iyide hani aynalar ayrıca motorun üzerine yapıştırdıkların yazılar hiç hoş olmamış hepsini söksen daha güzel olur o stop lambasının üzerine yapıştırdığın şeyleride çıkar
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Güzel olmuş..Ama ayna yok..
aynayı ..et plaka yok plaka
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Fiyaka canından önemlimi acaba..
.................................................. ..................
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Plaka özellikle yok: Sebebleri ;
Öğrenciyiz+ yaş küçük+ ehliyet yok.
Polis görsek kaçarız plaka olsa ceza gelir ama plakasız olunca yırtarız...
Tam gaz cadde boyu gezerken o egzoz sesini polise kimse bildiremez çünkü söyleyecekleri PLAKA yok.
böylesi çok daha güzel...
Aynanın canla ne alakası var tabiki hiç bir şey önmli değil fakat yaparken düşünmek istemio insan....Göze hoş gelen olsun istio...
Arkadaşım uğraşmışsın yapmışsın eline sağlık ama aynasız motorsiklet kullanmak kasksız kullanmaktan daha tehlikeli bence.Bunun şakası olmaz,fiyaka işiylede iligili değil bence.
Aynaları söktüğüne göre kesin kaskında yoktur senin.Helal sana nediyim sölücek başka birşey bulamıyorum...
Off..Offf..
ayna yok ,plaka yok,ehliyet yok.iyi valla.madem sen çok doğal şeyler gibi konuşuyosun yok ayna fyakayı bozuyo fln bence motorun berbat olmuş.ne o yıldızlar fln filan.senin kaskında yoktur kesin.oda fiyakayı bozuyo demi
valla benim yazamadıklarımı sen kendin yazmışsın.bir gün karşıma çıkma sakın sağa çeker seni bir güzel döverim.fiyakaymış,plakasızmış VS.......
allah korusun sana bişey olursa arkandakilerini hiç düşünmüyor musun? olan fiyakınıda kefene koyabilcekmisin akşam akşam konuşturdun beni haaa
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Tanıdıklarımın çoğu, bnm gibi.Ehliyet kask ayna olmadan dolaşıyorlar.Fethiye gibi bi yerde yaşıyorum ve gördüğüm kadarıyla populer olan da bu.Bi nevi ortam a ayak uydurma...
Haklısın da abi.düşünsem de dikkatli olunca bi prob çıkmaz diyom...
senin yaş kaç.senin gibi çocuklar yüzünden insanlar motorcuları serseri zannediyo.inşallah biran önce polise yakalanırsın.amiiin.ben senin gibilerini motorcu olarak görmüyorum.selam bile vermem senin gibisine.bi insan bu kadarda pişkin olmaz ya.
abi ben sana bu sitede fazla durma diyorum popülerse devam et diyorum birgün kask takmadığın yüzünden düşüp kafan gözün dağılırsa ozamanda çok popüler olursun diyorum senin dikkatli olman önemli değil yardırıp gidiyosundur bilmezmiyim
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
senin gibiler yüzünden yaşımında genç olması sebebiyle fırlama,potansiyel şuçlu,serseri gözüyle bakıolar.bu arada motorun iğrenç olmuş.senle aynı ortamı paylaşmaktan huzursuzum haberin olsun.her mesajda takarım sana...ortama ayak uydurmakmış.akşam akşam deli ettin beni....
Orgazma Dudak Büktürür
bunlara grek yok bence. aynı makinadan bendede var halen ilk günki gibi
ama zevk meselesi
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)