sürebiliyorsun o zaman sorun yok motor süper Allah kaza bela vermesin....
-
kanucan adlı üyeden alıntı
yarın öbür gün bi polis seni çevirip aynaların nerde dediğinde aynayla motor kullananları kınıyoruz dediğinde polisin yazıcağı cezayı merak ediyorum doğrusu...
Kanucan dostum bu tip motor kullanıcıları ayna,kask kullanmaz kırmızı ışıkta durmaz,plakasını kıvırır polisten kaçar..O yüzden o polis cezayı yağdırır o arkadaşa.Ama genelde trafik polisleri maşallah pek iplemiyor dediğim tarzdaki insanları.Bizzat şahit oldum trafik polisi geldi baktı baktı elemanlara elemanlar polisi görünce gitti trafik polisi sadece bakmakla yetindi..Biz olsak en ufak birşey oldumu çeviriyorlar.
-
zevk meselesi...ama ben şöyle bir baktım da tek bir yanını bile beğenmedim motorun...hoş cup motosikletleri zaten pek sevmem ya...zevk meselesi işte abi bişey denmio ki
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
teknoali:sen neden başkalarına motorunu beyendırmeye çalışıyosun ki .sen beyendınmı ? senı tatmin edıyomu? bundan gerisi hikaye.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler