o değilde kızlar acayipmiş yauw
o değilde kızlar acayipmiş yauw
Orgazma Dudak Büktürür
bende beyaz ve en alt resimde laciverti sevdim
hayel buysa hayabusa;)
Paylaşım için sağol. Hepside güzel.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Son resimdeki sari motorun kafa grenaji cok hos. Ducati ise agzimi sulandirdi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
dünya neye binecegini biniyoo işte..ahhh ahh
No FeaR NeveR
Bizde bunu alırsın binersin bizde insanız sonuçta ama...buna binene de devlet ne biner he onu da düşünmek gerek.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Dünya Çin Malına biniyoooorrrr
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Hayabusa hakikatten de canavar.Yanlız şu LPG ye kafam takıldı merak ettim ya.
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
ss ve rr birbirinden güzelmiş , diğerleri benim tarzım değil
emeğine sağlık
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
aga bunlar ne yaw vergi ve trafik uygulamamız biraz esnek olsa bizdede böyle şeyler olur ama nerdeee
ama genede en üsteki hoşuma giti
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Kızlarrrrrrrrr canlarım benim ne o fotolar öyle gelin tanışalım.Sizi motora bindireyim para var huzur var
O kız olan resimlerin anlatmak istediği birşey var. oda şu. Motoru olana itina ile verilir.. anlıyan anladı
Çömezim!.!.!:salut::salut::salut:
Bütün abilerime ve kardeşlerimi sevgiler. saygılar ve kazasız belasız yolculuklar.:rendeer:
Kanuni kesin aygazlı model çıkarır artık. Köpekbalığı solungacı gibi kafa grenajlı model gerçekten bi harika duruyor. Paylaşım için teşekkürler.
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
Şu kızların mail adreslerini bilen varmı yaw varsa versinde sevaba girsinYavrularım benim hepiniz gelin
bunlar ne böyle ya. UFFFFFFFFFFFFFF
hepside güzel bnce
motorlar sahiplerinde kalsın ben kızları alim
vaaay bu bir restmi?
restini görüyorum arttırıyorum takılalım seninle biraz o halde???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)