slm bendede var mondıal 110ft bende zamanında yaptım essekgıbı pısmanın sımdı her tarafı dökuluyo ama yınede elıne saglık motor gusel olmus ama dıkkat et elınde kalmasın derım
slm bendede var mondıal 110ft bende zamanında yaptım essekgıbı pısmanın sımdı her tarafı dökuluyo ama yınede elıne saglık motor gusel olmus ama dıkkat et elınde kalmasın derım
arkadAŞLAR bendede mondial 100kh var ve aynasız dahada güzel BU ARKADAŞINKİDE ÇOK GÜZEL OLMUŞ BENCE isterseniz bide enimkine bakın
http://resimekle.gen.tr/uploads/mGS45851.jpg[/IMG]
[I]BeYşEhİ® EfS@NeSi[/I]:)
Bence Fena Değil... Amartisörler Hos Durmuş....
her söylediğini yanıtlayayım ;
Paraya sen yazık ettiğimizi düşünüyorsun , sana gore uyumlu olmayabilir ama burada bir diğer amac da kimsede olmayan renkleri secip farklı olabilmek , onun bunun motorunun aynısını yapmamamak;!
Motora binen kişi mennun olduğu sürece , amasor olması yada olmaması bi şeyi değiştirmez, ayrıca motor bu şekilde alçak ve güzel goruntu sağlıyor...
Bugun sen bu motora kıllık yaparsın , yarın da birisi sana...
Senin motorun dökülmüş olabilir, iyi bakmıyor olabilirsin ,sonucta her ne kadar ne olsada schooter , bu kişi motordan anlıyor ve motorunada gayet iyi bakıyor...
bu arada orada topu topu kaç para masraf var ki ? sprey boyamı , egzozu kesip kaynatmak mı , yoksa bi kaç aparat mı ? bunlar kaç para tutacak ?
umarım anlatabilmişimdir.
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
yazılan mesaj ları baştan sona okudum daa..
arkadaşım sen olum lu yazanlara güzel ve hoş cevaplar vermişsinde ii
olumsuz cevap yazanlara niye ters çıktın ki abi ?
sonuçta sen konuyu buraya açıp yorum bekliyosun ve herkesin cevabına fikrine saygılı olman lazım değilmi
bu arada (plakalı)ibaresi hoşuma gitti
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
hatırlıyorum onun için dedim zaten kapmışsın işi ok
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Nie Plakayı KAtlama Geregi Duyuldugunu Halan Anlamadım
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Parlak metalik renkte ayna da taktırdığın zaman herşey daha güzel olacaktır .
[I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]
motor güze lolmus emeğinize sağlık .ya anlamdım sizene adam aynayıda söker plakayıda kıvırır kardesim açıkca söylüyorum moderatörlerde umrumda değil motorda ayna bizm görüşmz berbat iğrenç gözüküyo bnm motorumun plakasıda öyle niyemi hem daha güzel duruyor hemde polisler göremiyor.yakında facebookta grupta açcam aynayla motora binenleri kınıyoruz grubu. en az 1000 kişi katılcak buradan hadi bakalım bu kdr ön yargılı olmayın adamın zevki bu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 PM ----------
ayrıca egzosta harika güzel uzatılır bunla
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
öndeki grenajın rengi karma renkmi acaba.güzel olmuş
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Sanki Ayna Takmak Hiç İyi Bişey Değilmiş Gibi Konusuyorsun Adamlar Onu Süs Olarak Koymamıslar Bİ Yararı VArki koymuslar...Plaka işi mantıklı
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
senin gibiler yüzünden trafikte motor sürenlere hiç saygı kalmadı...plakayıda kıvırmışın polis görmesin diye motor zannedip bindiğiniz bu aletlerle ortalığın a..na koyuyosunuz...git yayan gez..modifiyeymiş te plakalıymışta...git egonu bisikletini modifiye ederek tatmin et................
arkadaşım emek vermişsin bişeyler yapmışsın lakin çok abartılı ve çok sade olmuş sahip olduğun o makinaya en güsel hali bence aldığındaki haliydi orjinalliğini bozduğuna değmemiş hatta sokak aralarında gezen ve kendini bişeyler sanan serseri tipleri var onların kullandığı ve motor sevdası tutkunu nedir bilmeyen insanlara saygısı bulunmayan plakası o şekilde kıvırarak polisleri delirten kaza sonrası kaçtığında bulunamayan tiplerin kullandığı motora benzemiş bence eski haline geri döndür mümkünse buda benim düşüncem
sizin gibi aptallar yzünden motosiklet kullananları artık hiç adam yerine koymuyorlar. altınızdaki dandik 1500 liralık motorların orasını burasını kesip aynalarını sökünce bir halta benzediğini sanıyorsunuz. aslında komik ve aptal gözükmekten öteye gitmiyorsunuz. o aynalar yüzünden geberip gitseniz umrunda değil ama başkalarına sebep olacaksınız ne yazık ki!
al ozman iyisinide binelim.ben böyle bnmketen zevk alıyom.
bence motor sahane olmus ellerine saqLık arkadasım eqsoz orjinal eqsozunu kesmişsin sanırım bu amasörleri nasıl kuculttun arkadasım bi soylesennn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)