bende aldım tehditvari bişiler..Ama korkma kaydettim konuşmayı.İnsan hakları mahkemesine kadar çıkarım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Seneye artık diyoruz Sıkı eglenmişsiniz bende seneye össden çıkiim oralara atacam kendimi inşş.
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
arkadaslar seneye ttmm festıvalı olack herkes daha cok egleneck eglenmeyenı eglendırecz mazot 1 ytl olack deılmı tequ
evet tanker çıkartacaz 1 ytl lik mazot için
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ayagım agrıorr bbrr abıı :D:D
Amaç göbek savaşıysa ben kazanırım. Erhanlar benim göbegi gördüler, oturmaya korkuyorum dizlerimden aşaya sarkıyo nerdeyse.
Ben motoru satıyorum, motorculuğa elveda diyorum , motor üzerinde böyle müstehcen fotolar !!!!! yok yok en iyisi motorumu satmak. Ama kıyamıyorum motoru seviyorum , dostlarımıda seviyorum . EEEE napcez şimdi ?
İyi eğlenmişsiniz. .
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
valla benim kanım %25 rus, rusçamda var, ruslarada hasta oluyorum, antalya gibisi yok ya geçen sungate e gittim 2 gunlugune dibim düştü valla,, ama işte motorla gidemeyince cabuk donuyor insan özlem çekilmiyor :D bide dersanesiydi vb. vb olunca... zehir oluo valla... Yalovada acısını çıkarma girişiminde bulunucam tabi :D
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ne gezıp Eglenmıssınız Bu Marmok Nedir Gezınızın adımı yoksa ılce semt mı?
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
kendısı marmarıs motosıklet klubu oluor ve marmok ta onların dusenlemıs oldugu festıval oluor;) bu arada sanırım bız ınsanız
opıyımde gecsın vasvco ne tv sı leynn
kimsenin eğlenemediği bir festivalde nasıl eğlendiniz len .. Ayıp size ...millet somurtsun dursun siz eğlenin .. asarım bacaklarınızdan tavana ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)