süper yaa hele o son resime koptum diyebilirm
süper yaa hele o son resime koptum diyebilirm
beraber kopalım ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
kop evladım kop kopp malıı bız en ıyısı oraya gıttıgımzde bır tane mobılette alalımmm full koruma bınıp tek teker yaparz:D:D
abi o son resim çok tehlikeli yaww, ne yaptınız siz
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Arka fona dikkat
Bende gene birilerini kesiom gizli resimleri basmaya başladım artık yeter =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Arkadaş bu nasıl bi terbiyesizliktir
Bu foruma 14 yaşında çocuklar bile giriyor.. Nasıl böyle bir foto koyabiliyorsun? neye güveniyorsun? Kötü mesajı moderatore bildir butonuna tıkladım.1 günde olsa buı arkadaşın banlanmasını rica ediyorum.Böylece forum otoritesi korunacak ve bir daha böyle forum kurallarına aykırı hareketlerde bulunulamayacak diye düşünüyorum.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
tequ arkadasıma sonuna kadar katılıyorum halıs abıcımm adana saten mobılet cennetı:D:D
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
evet bu konuda benım dılım yandı neden baskalarının kı yanmıor ??? tesekuurler tequ arkadasım bu konu hakkındakı goruslerın ve gerceklerı ortaya cıkardıgın ıcın herkes vascoyu tanıyack sayende:D
Abi bakarmısın resmen sevişiyorlar.. Bu denli düzeyli bir sitede kabullenemiyorum fazer600 arkadaşım böyle hareketleri.Mesajın üst kısmında moderatore şikayet var sende tıklarmısın oraya..Talep artışı olsun en azından
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
tabiki arkaadasım boyle ınsanlar yuzunden ıste bızde kotu tanınıorz bu arkadası kınıorm
@fazer600 Kınamak yetmez arkadaşım.Biz istediğimiz kadar kınayalım bu adam yaptığı terbiyesizliğe aldırmadan kıskıs gülecek ..Bu olayın bir yaptırıma gitmesi şart bence..Eğer bir yaptırım uygulanmayacaksa bu denli düzeysiz hareketlerde bulunulan forumdan üyeliğimin iptalini isteyeceğim.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sen gıdersen bende gıderım arkadasım ve tahmın edıorm kı bızımle beraber cerrahi kardesımzde gelır
Ya hayır anlamadığım olay bu forum yöneticileri pırlanta gibi insanlar.Hepsi birbirinden şeker..Bu güzide insanların iyi niyetlerini nasıl bu derece suistimal edebiliyor?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Uzaklaştırma konusuna bişey diyemem, konuya biraz Fransızım..
Ama Marmok Festivaline geç kaldığımiçin gerçekten
çok ama çok üzgünüm..
Böylesi şen ve şakrak geçen bir organizasyonu kaçırmama sebep olanları
buradan esefle kınıyorum..
Biz Datça/ Akkor'a ulaştığımızda festival alanında sadece
"3.Marmok Festivali" diye yazan bir tabelaya rastladık ve fotoğrafladık o anı..
.
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
tabıkı hepsı bırbırınden seker tabı daha hepsıyle tanısmak nasıp olmadı ama:S barıs abı olsn sevgılı 100oktan gurkanımız olsun patronumz oılsn
tabı benm gozumde gelcegın mod larından bırıde CERRAHI arkadasımzdır
ama bu ısım vermek ıstemıorm vasco arkadasımzn terbıyesz tutumunu nasıl gormezle onu anlamıorm
murat abıcım senınlede baska festıuvallere tanısırz ınsallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)