Mondial 110 kh modifiye..
Reklamlar
-
10 Eylül 2009, 02:28
Zamanında birçoğumuz ehliyetsiz motor kullanmışıktır aynı şeyi geçmişte bende yaptığım için buna bişey demiyorum ama yaşını tuttuğu ilk gün ehliyete yazıl derim çünkü polisler tarafında yakalanırsan bu sürüş tekniğinle hayli kabarık bi cezaya maruz kalırsın.
Sizin oranın trendi aynısız motor kullanmak diyosunda yapma kim aa Ali'ye bak motoruna ayna takmış diye olumsuz bi eleştiride bulunmaz.
Kask takmak karizmamı çiziyor diyosunda daha 2 gün önce senin gibi genç 2 arkadaşı farı yanmıyo diyo kontrolsüz bi kavşakta 100cc lik 2 motorun çarpışmasıyla kaybettik onlarda senin gibi kask takmıyolardı aynı haberi 1 hafta sonra senden almak inan hiç istemeyiz.
Motoruna gelince tamamiyle kendi zevkin ama ben sadelikten yanayımdır haa ileri geri konuşan arkadaşlara aldırma sen aynı şekilde devam et
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
Reklamlar
-
10 Eylül 2009, 18:28
teknoali adlı üyeden alıntı
Plaka özellikle yok: Sebebleri ;
Öğrenciyiz+ yaş küçük+ ehliyet yok.
Polis görsek kaçarız plaka olsa ceza gelir ama plakasız olunca yırtarız...
Tam gaz cadde boyu gezerken o egzoz sesini polise kimse bildiremez çünkü söyleyecekleri PLAKA yok.
böylesi çok daha güzel...
Aynanın canla ne alakası var
tabiki hiç bir şey önmli değil fakat yaparken düşünmek istemio insan....Göze hoş gelen olsun istio...
Bu düşünceler yüzünden motor kullanan serseridir , Cahildir damgalarını yemekteyiz bizim suçumuz ne?
Elinize ne geçiyor oraya buraya neon , üstüne gereksiz kafam kadar egzoz takınca , Ayna cıkınca aerodinamisimi artıyor ?
Trafik terörü bu olsa gerek
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
10 Eylül 2009, 19:21
mOTORUN YAPISKANSIZ OLSA COK GUZEL OLUR TEKERLEKLERLDEKI BEYAZ CIZGI DE II ))
olaya gelınce parası olan dudugu calıor bızm gıbı arkadaslarda Az a kanaat edıor Ve motorunu modıfıye edıor Gende emek wermıssın emege saygı !
-
11 Eylül 2009, 02:14
koray_77 adlı üyeden alıntı
yorumların hepsini okudum teknoali... tek tavsiyem sana yazan abilerin üyelik tarihlerine ve kullandıkları motosikletlere bak ve biraz düşün
Benimde sana tavsiyem konu açılma tarihine bak bi .
ReBeR adlı üyeden alıntı
öl geber. bende güleyim!
Sana yapacak bir yorumum yok !
cagan_hell adlı üyeden alıntı
Zamanında birçoğumuz ehliyetsiz motor kullanmışıktır aynı şeyi geçmişte bende yaptığım için buna bişey demiyorum ama yaşını tuttuğu ilk gün ehliyete yazıl derim çünkü polisler tarafında yakalanırsan bu sürüş tekniğinle hayli kabarık bi cezaya maruz kalırsın.
Sizin oranın trendi aynısız motor kullanmak diyosunda yapma kim aa Ali'ye bak motoruna ayna takmış diye olumsuz bi eleştiride bulunmaz.
Kask takmak karizmamı çiziyor diyosunda daha 2 gün önce senin gibi genç 2 arkadaşı farı yanmıyo diyo kontrolsüz bi kavşakta 100cc lik 2 motorun çarpışmasıyla kaybettik onlarda senin gibi kask takmıyolardı aynı haberi 1 hafta sonra senden almak inan hiç istemeyiz.
Motoruna gelince tamamiyle kendi zevkin ama ben sadelikten yanayımdır haa ileri geri konuşan arkadaşlara aldırma sen aynı şekilde devam et
Sevgili hocam , yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında bence yorum böyle olmalı.
Mesela birisine niye sigara içiyorsun derseniz sanane der. Verilecek cevap yoktur. Yapılması gereken bence niçim sigara içmemesi gerektiği , içerse kötü yönleri hatırlatılması.
Ve hocam , ehliyetimi aldım. Aynalarım var. Kaliteli bir kaskım , ve orta kalitede motosiklet montum var.
Konuyu açtığım tarihe bakarsanız , baya bir eskiydi.
Şöyle düşünelim , ingiltere de doğan birisi , & 90 Hristiyan olur. Ama araştırıpda doğru yolu bulup müslüman olanlarda var. Örnek pek uymadı ama anlamak isteyen anlayacaktır.
Burada doğdum , büyüdüm. Arkadaş cevrem , tanıdıklarım , yolda gördüklerim böyle kulllanıyorlar.
Ve bu forumda abilerim dediğim kişiler , eğer ki bana anlatmasalardı , su an eminim ki , bende arkadaşlarım gibi olacaktım.
Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim.
ad0man1ac adlı üyeden alıntı
mOTORUN YAPISKANSIZ OLSA COK GUZEL OLUR TEKERLEKLERLDEKI BEYAZ CIZGI DE II
))
olaya gelınce parası olan dudugu calıor bızm gıbı arkadaslarda Az a kanaat edıor Ve motorunu modıfıye edıor Gende emek wermıssın emege saygı !
Teşekkür ederim.
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
11 Eylül 2009, 02:17
O abart egzosun sesinden duyamadan arkandana koca bi tır yaklaşıp havalı kornayı basınca dibinde aynaların kıymetini anlarsın ama komadan çıktıktan sonra
-
11 Eylül 2009, 04:22
Ben hemen hemen 6 yıldır motor kullanıyorum ne A2 ehliyetim vardı ne kask takıyordum. 2 trafik kazası geçirdim neyseki ölen olmadı ancak kendimden başka kişileride yaraladım ve vücudumda hayatım boyunca geçmeyecek belirgin izler kaldı. Bende fethiye gibi küçük bir şehirde yaşıyorum. Son 1 ay içinde yaşadığım şehirde plakasız ve kasksız motor kullanan bir kişi hayatını kaybetti. Kaza olduktan sonra 1 ay içinde beş defa trafiğe yakalandım plakam var düz yolda giderken polis arabası iki sefer önümü kesti cezadan son bir uyarı ile kurtulmuştum. Neyseki A2 ehliyetim var artık. Şimdi kask takmadan 100 metre bile gidemiyorum.
Çünkü caydırıcılık var korkuyorum nedeni trafiğin her motorluyu durdurması. Şuan burada trafik motosiklet avcısı gibi sokaklarda geziyor artık affetmek yok çünkü ölümlü kaza oldu. Denetim olmayan şehirde kaza olduktan sonra nedense kuş uçurtmuyorlar.
Bazı kişilerin adam olması için okkalı bir ceza ve darbe yemesi lazım cümlelerle anlatılmaz...
-
11 Eylül 2009, 16:27
..........
[COLOR="Black"][B]Efsaneler Ölmez Sadece şekil Değiştirir[/B][/COLOR]
-
12 Eylül 2009, 03:36
y.infernal adlı üyeden alıntı
Ben hemen hemen 6 yıldır motor kullanıyorum ne A2 ehliyetim vardı ne kask takıyordum. 2 trafik kazası geçirdim neyseki ölen olmadı ancak kendimden başka kişileride yaraladım ve vücudumda hayatım boyunca geçmeyecek belirgin izler kaldı. Bende fethiye gibi küçük bir şehirde yaşıyorum. Son 1 ay içinde yaşadığım şehirde plakasız ve kasksız motor kullanan bir kişi hayatını kaybetti. Kaza olduktan sonra 1 ay içinde beş defa trafiğe yakalandım plakam var düz yolda giderken polis arabası iki sefer önümü kesti cezadan son bir uyarı ile kurtulmuştum. Neyseki A2 ehliyetim var artık. Şimdi kask takmadan 100 metre bile gidemiyorum.
Çünkü caydırıcılık var korkuyorum nedeni trafiğin her motorluyu durdurması. Şuan burada trafik motosiklet avcısı gibi sokaklarda geziyor artık affetmek yok çünkü ölümlü kaza oldu. Denetim olmayan şehirde kaza olduktan sonra nedense kuş uçurtmuyorlar.
Bazı kişilerin adam olması için okkalı bir ceza ve darbe yemesi lazım cümlelerle
anlatılmaz...
Derler ya bir musibet bin nasihattan iyidir diye :D
-
12 Eylül 2009, 16:01
bence ayna çok önemli bazen hem aynaya bakarım hemde önümü kontrol edp arkama dönerim canının değerini kaza yapmadan anlamassın sen galiba hiç kaza yapmamışsın
Önünü Görmeden soLLama evine aCı haßer yoLLama
for.a.driver
-
ddh adlı üyeden alıntı
küçücük Karamanda bile polislerin altında 600 cc BMW motor var sen son gaz gitsen bile adam 2. vitesden 3. vitese çektiği anda senin yanında polislerden kaçmayı bi unut
ayna alışma süresinde çok önemli yani ben motora biniyorum sonra bisiklete biniyorum gözüm devamlı ayna arıyor dikkat et derim
yaw ne küçücüğü karaman da cıkan motorların yarısından fazlası hiç bi ilde yok kardesşim kacabilir önemli olan aklını kullanmak
-
buda benim güzel olmuş kardeşim eline sağlık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------
yolda yavaş aşkta hızlı ne de olsa gölhisarlıyız kardeş:cat:
-
jantlar çok hoş. kalanı bence 5 para etmez.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
bu 100 lüklerde ne meraktır bilmem hepsi aynasız yaw neyse ona karışmam da
motor bence ufak kızan işi yapılmış yapışkan falan bence cantlar ve tekerler siyah olmalıydı eksozu deldirmek yerine abartı eksoz takılabilir çamurluk çıkarılıp arka kaldırılabilir ışıkları zeon yada buz mavisi falan gider bu morora yapılcak şey bulursunda sen çok sıradan şey ler yapmışın kusura bakma ama bu modifiye deyil
-
biraz apaçi işi olmuş ama fena değil
-
Modifiyeni yiyim usta
-
02 Kasım 2010, 21:09
cub şeklini sevmem ama hoşuma gitdi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler